Schlager je napisao/la:Sta je ovo,nigdje nikoga!?
Znam i ja da lose izgledaju stvari pred ovaj nas danasnji i Zeljeznicarov sutrasnji mec,Sloboda napaljena kao nikad,a Velez izvodi rezervni tim bez sedam prvotimaca,lafo kazne,posvadjali se i sl,ali fudbal ne bi bio interesantan kad bi se ista unaprijed znalo! Ko je mogao pomisliti da ce Leotar dobiti Celik?Ko bi ijednu marku ulozio na taj ishod?
Tako i danas nama ne daje niko nikakve sanse,ali nema predaje,idemo na pobjedu! A nije iskljuceno ni da ce ti rezervisti Veleza dati sve od sebe i izvuci bar bod zbog ponosa,tako da nema predaje,mene optimizam jos nije napustio ni najmanje,iako u ovome momentu sve vuce na stranu nasih konkurenata za titulu.
Sa tobom sam u normalnim ljudskim odnosima pa ce samo tebi i odgovoriti da ne bih ulazio u raspravu sa drugima. Spominjes rezerviste Veleza a tu informaciju si mogao vidjeti u jednim od mojih postova pa da krenemo redom.
Braca Skaljic. Arnel Skaljic nije igrao posljednju utakmicu u Lukavici a mislim ni jednu prije toga u Mostaru. Razlog je svadja sa trenerom i to je 100% tacna informacija a tamo sam napisao i svoj izvor. Brat Asim nece da igra (nije igrao ni u Lukavici) upravo zbog te svadje Ibrakovica i Arnela. Znaci, njih dvojica nisu igrali ni proslo kolo a ako nekog zanima mogu provjeriti i kolo prije toga.
Dzafic je na utakmici U-21 reprezentacija zadobio povredu i izasao je na polovini drugog poluvremena. Njegov nastup je pod znakom pitanja, sto znaci da mozda i zaigra.
Kajtaz isto vuce neku povredu ali i on ima sanse da zaigra.
Na kraju dolazimo do toga da u odnosu na proslu utakmicu ne fali niko, tj. upitni su Dzafic i Kajtaz i tu nema govora o nekim "rezervistima" Veleza. Sa tom pricom samo se dizu tenzije bez potrebe.
Sto se tice Colica i Knezevica oni su suspendovani do kraja prvenstva a tu, gle cuda, spada i utakmica sa Borcem. Price da ce biti pomilovani ili nesto tako su samo tvoje misljenje ili ono sto ti ocekujes a ne znaci da ce biti tako i da ces ti biti u pravu.
Pozdravljam te ..