Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
ko mu je*e mater i njemu i zampariniju nek igra sad u 'velikanu' **** ga on 
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Boateng_27
- Kontakt:
bolje da su ga nama prodali za 20, nego njima za 40 ...baresi#6 je napisao/la:ko mu je*e mater i njemu i zampariniju nek igra sad u 'velikanu' **** ga on
Ovako nećemo nikad se vratit na puteve stare slave
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Ti si bio tvrdio da je Braida bio sredio taj transfer na ruckuBoateng_27 je napisao/la:bolje da su ga nama prodali za 20, nego njima za 40 ...baresi#6 je napisao/la:ko mu je*e mater i njemu i zampariniju nek igra sad u 'velikanu' **** ga on
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- SoloJuve26
- Kontakt:
jelde, pa da svi tako rade onda bi pola seria A otisla u konkurs. Znas da svi zele zaraditi sto viseBoateng_27 je napisao/la:bolje da su ga nama prodali za 20, nego njima za 40 ...baresi#6 je napisao/la:ko mu je*e mater i njemu i zampariniju nek igra sad u 'velikanu' **** ga on
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Sta ovo Pastore u PSG ode
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Da ,sluzbenoJimmy from the hood je napisao/la:Sta ovo Pastore u PSG ode
IO SONO INTERISTA
Za mene iskreno nikakvo iznenadjenje
a mogli bi se i vi navici na to, jer najbolji igraci svijeta ce uskoro igrati za Malagu, PSG, City...
kolko para-tolko muzike
a mogli bi se i vi navici na to, jer najbolji igraci svijeta ce uskoro igrati za Malagu, PSG, City...
kolko para-tolko muzike
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Jos jedan dokaz da Serie A tone duboko. 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Stanje je trenutno takvo da u Italiji trenutno postoji ili razmjena igraca, ili kupovina na rate ili popularni i malo kome jasni co-ownership
na taj nacin se ne mogu dobiti WC igraci, pogotovo iz drugih liga, jer svi hoce kes
ima i izuzetaka kao sto je Preziosi, gazda Genoe, kojem nije problem za jedan transfer-rok iskrcati 60-70 miliona, no on je lud i kod njega nema nikakvog plana, sjecam se da je sad u januaru prodao 4-5 napdaca i doveo novih 4-5 napdaca
na taj nacin se ne mogu dobiti WC igraci, pogotovo iz drugih liga, jer svi hoce kes
ima i izuzetaka kao sto je Preziosi, gazda Genoe, kojem nije problem za jedan transfer-rok iskrcati 60-70 miliona, no on je lud i kod njega nema nikakvog plana, sjecam se da je sad u januaru prodao 4-5 napdaca i doveo novih 4-5 napdaca
Call the coroner!
Atalanta dovela Maxi Moraleza za 8mil 
- Boateng_27
- Kontakt:
ko je taj Pokemon ?Manijac18 je napisao/la:Atalanta dovela Maxi Moraleza za 8mil
ne znas Maxija ,ne znas sebe !Boateng_27 je napisao/la:ko je taj Pokemon ?Manijac18 je napisao/la:Atalanta dovela Maxi Moraleza za 8mil
Stranger in the night. SIDA in the morning!
- sarajlija89
- Kontakt:
Argentinac, iz Veleza..igro u mladoj reprezenatacije Argentine, u generaciji sa Aguerom, 24 godine. Nezz, nisam ga nesto posebno pratio da sad znam kakav je...ali dobar, dvije titule sa Velezom uzeo.
Visok samo 1.60
Inace, Atalanta je pod istragom zbog namjestanja utakmica, moguce su i sankcije, pa cak i da budu izbaceni, tako da me iznenadio ovaj transfer.
Visok samo 1.60
Inace, Atalanta je pod istragom zbog namjestanja utakmica, moguce su i sankcije, pa cak i da budu izbaceni, tako da me iznenadio ovaj transfer.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Boateng_27
- Kontakt:
Iskreno nikad čuoZabac je napisao/la:ne znas Maxija ,ne znas sebe !Boateng_27 je napisao/la:ko je taj Pokemon ?Manijac18 je napisao/la:Atalanta dovela Maxi Moraleza za 8mil![]()
![]()
e nek mi ti znaš
Ma nije to nista zvanicno, ne znam gdje iskopate te informacije
mogao bi Zarate u PSG, ja sam mislio da ce on busiti mreze po Italiji, ali poslednje dvije sezone veliki problemi sa realizacijom
Lazio bi mog'o dobre pare uzeti na njemu, spominje se nekih 20-ak milja
mogao bi Zarate u PSG, ja sam mislio da ce on busiti mreze po Italiji, ali poslednje dvije sezone veliki problemi sa realizacijom
Call the coroner!
Maxi je zvanicno potpisao.. i nije bitno ko je i sta je nego za koliko ga je para Atalanta dovela..Puma je napisao/la:Ma nije to nista zvanicno, ne znam gdje iskopate te informacije![]()
Brescia i Bologna postigle su dogovor i 28-godišnji ofenzivni veznjak, Alessandro Diamanti, od prvog dana mjeseca kolovoza ima novi klub. Potvrda je stigla iz njegova nove sredine...
28-godišnjak koji je prošle godine upisao prvi i jedini nastup za talijansku reprezentaciju ovoga je ljeta spominjan kao moguće pojačanje mnogih klubova, od kojih su prema pisanju domaćih medija, najozbiljniji interesenti bili Sampdoria, Fiorentina, Šahtar i Wolfsburg.
"Nogometni klub Bologna u mogućnosti je potvrditi kako je postignut dogovor s Upravom Brescije oko igrača Alessandra Diamantija", stoji u kratkom priopćenju.
Diamanti je u Italiji nosio dresove Prata, Empolija, Fiorentine, AlbinoLeffea, Livorna i Brescije, a u sezoni 09./10. nastupao je i za West Ham United.
Ovim dogovorom postao je treći igrač koji je pojačao redove Bologne. Prije njega u njenu su svlačionicu pristigli vratar Dejan Stojanović i Federico Agliardi iz Padove.
28-godišnjak koji je prošle godine upisao prvi i jedini nastup za talijansku reprezentaciju ovoga je ljeta spominjan kao moguće pojačanje mnogih klubova, od kojih su prema pisanju domaćih medija, najozbiljniji interesenti bili Sampdoria, Fiorentina, Šahtar i Wolfsburg.
"Nogometni klub Bologna u mogućnosti je potvrditi kako je postignut dogovor s Upravom Brescije oko igrača Alessandra Diamantija", stoji u kratkom priopćenju.
Diamanti je u Italiji nosio dresove Prata, Empolija, Fiorentine, AlbinoLeffea, Livorna i Brescije, a u sezoni 09./10. nastupao je i za West Ham United.
Ovim dogovorom postao je treći igrač koji je pojačao redove Bologne. Prije njega u njenu su svlačionicu pristigli vratar Dejan Stojanović i Federico Agliardi iz Padove.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Boateng_27
- Kontakt:
Prijenos SuperCupa i na FTV !
PS: Jooj ako Šuko bude prevodio
Valda Šuko nece ništa prevoditi..Boateng_27 je napisao/la:Prijenos SuperCupa i na FTV !
A Kemo Ahmetović je zadužen za prenos,što je mnogo bolja opcija
valda prva utakmica FTV-a u zadnje 2 godine(bez LP).
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.