Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Mirko
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Mirko » 26 okt 2017, 00:12

Shadows je napisao/la:Da je u Kelnu situacija normalna, Jojic bi bio vodja.
A sta je to nenormalno u Kelnu?
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 26 okt 2017, 00:13

Trenutno struka. Izgubljen sistem.

Mirko
Kontakt:

Post Postao/la Mirko » 26 okt 2017, 00:22

Shadows je napisao/la:Trenutno struka. Izgubljen sistem.
?!
Keln je bio hit za jedno ljeto... Nemaju oni individualni potencijal da godinama ostavljaju Salke, Leverkuzen, Menhengladbah, Volfsburg iza sebe... Pa da im se i Vajsvajler digne iz groba... :kafa:

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 26 okt 2017, 00:27

Od onoga sto sam gledao ove sezone Jojic je bio njihov najbolji igrac.

Mirko
Kontakt:

Post Postao/la Mirko » 26 okt 2017, 00:42

Shadows je napisao/la:Od onoga sto sam gledao ove sezone Jojic je bio njihov najbolji igrac.
Ma ono je negledljivo... Ne znas koji je gori... Najgori ubjedljivo je Osako... Bez Modesta su totalni krs...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 okt 2017, 01:17

@marconato ti kao da portugal nisi gledao na ep. Glava i rep. Na šta je naša igra ličila kažeš. Čovječe portugal je iz grupe prošao pukim slučajem. Sa tri remija. Portugal je protiv mađarske izgledao kao Srbija protiv Austrija. I gore. Spasio ih je sistem gdje su tri išle dalje.. Kasnije su se nešto sabrali i na guzove prošli dalje. Jedva protiv hrvata, na penale protiv poljske, jedino su Vels nadigrali.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 26 okt 2017, 18:08

Kokeza: Muslina sam ja doveo, nije pao sa neba

Iako je selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao da ostaje na toj poziciji, predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza ostavio je mogućnost da do smene dođe.

"Ostalo je da razmislimo o konceptu buduće saradnje, da se o tome izjasne selektor i direktor i na osnovu toga donesemo odluku. Sve će biti poznato sledeće nedelje. Ako uspemo da nađemo zajednički jezik, saradnju ćemo nastaviti, a ako ne uspemo, zahvalićemo jedni drugima na saradnji i videti šta i kako dalje", izjavio je Kokeza za agenciju Beta.

Čelni ljudi Saveza i selektor obavili su višečasovni razgovor na kojem su analizirali urađeno u prethodnom periodu.

"Plasman na Svetsko prvenstvo je bio moja misija i cilj, za koji sam izabrao Muslina da vodi reprezentaciju. Nije on pao s neba, već je došao na moj predlog. Taj cilj smo ostvarili, reprezentativci, selektor i ja, i postignuto je šta smo se dogovorili tada", rekao je Kokeza i dodao:

"Ali, taj period je iza nas i zato je normalno da razgovaramo o nastavku saradnje i vidimo kako stoje stvari".

Sledeći, možda i ključni, sastanak za dalju budućnost Muslina trebalo bi da se održi u narednih nekoliko dana.

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 26 okt 2017, 18:49

Kokeza serenda.

Mirko
Kontakt:

Post Postao/la Mirko » 26 okt 2017, 18:50

DANTES je napisao/la:@marconato ti kao da portugal nisi gledao na ep. Glava i rep. Na šta je naša igra ličila kažeš. Čovječe portugal je iz grupe prošao pukim slučajem. Sa tri remija. Portugal je protiv mađarske izgledao kao Srbija protiv Austrija. I gore. Spasio ih je sistem gdje su tri išle dalje.. Kasnije su se nešto sabrali i na guzove prošli dalje. Jedva protiv hrvata, na penale protiv poljske, jedino su Vels nadigrali.
Pa i Italija 82. je prosla grupu sa 3 remija...
Na turniru gdje se igra 7 meceva u mjesec dana ne postaje se slucajno sampion...
Portugal je zasluzeno uzeo titulu! Nezasluzeno bi bilo da su ih sudije gurale... A to nije bio slucaj.
Bili su najbolji kada je bilo najpotrebnije!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 okt 2017, 21:37

Bezveze odugovlače ovo. Ako već hoćeš da smjenjuješ, smjenjuj. Samo ne stranca na klupu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 okt 2017, 22:40

Mislim da je ocigledno da sudbina Muslina zavisi prvenstveno od toga da li ce popustiti i pozvati SMS-a.

Pritisak javnosti je preveliki da bi istjerao svoje. Valjda je svjestan da sam sebi jamu kopa u momentima kada se svakodnevno pise i spekulise u ponudama za Sergeja koje sezu i do 100 mil €...
Takav luksuz sebi jednostavmo ne moze i ne smije dopustiti ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 27 okt 2017, 00:33

Da se u necemu i sa alenom slozim.
Toci zajecarca!

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 27 okt 2017, 15:24

marconato je napisao/la:Mislim da je ocigledno da sudbina Muslina zavisi prvenstveno od toga da li ce popustiti i pozvati SMS-a.
Mislim da to uopšte nije ključan razlog.
Svoje mišljenje o Muslinu sam u nekoliko navrata istakao.
Navjerovatnije da određenim garniturama u FSS, ali i Vladi ne odgovaraju neki ljudi.

Do žrijeba za Sp ostala još 34 dana.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 okt 2017, 16:18

44Bertans je napisao/la:
marconato je napisao/la:Mislim da je ocigledno da sudbina Muslina zavisi prvenstveno od toga da li ce popustiti i pozvati SMS-a.
Navjerovatnije da određenim garniturama u FSS, ali i Vladi ne odgovaraju neki ljudi.

Slažem se da Sergej uopšte nije kamen spoticanja. Nije bio ni kroz čitave kvalifikacije, pa mislim da nije ni sada i uopšte ne mogu da dokučim moguće razloge eventualne smjene. Te priče o predefanzivnoj igri su obična smijurija jer Muslin je na taj način vodio svoje ekipe i prije reprezentacije Srbije. Nije ga Kokeza iskopao iz druge lige Nikaragve da ne zna ko je Muslin.
Ali mi yebeno nije ni jasno ni to pominjanje vlade i vlasti. Pa druže ti u svemu vidiš vlast. Baš me zanima ko bi to iz fss mogao da smeta vlastima i zbog čega. :think:

Samo da se ovo što prije završi.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 27 okt 2017, 20:11

Zaista mi nije jasno otkud im ideja o promjeni grba...
Već jednom je mijenjan, aktuelni baš fino izgleda, naročito na crvenoj kombinaciji.
Prvu prijateljsku igramo 10.11. u Kini protiv domaće selekcije. Četiri dana kasnije igramo sa Južnom Korejom.

Mirko
Kontakt:

Post Postao/la Mirko » 27 okt 2017, 20:59

Causic srusio CSKA sutem sa 20 metara... :kafa:
Gledam u reprezentaciji ne koristimo uopste sut sa distance... :facepalm: Jedino Gudelj duva nebu pod oblake...
U Becu za divno cudo Milivojevic sutnu i dade ga...
A nasi veznjaci znaju dobro da tuku van 16... Matic, Milivojevic, Ljajic, Sergej, Jojic, Causic, Grujic...

Mirko
Kontakt:

Post Postao/la Mirko » 27 okt 2017, 21:46

44Bertans je napisao/la:

?!?!?!
O cemu ti? :shock:
Svi sastavi vlada su zelili i zele samo jedno: da sto manje izdvajaju za sport iz budzeta! Drugo ih ne zanima nista!
Nacrtaju se samo na velikim dogadjajima koje organizujemo gdje drzava ima zaradu... :kafa:
Odgovaraju im samo nacrti zakona o sportu. Regulisani odnosi ne, jer onda drzava mora da stane iza tog sporta...
Sport i kultura su zadnje rupe na svirali...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 okt 2017, 21:56

Sad kad sledece sedmice odjekne kao bomba:

Mihajlović novi-stari selektor :mrgreen:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Mirko
Kontakt:

Post Postao/la Mirko » 28 okt 2017, 20:35

Milivojevic postigao prvenac protiv Vest Hema. Sa kreca...
Bivsi prvotimac Rada Nemanja Obradovic umuvao ga Sahtjoru za konacnih 1:1. Rad da vrati sutra svu svoju djecu na Banjicu, uzeo bi 'ladno titulu... Ovako se bori za goli opstanak...
Mile Svilar i treci mec zaredom na golu Benfike... Jedinica je njegova... :kafa:

krlekapiten
Kontakt:

Post Postao/la krlekapiten » 29 okt 2017, 09:45

Muslin završio.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.