Hvala!!!Sarajlijica1946 je napisao/la:Moras je upload na TINY PIC, i vidjet ces link za forum, taj link zalijepis i to ti je slika.nide je napisao/la:kako postaviti screen shot slike ovdje? ili neku sliku sa laptopa?
koja se opcija gore mora uzeti?![]()
Valjda si me skontao.
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
zbog cega iskljuce streem sa grbavice uvijek dan prije utakmice???
Zasto dva? Mozda zato jer ljepse izgleda. Zamisli da na samo jednoj strani imas, tu nema nikakve simetrije.MrBean je napisao/la: Zašto onda dva ulaza za invalide koji su nenormano velika i koja baš bezveze izgledaju i ako tome dodamo još sve ostale ulaze bez kojih se realno može govorim o krajnjim ulazima, i **** duple stepenice za gospodu sa desteogodišnjim ulaznicama, istočna tribina gubi oko 200-300 mjesta a bilo bi fino da njen kapacitet bude recimo okruglo 5K a ne 4650
Zasto su veliki? Zato sto su i invalidi ljudi i zasluzuju normalan pristup. Ne ulaze u kokosinjac nego na stadion za koji ce platiti ulaznicu kao i svaki drugi navijac i zele bez problema pogledati utakmicu.
Kapacitet? Barem je kod nas sve ostalo bitnije od kapaciteta. Na prste jedne ruke ces godisnje brojati kad je Grbavica puna, uostalom kao i svi nasi stadioni.
I nema potrebe da pljujes ljude koji su kupili desetogodisnje. Zahvaljujuci njima, ne samo njima, ali najvise njima, taj istok se i gradi.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Zato što nam ekipa radi trening na glavnom terenu uoči svake utakmice.nide je napisao/la:zbog cega iskljuce streem sa grbavice uvijek dan prije utakmice???
Ja bi se slozijo sa tvojim cinjenicama. Uostalom zaista se nadam i zelim to od srca da Zeljo pa i cijela liga ima prosjek 8000 gledaoca godisnje.Signore je napisao/la:Zasto dva? Mozda zato jer ljepse izgleda. Zamisli da na samo jednoj strani imas, tu nema nikakve simetrije.MrBean je napisao/la: Zašto onda dva ulaza za invalide koji su nenormano velika i koja baš bezveze izgledaju i ako tome dodamo još sve ostale ulaze bez kojih se realno može govorim o krajnjim ulazima, i **** duple stepenice za gospodu sa desteogodišnjim ulaznicama, istočna tribina gubi oko 200-300 mjesta a bilo bi fino da njen kapacitet bude recimo okruglo 5K a ne 4650
Zasto su veliki? Zato sto su i invalidi ljudi i zasluzuju normalan pristup. Ne ulaze u kokosinjac nego na stadion za koji ce platiti ulaznicu kao i svaki drugi navijac i zele bez problema pogledati utakmicu.
Kapacitet? Barem je kod nas sve ostalo bitnije od kapaciteta. Na prste jedne ruke ces godisnje brojati kad je Grbavica puna, uostalom kao i svi nasi stadioni.
I nema potrebe da pljujes ljude koji su kupili desetogodisnje. Zahvaljujuci njima, ne samo njima, ali najvise njima, taj istok se i gradi.
Ova tribina je dzaba napravljena ako se nebude punila. Kakva je svrha napraviti kucu i ostaviti je bez stanara. Isto tako je i sa stadionom. Volijo bi dozivjeti i da se manje mrznje prema gostima pokazuje a i da gosti postuju vise domacina sada mislim na publiku.Mi smo mala drzava i mislim da malo vise solidarnosti malo malje psovki i neki drugi ispada doprinosi zdravijoj navijackoj kulturi. Fudbal je PREDSTAVA kao ona u kazalistu i dodjes da vidis vjestine onih koji su na travnjaku malo se ispjevaj aplaudiraj protivniku i razguli kuci.
da nista drugo ona ce biti krcata kod derbija i u evropski utakmicama, a tu je odmah lova se zgrne.nide je napisao/la:Ja bi se slozijo sa tvojim cinjenicama. Uostalom zaista se nadam i zelim to od srca da Zeljo pa i cijela liga ima prosjek 8000 gledaoca godisnje.Signore je napisao/la:Zasto dva? Mozda zato jer ljepse izgleda. Zamisli da na samo jednoj strani imas, tu nema nikakve simetrije.MrBean je napisao/la: Zašto onda dva ulaza za invalide koji su nenormano velika i koja baš bezveze izgledaju i ako tome dodamo još sve ostale ulaze bez kojih se realno može govorim o krajnjim ulazima, i **** duple stepenice za gospodu sa desteogodišnjim ulaznicama, istočna tribina gubi oko 200-300 mjesta a bilo bi fino da njen kapacitet bude recimo okruglo 5K a ne 4650
Ova tribina je dzaba napravljena ako se nebude punila. Kakva je svrha napraviti kucu i ostaviti je bez stanara. Isto tako je i sa stadionom. Volijo bi dozivjeti i da se manje mrznje prema gostima pokazuje a i da gosti postuju vise domacina sada mislim na publiku.Mi smo mala drzava i mislim da malo vise solidarnosti malo malje psovki i neki drugi ispada doprinosi zdravijoj navijackoj kulturi. Fudbal je PREDSTAVA kao ona u kazalistu i dodjes da vidis vjestine onih koji su na travnjaku malo se ispjevaj aplaudiraj protivniku i razguli kuci.
a siguran sam da ce biti fino popunjena i u ostalim utakmicama
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Istocna tribina ce zamjeniti sjevernu kad su u pitanju gledaoci jer ce pruzati bolji pregled utakmice.
Ocekujem sad dosta manje ljudi na sjeveru.
Ocekujem sad dosta manje ljudi na sjeveru.
Ok onda je razumljivo...narodniheroj je napisao/la:Zato što nam ekipa radi trening na glavnom terenu uoči svake utakmice.nide je napisao/la:zbog cega iskljuce streem sa grbavice uvijek dan prije utakmice???
Nadam se da cete nas koji ne zivimo u Sarajevu informisati sa stanjem na istocnoj tribini danas
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Hoće li se šta uskoro raditi na Bilinom polju?
Videonadzor je sređen, hoće li biti još nekih radova?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Brojčanici su ugrađeni. Za vikend javim kako funkcionišu.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hoće li se šta uskoro raditi na Bilinom polju?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
al nas turci zavališe ... sve stolice puknute po sredini!

to vjerovatno kontali kad budemo igrali evoropske utkamice u evroligi prvi puta pa kad narod pocne pisati od uzbudjenja da mokraca ide tamo gdje treba a ne da se razlije po stolicamajestamaji je napisao/la:al nas turci zavališe ... sve stolice puknute po sredini!![]()
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
gambler1899
- Kontakt:
Sami sebi u stomak ce skociti ako ne urade hidroizolaciju, ako im je "pomesti" tribinu pripremanje za postavljanje stolica onda
sve se nesto zuri da se do slj utakmice stigne, pa brate bolje jos mjesec cekati a da se sve zavrsi kako treba, a ne kasnije ponovo skidaj stolice pa zastitu stavljaj pa opet vracaj stolice nazad...
@konzerva uze mi recenicu iz usta
p.s. jesu li i bijele dosle? i hoce li pisati Grbavica ili ce sve plave staviti?
@konzerva uze mi recenicu iz usta
p.s. jesu li i bijele dosle? i hoce li pisati Grbavica ili ce sve plave staviti?
Hidroizolacija je ubačena u beton koji je izliven da bi se napravila tribina. Ljudi su profesionalci i nisu forumaši pa da nešto ne urade jbt. Jedna od najboljih firmi u BiH i onda dođe forumaš pita zašto nije ovo urađeno. Stvarno neka pitanja nemaju neke logike, ali eto.
arelinho je napisao/la:Hidroizolacija je ubačena u beton koji je izliven da bi se napravila tribina. Ljudi su profesionalci i nisu forumaši pa da nešto ne urade jbt. Jedna od najboljih firmi u BiH i onda dođe forumaš pita zašto nije ovo urađeno. Stvarno neka pitanja nemaju neke logike, ali eto.
-
gambler1899
- Kontakt:
U cemu je problem ako pitamo jer niko do sada nije napisao to? poznavajuci "nase" kako rade ide standardno beton npr na Tusnju su koliko znam morali premaz staviti pa stolice i da je onaj jedan dio bio bez stolica jer im bilo nestalo pa su naknadno i to uradiliarelinho je napisao/la:Hidroizolacija je ubačena u beton koji je izliven da bi se napravila tribina. Ljudi su profesionalci i nisu forumaši pa da nešto ne urade jbt. Jedna od najboljih firmi u BiH i onda dođe forumaš pita zašto nije ovo urađeno. Stvarno neka pitanja nemaju neke logike, ali eto.
Ima li tih slika sa grbavice ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.