NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

NebeskaSila96
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la NebeskaSila96 » 07 avg 2018, 12:15

Kakva PL ev opet nekakvo rasulo igraci napuštaju klub 3 dana prije utakmice.

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 07 avg 2018, 12:40

Jooj ljudi kakvo rasulo pa daj vise ... Izvor informacija iz kafane iz MZ i onda udri prenosi pricu .. De malo stanite na loptu , pusti da se oglasi klub povodom novonastale situacija , koja eventualno i da je tacna moze unazaditi klub za 1 % ... Svi koji pratimo Jedinstvo a malo jace smo " informaticki obrazovani " dolazimo ovdje da komentarisemo i pricamo o trenutnom stanju i onda glupostima ubijete nadu da se vise ne zalazi na ovaj forum...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 avg 2018, 13:06

E ****, zao mi stvarno.
Ne znam da li su ovi igraci imali ikakve ugovore, ako nisu, onda mogu lako pronaci klub u ovoj ligi.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 avg 2018, 13:42

Pa imamo igraca tako da mi ne ovisimo o nekom Muji i benji. Taj prvi Benjo nas je zajebao kad smo se borili Slobodom taj benjo je ove sezone jedva ostao u klubu i evo opet sere ako je istina al i da ode ne bi mi bilo krivo

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 avg 2018, 14:40

slika

slika

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 07 avg 2018, 14:58

Benji zabraniti pristup stadionu.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 07 avg 2018, 14:58

ASD je napisao/la:E ****, zao mi stvarno.
Ne znam da li su ovi igraci imali ikakve ugovore, ako nisu, onda mogu lako pronaci klub u ovoj ligi.
Zao mi Vucica i eventualno narusene atmosfere.
Dizdaric je lijen, nezainteresovan sa uzasno losom fizickom spremom. Uz to, konstatno postavlja nekakve uslove i ocigledno ima visoko misljenje o sebi. Ne gubi se nista posebno.
Ovom Mujagicu predlazem da ne gubi godine i da se na vrijeme okrene drugom poslu. Ja razumijem i kvalitet lige i da zbog takvog kvaliteta i ne treba ocekivati previse ali stvarno...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 avg 2018, 15:02

NebeskaSila96 je napisao/la:Benji zabraniti pristup stadionu.
+1
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 avg 2018, 15:04

Benjo je i prije narusavao mir kad smo se borili za PL i fkt nemamo sta zaliti nece oni narusiti atmosferu hrvati su izbacili Kalinica na SP pa bili drugi ovo nas samo moze ojacati da se vidi da nema zajebancije i glumatanja. Benjo bez alkohola ne moze a uvijek je vodio sa sobom jos par igraca po diskotekama sretno mu sto dalje od Jedinstva

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 avg 2018, 15:06

ASD je napisao/la:slika

slika

Gdje je ovo komentarisano brate? Koja objava

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 avg 2018, 15:09

nebeskasila je napisao/la: Gdje je ovo komentarisano brate? Koja objava
Objava na onoj stranici Prva liga vezana za Benju i Vucica.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nokee95
Kontakt:

Post Postao/la nokee95 » 07 avg 2018, 15:41

Svaka cast, svidja mi se ovaj pristup uprave, ovako i treba bez zajebancije i odmah rijesiti problem, pa ako treba udaljiti iz kluba neka se tako i uradi. Jos jednom svaka cast upravi.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 avg 2018, 15:44

Imate objavu na Nk Jedinstvo Bihac na fb da su suspendovani. Da su vise puta bili upozoreni. Nek je ovo bilo nek se zna ko je gazda a ne da igraci glume uvijek
Svaka cast napokon imamo klub

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 avg 2018, 15:53

Koliko sam skontao, Vucic i Dizdaric su suspendovani zbog nediscipline, a Mujagic po misljenju strucnog staba nema dovoljno kvaliteta.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 07 avg 2018, 15:53

Napokon imamo klub a ljudi se medjusobno prepiru na stranici prve lige :roll:

Ipak igrac nikad nece ni ne smije biti veci od kluba, pozdravljam odluku. :salut:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 avg 2018, 15:56

tropic je napisao/la:Napokon imamo klub a ljudi se medjusobno prepiru na stranici prve lige :roll:

Ipak igrac nikad nece ni ne smije biti veci od kluba, pozdravljam odluku. :salut:
I meni je malo smijesno ono, investitor i igrac se prepiru na facebooku :tokralju: to niđe nema.

Ali se slazem odlukom, nema zayebancije. Ne znam sta se desilo sa Mujom, ne vjerujem bas da nema kvalitet za ekipe ali dobro.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 07 avg 2018, 15:59

Zato se i ne ide na PL ove godine. Vi morate jos dosta toga mijenjati i dovesti bolje igrace u pauzi. Ove godine morate naci i afirmisati te mlade igrace koji ce redovno igrati sljedece sezone, kad se budete borili za titulu to je teze.

Ja nagadjam da ce Mujagic u Vitez.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 avg 2018, 16:00

harden je napisao/la:
tropic je napisao/la:Napokon imamo klub a ljudi se medjusobno prepiru na stranici prve lige :roll:

I meni je malo smijesno ono, investitor i igrac se prepiru na facebooku :tokralju: to niđe nema.

Ali se slazem odlukom, nema zayebancije. Ne znam sta se desilo sa Mujom, ne vjerujem bas da nema kvalitet za ekipe ali dobro.
Pa u onom komentaru je investitor rekao da mu je Jagodic licno objasnio gdje je grijesio i da mu se u pripremama dala prilika da se nametne.

Mislim, on je igrac koji vise nije zasticeno godiste, a samo 7 igraca ce igrati od pocetka koji nisu zasticena godista.
Mozda tu treba traziti razlog zasto je ispao iz ekipe.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 avg 2018, 16:36

Mokroguz je napisao/la:
Ja nagadjam da ce Mujagic u Vitez.
Neko od ove trojice bi mogao sletiti tamo. :D
Svi su prosli pripreme, Vitezu fali takvih.

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 07 avg 2018, 16:46

Admin na stranici Prva liga živi za trenutak kad će nešto loše objaviti o Jedinstvu, Ne razumijem toliku zavist i ljubomoru u njemu. Također ne razumijem ni navijače Jedinstva koji jedva dočekaju tako nešto da počnu pljuvati po klubi a nisu čuli nikakvu istiniti i zvaničnu informaciju osim te koju je objavio taj lik.

Trebamo organizovati akciju da prijavljjemo tu stranicu nebi li je FB ukinuo i izbrisao.

A što se tiče dešavanja u klubu, samo rad, red i dsciplina

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.