NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Kakva PL ev opet nekakvo rasulo igraci napuštaju klub 3 dana prije utakmice.
Jooj ljudi kakvo rasulo pa daj vise ... Izvor informacija iz kafane iz MZ i onda udri prenosi pricu .. De malo stanite na loptu , pusti da se oglasi klub povodom novonastale situacija , koja eventualno i da je tacna moze unazaditi klub za 1 % ... Svi koji pratimo Jedinstvo a malo jace smo " informaticki obrazovani " dolazimo ovdje da komentarisemo i pricamo o trenutnom stanju i onda glupostima ubijete nadu da se vise ne zalazi na ovaj forum...
- ASD
- Kontakt:
E ****, zao mi stvarno.
Ne znam da li su ovi igraci imali ikakve ugovore, ako nisu, onda mogu lako pronaci klub u ovoj ligi.
Ne znam da li su ovi igraci imali ikakve ugovore, ako nisu, onda mogu lako pronaci klub u ovoj ligi.
-
- Kontakt:
Pa imamo igraca tako da mi ne ovisimo o nekom Muji i benji. Taj prvi Benjo nas je zajebao kad smo se borili Slobodom taj benjo je ove sezone jedva ostao u klubu i evo opet sere ako je istina al i da ode ne bi mi bilo krivo
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Benji zabraniti pristup stadionu.
Zao mi Vucica i eventualno narusene atmosfere.ASD je napisao/la:E ****, zao mi stvarno.
Dizdaric je lijen, nezainteresovan sa uzasno losom fizickom spremom. Uz to, konstatno postavlja nekakve uslove i ocigledno ima visoko misljenje o sebi. Ne gubi se nista posebno.
Ovom Mujagicu predlazem da ne gubi godine i da se na vrijeme okrene drugom poslu. Ja razumijem i kvalitet lige i da zbog takvog kvaliteta i ne treba ocekivati previse ali stvarno...
+1NebeskaSila96 je napisao/la:Benji zabraniti pristup stadionu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Benjo je i prije narusavao mir kad smo se borili za PL i fkt nemamo sta zaliti nece oni narusiti atmosferu hrvati su izbacili Kalinica na SP pa bili drugi ovo nas samo moze ojacati da se vidi da nema zajebancije i glumatanja. Benjo bez alkohola ne moze a uvijek je vodio sa sobom jos par igraca po diskotekama sretno mu sto dalje od Jedinstva
-
- Kontakt:
ASD je napisao/la:
Gdje je ovo komentarisano brate? Koja objava
Objava na onoj stranici Prva liga vezana za Benju i Vucica.nebeskasila je napisao/la: Gdje je ovo komentarisano brate? Koja objava
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Svaka cast, svidja mi se ovaj pristup uprave, ovako i treba bez zajebancije i odmah rijesiti problem, pa ako treba udaljiti iz kluba neka se tako i uradi. Jos jednom svaka cast upravi.
-
- Kontakt:
Imate objavu na Nk Jedinstvo Bihac na fb da su suspendovani. Da su vise puta bili upozoreni. Nek je ovo bilo nek se zna ko je gazda a ne da igraci glume uvijek
Svaka cast napokon imamo klub
Svaka cast napokon imamo klub
- ASD
- Kontakt:
Koliko sam skontao, Vucic i Dizdaric su suspendovani zbog nediscipline, a Mujagic po misljenju strucnog staba nema dovoljno kvaliteta.
Napokon imamo klub a ljudi se medjusobno prepiru na stranici prve lige
Ipak igrac nikad nece ni ne smije biti veci od kluba, pozdravljam odluku.

I meni je malo smijesno ono, investitor i igrac se prepiru na facebookutropic je napisao/la:Napokon imamo klub a ljudi se medjusobno prepiru na stranici prve lige![]()

Ali se slazem odlukom, nema zayebancije. Ne znam sta se desilo sa Mujom, ne vjerujem bas da nema kvalitet za ekipe ali dobro.
Zato se i ne ide na PL ove godine. Vi morate jos dosta toga mijenjati i dovesti bolje igrace u pauzi. Ove godine morate naci i afirmisati te mlade igrace koji ce redovno igrati sljedece sezone, kad se budete borili za titulu to je teze.
Ja nagadjam da ce Mujagic u Vitez.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- ASD
- Kontakt:
Pa u onom komentaru je investitor rekao da mu je Jagodic licno objasnio gdje je grijesio i da mu se u pripremama dala prilika da se nametne.harden je napisao/la:I meni je malo smijesno ono, investitor i igrac se prepiru na facebookutropic je napisao/la:Napokon imamo klub a ljudi se medjusobno prepiru na stranici prve lige![]()
Ipak igrac nikad nece ni ne smije biti veci od kluba, pozdravljam odluku.to niđe nema.
Ali se slazem odlukom, nema zayebancije. Ne znam sta se desilo sa Mujom, ne vjerujem bas da nema kvalitet za ekipe ali dobro.
Mislim, on je igrac koji vise nije zasticeno godiste, a samo 7 igraca ce igrati od pocetka koji nisu zasticena godista.
Mozda tu treba traziti razlog zasto je ispao iz ekipe.
- ASD
- Kontakt:
Neko od ove trojice bi mogao sletiti tamo.Mokroguz je napisao/la:

Svi su prosli pripreme, Vitezu fali takvih.
Admin na stranici Prva liga živi za trenutak kad će nešto loše objaviti o Jedinstvu, Ne razumijem toliku zavist i ljubomoru u njemu. Također ne razumijem ni navijače Jedinstva koji jedva dočekaju tako nešto da počnu pljuvati po klubi a nisu čuli nikakvu istiniti i zvaničnu informaciju osim te koju je objavio taj lik.
Trebamo organizovati akciju da prijavljjemo tu stranicu nebi li je FB ukinuo i izbrisao.
A što se tiče dešavanja u klubu, samo rad, red i dsciplina
Trebamo organizovati akciju da prijavljjemo tu stranicu nebi li je FB ukinuo i izbrisao.
A što se tiče dešavanja u klubu, samo rad, red i dsciplina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.