AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meho-medo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meho-medo » 17 dec 2011, 23:11

Bianconeri1988 je napisao/la:
meho-medo je napisao/la: dobro necemo vise da ne bi dobili ban , neznamo kako ce i sta ce biti za 2 mjeseca ali nadam se uzbudljivoj sezoni da juventus bude 2. odma iza Milana a za 3.nek se bore udinese ,inter i napoli i lazio pa hajde i roma
A normalno da je ima malo ovog navijačkog prepucavanja, bilo je spamanje, ali u suštini je sve u granici normale, nismo se uopšte vrijeđali ili nešto slično.

Juventusu je prioritet u CL, to svako živ zna, Scudetto spominjemo samo mi navijači ili mediji koji su naklonjeni Juventusu.

Svakako bit će zanimljiva sezona do kraja.

Sljedeća dva mjeseca će biti odlučujuća.

Normalno, ja se neću složiti sa ovim tvojim poretkom, isto kao što ti nećeš sa mojim :mrgreen:
Slazem se sa dvije zadnje recenice, a jest Juventusu prioritet CL ali ako moze i Scudetto zasto ne ....
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 18 dec 2011, 02:10

onaj prelom Boatenga je bio potez iz Kapoere
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

AC_Milan4ever
Kontakt:

Post Postao/la AC_Milan4ever » 18 dec 2011, 09:05

Bianconeri1988 je napisao/la:
meho-medo je napisao/la: dobro necemo vise da ne bi dobili ban , neznamo kako ce i sta ce biti za 2 mjeseca ali nadam se uzbudljivoj sezoni da juventus bude 2. odma iza Milana a za 3.nek se bore udinese ,inter i napoli i lazio pa hajde i roma
A normalno da je ima malo ovog navijačkog prepucavanja, bilo je spamanje, ali u suštini je sve u granici normale, nismo se uopšte vrijeđali ili nešto slično.

Juventusu je prioritet u CL, to svako živ zna, Scudetto spominjemo samo mi navijači ili mediji koji su naklonjeni Juventusu.

Svakako bit će zanimljiva sezona do kraja.

Sljedeća dva mjeseca će biti odlučujuća.

Normalno, ja se neću složiti sa ovim tvojim poretkom, isto kao što ti nećeš sa mojim :mrgreen:
Ama vi i trebate da se vratite u LP bez vas Seria A i nema rejting ovi prija samo milan i inter nesto radii zato smo izgubili to jedno mjesto nadam se da cete ostati takvi kakvi jeste i bit ce prvenstvo interesantno

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 18 dec 2011, 09:40

[youtube][/youtube]
Genius, outrageous, the best ever! RF!

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 18 dec 2011, 09:54

Nisam ni ja ljubitelj ovakvih penala pogotovo sto nam to nije trebalo u ovakvoj utakmici gdje bi svakako dobili (nisam gledao al' pretpostavljam). Vise sam volio da nam priznaju regularan gol protiv Fiorentine ili bar da je bio jedan od ona 2 cista penala gdje smo nezasluzeno izgubili 2 boda :evil:

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 dec 2011, 10:04

retro je napisao/la:[youtube][/youtube]
to brate nek si stavio, nisam gledao sinoć, a ovdje se raspisalo o svemu osim o utakmici, kakvi su bili Mexes-Silva-jesu li rješenje za sljedećih par sezona?
Kakav je bio Taiwo-jel mu ovo (pred)zadnja utakmica u milanovom dresu?
Che stagione di Nocerino-vidim komentatori se nemogu načuditi kako ovaj inače loši igrač koji nema mjesta u reprezentaciji igrao ove sezone, šesti gol i to u prvoj utakmici poslije ozljede.
Ko ne vidi da je golman koljenom pokupio Boatengovu nogu i ko vidi da je golman dirao loptu je ćorav, ovo je čist penal ko suza, ide KPB sam na golmana ovaj kliže u njega a lopta ga već prošla da pusti boatenga da prođe gol 100%.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 18 dec 2011, 10:18

Reuf je napisao/la:onaj prelom Boatenga je bio potez iz Kapoere
:lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 18 dec 2011, 10:31

imam jarana koji navija za Milan, covjeku kad kazes da Juve ima najvise navijaca u Italiji i to ubjedljivo on kaze da nije istina jos mu prilozis link s tim tekstom, ma jok..govori kako je Milan najjaca ekipa uz Barcelonu, kako su jedini na svijetu koji mogu igati protiv Barcelone..sinoc mi govori kako je ono cisti penal bio i cak brutalan start na Kevina..penal samo mogu vidit navijaci Milana, ocigledno..frajer se bacio prije nego sto je bio taj neki " kontakt ".. govorim mu Juve nije izgubio jos, prosli su dosta teskih utakmica, ostao je Udinese samo, ma jok, opet je Milan u boljoj formi i opet je Milan jaci..kad mu kazes da Milanu niko ne fali on mi kaze kako igraju bez pola tima-Gattuso,Mexes, Flamini..bas se pitam gdje bi imali mjesto posto su svi zdravi, al naravno ipak ljudi fale, Silva bi na klupu da igra Mexes..frajeru ne mozes dokazat da je Juve trenutno bolja ekipa, da nisu izgubili jos i da ce biti ozbiljni kandidati za scudetto..strasno..treba ljudi realno gledat neke stvari..sinoc nije bio penal, ne mozete pobijedit Bolognu koju je Juve 3 dana prije vase utakmice pojeo fakticki u Torinu s drugom ekipom, dali sretan gol u 90+ i da u vasoj utakmici protiv Bologne sudija nije svirao cisti penal kad Seedorf igra rukom 3 metra od sudije..2 kola zaredom vam pomazu sto se tice tog..da li je to puno,a?za Milaneze nije..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 dec 2011, 10:39

Ja koliko sam gledao, Siena je imala jednu izglednu priliku. Milan je bio bolji, a reći da sinoć ne bi pobijedio bez sudijske pomoći je smiješno. Što se tiče penala, Prince je napravio glupost. Golman Siene bi ga svejedno oborio, jer se nikako nije mogao zaustaviti prilikom onog starta. No, moralo je biti što teatralnije, te je čekao i namjerno zakačio nogom o nogu i tako "izvojevao" kazneni udarac. Eh, što se tiče suđenja, pa u Italiji je ove godine isto kriminalno. Ne samo kada je Milan u pitanju, već cjelokupno suđenje. Treba Colinu vratiti da sudi svaku bitnu utakmicu, jer jedino tako će prestati razne žalopojke. Sudije su oštetile i pogurale svaki veći klub u Italiji. Nebitno da l' je riječ o Milanu, Juventusu, Interu. Bitno je da je bilo i prosutih i dobivenih bodova zbog sudijskih pogrešaka. Taj trend će se i nastaviti, jer ja u ovom trenutku ne znam 2 kvalitetna talijanska suca. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 18 dec 2011, 10:50

jasko_juve je napisao/la:imam jarana koji navija za Milan, covjeku kad kazes da Juve ima najvise navijaca u Italiji i to ubjedljivo on kaze da nije istina jos mu prilozis link s tim tekstom, ma jok..govori kako je Milan najjaca ekipa uz Barcelonu, kako su jedini na svijetu koji mogu igati protiv Barcelone..sinoc mi govori kako je ono cisti penal bio i cak brutalan start na Kevina..penal samo mogu vidit navijaci Milana, ocigledno..frajer se bacio prije nego sto je bio taj neki " kontakt ".. govorim mu Juve nije izgubio jos, prosli su dosta teskih utakmica, ostao je Udinese samo, ma jok, opet je Milan u boljoj formi i opet je Milan jaci..kad mu kazes da Milanu niko ne fali on mi kaze kako igraju bez pola tima-Gattuso,Mexes, Flamini..bas se pitam gdje bi imali mjesto posto su svi zdravi, al naravno ipak ljudi fale, Silva bi na klupu da igra Mexes..frajeru ne mozes dokazat da je Juve trenutno bolja ekipa, da nisu izgubili jos i da ce biti ozbiljni kandidati za scudetto..strasno..treba ljudi realno gledat neke stvari..sinoc nije bio penal, ne mozete pobijedit Bolognu koju je Juve 3 dana prije vase utakmice pojeo fakticki u Torinu s drugom ekipom, dali sretan gol u 90+ i da u vasoj utakmici protiv Bologne sudija nije svirao cisti penal kad Seedorf igra rukom 3 metra od sudije..2 kola zaredom vam pomazu sto se tice tog..da li je to puno,a?za Milaneze nije..
Ništa nije drugačiji od padavičara poput tebe i ostale crno bijele kompanije na ovom forumu. Svaki realan i normalan navijač Milana će priznati da je Juve konkurent. Doduše to uopće sumljam da je negirao, mogao si to slagati samo tako, no nebitno. Kakve veze što ste neporaženi? Ako na kraju zasluženo budete prvi, prvi ću vam čestitati, nismo mi(ili barem većina) cigani. No da li ste ubjedljivo najjači dovoljno pokazuju ove teme, gdje se za jednu posebno lijepite, i hvatate se za 2 odluke.
Sinoć bi dobili 95% i bez penala. U bolonji mogao je svirati još u 2 navrata čiste penale, mogao je navući sva 3 boda a ne samo 1. S obzirom da garant tekme Milana ne pratiš znao bi da nam u svakoj tekmi nam sviraju more nepostojećih offsajd pozicija. Naravno da tu nismo oštećeni./s Niste se žalili kad smo izgubili 2 boda u Firenci :lol: .
Za povrijeđeni igrače, tačno je da smo u prvih 10 kola bili poprilično raskomadani, 11 igrača je falilo u rotaciji protiv vas npr.
Dakle dobio si odgovore.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 18 dec 2011, 10:55

jasko_juve je napisao/la:imam jarana koji navija za Milan, covjeku kad kazes da Juve ima najvise navijaca u Italiji i to ubjedljivo on kaze da nije istina jos mu prilozis link s tim tekstom, ma jok..govori kako je Milan najjaca ekipa uz Barcelonu, kako su jedini na svijetu koji mogu igati protiv Barcelone..sinoc mi govori kako je ono cisti penal bio i cak brutalan start na Kevina..penal samo mogu vidit navijaci Milana, ocigledno..frajer se bacio prije nego sto je bio taj neki " kontakt ".. govorim mu Juve nije izgubio jos, prosli su dosta teskih utakmica, ostao je Udinese samo, ma jok, opet je Milan u boljoj formi i opet je Milan jaci..kad mu kazes da Milanu niko ne fali on mi kaze kako igraju bez pola tima-Gattuso,Mexes, Flamini..bas se pitam gdje bi imali mjesto posto su svi zdravi, al naravno ipak ljudi fale, Silva bi na klupu da igra Mexes..frajeru ne mozes dokazat da je Juve trenutno bolja ekipa, da nisu izgubili jos i da ce biti ozbiljni kandidati za scudetto..strasno..treba ljudi realno gledat neke stvari..sinoc nije bio penal, ne mozete pobijedit Bolognu koju je Juve 3 dana prije vase utakmice pojeo fakticki u Torinu s drugom ekipom, dali sretan gol u 90+ i da u vasoj utakmici protiv Bologne sudija nije svirao cisti penal kad Seedorf igra rukom 3 metra od sudije..2 kola zaredom vam pomazu sto se tice tog..da li je to puno,a?za Milaneze nije..

Niko od nas nije rekao da je bio penal,ako ces gledati po tim ,mi smo Romu dobili 3:2 moglo je biti i bolje a vi ste igrali 2:2 ! Zaista smijesno je to kad se pocne mi ove dobili vi od njih izgubili, vi ste nas dobili 2:0 i tu pokazali da ste ove sezone bolji, ne znam cemu bezveze rasprava
-RIVALDO-

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 dec 2011, 11:09

jesam ja rekao i penal jeste bio, pusti sad teatralnost folovi golovi, čovjek je u 100% prilici onemogućen da zabije gol, taman da nije bilo ni kontakta(a ovdje ga je definitivno bilo) ono je penal jer se golman baca u KPB a ne ide na loptu-pogledati ponovo i obratiti pažnju na loptu-ono okruglo-golman je ne dira čak joj nije ni blizu već ide na igrača.
kad se ide s dvije noge na igrača a ovaj preskoči i tako izbjegne start ne samo da se svira faul nego sudija može i crveni pokazati iako kontakta uopšte nije ni bilo, al ne vrijedi to ovdje pisati :mrgreen:
kažu city odbio neku novu ponudu milana za teveza(kakva li je ta bila, možda su ponudili da mu daju pola plate a pola city haha), u utorak su neki kao novi pregovori.
Taiwa izgleda hoće newcastle a poslali bi u milan santona, možda je to neka novinarska glupost, ali ja ne vidim da je taj mali išta bolji od ostalih kloceva koje imamo u ekipi

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 18 dec 2011, 12:30

Samo nek' mi jos neko pomene ovog gansa kao potencijalno pojacanje...Boateng za njeg tata vjerujte mi...Ja da sam trener doveo bih ga kao back up-a ali ne za vecu cijenu od 10mil€
Mi nikada odustati necemo...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 18 dec 2011, 12:49

10.Skoro je napisao/la:Samo nek' mi jos neko pomene ovog gansa kao potencijalno pojacanje...Boateng za njeg tata vjerujte mi...Ja da sam trener doveo bih ga kao back up-a ali ne za vecu cijenu od 10mil€
Iskreno, nemaš pojma drug. Sad su Ganso i Neymar (što si napisao na Barcinoj temi) samo prosječni igrači? Onako, mogu proći u klubovima tipa WIsla, Shamroc ili Rapid.

Neymara sanjam u Milanu, a Gansa također kad-tad očekujem u klubu. Neka nam Brazilaca. ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 18 dec 2011, 13:32

insider je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la:Samo nek' mi jos neko pomene ovog gansa kao potencijalno pojacanje...Boateng za njeg tata vjerujte mi...Ja da sam trener doveo bih ga kao back up-a ali ne za vecu cijenu od 10mil€
Iskreno, nemaš pojma drug. Sad su Ganso i Neymar (što si napisao na Barcinoj temi) samo prosječni igrači? Onako, mogu proći u klubovima tipa WIsla, Shamroc ili Rapid.

Neymara sanjam u Milanu, a Gansa također kad-tad očekujem u klubu. Neka nam Brazilaca. ;)
prosjecan i precjenjen...ostajem pri tome da je boateng za gansa tata...
Mi nikada odustati necemo...

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 dec 2011, 13:35

Ne mozes ti ocekivati nesto od Gansa kad je Barca ima posjed 76 - 24 % :D pojela ih Barcelona..... kako su igrali Taiwo i Mexses ???

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 dec 2011, 13:38

Ja navijam za Milan, ali ovo niej ni P od penala !!!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 18 dec 2011, 14:43

šta reći koju posluku porati? bolji je juve zato igraju na svim frontovima, aktuelni su šampioni italije, osvajači superkupa italije, haraju europom itd.

slažem se sa škorom. gledao sam tekmu malo barca ih rasula ganso se nije vidio a s obzirom daje minimalno pola godine povrijeđen ne vrijedi on ni 5m. da su ganso i neymar u bilo kojem drugom brazilskom klubu ajde rekao bih da su s pravom hypani igrači. ovako igraju u santosu a zna se svake godine santos izbacuje 2-3 igrača poput pelea :roll:
medij je najmoćnije oružje današnjice, kakve nuklearke.

što se penala tiče kontakt jeste postojao ali boateng je jedva čekao da padne. ako je ono bio penal kad je xavi pao onda je i ovo, suđenje na europskom nivou nema šta.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 19 dec 2011, 20:48

leonardo vrli kaže neće se zasad miješati oko dovođenja teveza jedino ako milan odustane i ne bude dogovora onda će pokušati dovesti argentinca. u četvrtak novi krug pregovora, idu galliani i braida a ćelo kaže da to neće biti zadnji i odlučujući dan stoga ne treba očekivati nešto konkretno.

sutra na papiru lagana utakmica ali... cagliari igra veoma loše kući ali milan ne blista na gostovanjima stoga ne vjerujem da će biti lagan plijen. neće im igrati standardni biondini. u špicu igrat će ibrahimović i najvjerovatnije robinho, možda i pato. stoperski par će biti mexes i silva dok izgleda nema još abatea tako da će možda zambrotta ili antonini :oops: na lijevog beka a desno će igrati najjubojitiji bek na apeninima, daniele bonera. izgleda taiwo će presjediti i ovu tekmu na klupi. vezni red aquilani, mvb i nocerino a valjda će ispred njih boateng. allegri dobro poznaje cagliari stoga se nadam da će biti ovdje 3 boda za milan.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 dec 2011, 23:51

zbog utakmice na sardiniji galiani odgodio put u manchester za četvrtak gdje bi trebao dogovarati transfer teveza.
izjavio je da sad na zimu nećemo dovoditi nove defanzivce ali da neće pustiti taiwa.
pojavio se i neki trač da bi kaka mogao na posudbu u milan, ali ne vjerujem ja u to baš

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: kenanktkt i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []