NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

jestamaji
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la jestamaji » 21 apr 2013, 20:26

Revis konačno u Tampi ... poslije par mjeseci prenemaganja ... "ako prodje ljekarski" :roll:

Bucsi polako postaju opasni! Ovo me podsjeća na kraj devedesetih, početak dvijehiljaditih, kada su napravili monster ekipu. Posebno kada je u pitanju Defense! Prošle godine su svakako bili broj jedan protiv Run-a bez obzira što su pola sezone igrali bez dva startera u defanzivnoj liniji, a sada su se pobrinuli da zaustave i Pass gdje su bili zadnji :D . Sada su prvo 49-ersima maznuli Goldsona, pa očito dovode Revisa, pa produžili Wrighta za malo para, sada je jako moguće da će i Ronde Barber odigrati još jednu godinu ... Ako Bowers ne bude morao u zatvor i McCoy ostane zdrav, sa vrhunskim parom safety-a, sa Revisom koji pokrije pola terena i dobrom šemom mogli bi svašta napraviti! Još im možda samo fali dobar pass rusher! Ofanziva im je svakako bila solidna, ako Freeman ne počne da se gubi i odigra pristojno, sa monstruoznom ofanzivnom linijom (Nicks, Penn i Joseph), i RB + WR koje imaju ... to će biti zabavno gledati :mrgreen: U poredjenju sa Super Bowl timom iz 2002/03 samo im još fali trener :mrgreen:

Jedva čekam da ih vidim u prvom kolu protiv Rexovog cirkusa, a onda protiv Brees-a i Brady-a jedan za drugim :mrgreen: To će biti fun!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 apr 2013, 21:09

Dakle Jetsi u rebuildingu, očito će tankirti ovu sezonu, pa onda pokušati ići na Johnnya u idućem draftu ako dobiju prvi pick, a dobili su i sa ovim trejdom 13 pick prve runde ove godine, i još dva iz treće i pete runde.

15mil će dobiti Revis za sezonu, po meni malo previše, iako je jedan od najboljih defanzivaca u NFL-u, a Bucsi će morati poraditi i na pass rushu i OL-u, u runu su odlični, pass napad solidan mada im tu ne bi škodilo kakvo pojačanje, a Josh je QB koji bi ih mogao odvesti u PO, mada je divizija sa Breesom i Ryanom izuzetno teška da bi se išta sa sigurnosti moglo govoriti i predvidjeti :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 apr 2013, 21:15

Ma glup potez Bucsa...Istina Revis je odlican igrac, ali kada covjek skonta da su za te novce mogli dovesti npr. Dumervila, Vollmera i jos jednog igraca onda...

Treba sada vidjeti sta ce Jetsi uraditi sa pickovima koje imaju na raspolaganju, a ukoliko naredne sezone uzmu Johnny-a mogli bi nam postati konkurencija u AFC East-u - mada je vecina navijaca ovo okrenula na salu i govori da ce Johnny ostati jos jednu godinu na College-u. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 21 apr 2013, 22:01

još se ne zna koje pick-ove su jetsi dobili od tampe. mene prvenstveno zbunjuje priča da jetsi insistiraju na ovogodišnjem prvom pick-u tampe. meni bi nekako bilo puno logičnije da uzmu taj pick naredne godine, ako već hoće da idu na manziel-a ili nekog drugog QB. ove godine nema nijedan vrijedan na draftu, osim ako neće opet nekog sancheza :mrgreen:

a potez tampe sa revisom je jedini moguć. oni od nogiranja grudena naovamo ne mogu prodati ni pola stadiona kako treba. njima je neophodno veliko ime da bi ponovo počeli puniti raymond james, a sada kada im treba corner i kada je revis dostupan nema bolje mogućnosti! to se samo po sebi ponudilo, posebno kada se zna koliko cap space-a bucsi imaju. narod u tampi je ogorčen na glazerse od trenutka od kada su ovi kupili manchester united. prosječni fan u tampi tvrdi da su oni zapostavlili bucs-e na račun uniteda, što je i logično, ko i ne bi, unuited je najveći sport franchise na svijetui ... .ali to fanovi bucsa ne kontaju, ili neće da kontaju :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 apr 2013, 22:05

jestamaji je napisao/la:još se ne zna koje pick-ove su jetsi dobili od tampe. mene prvenstveno zbunjuje priča da jetsi insistiraju na ovogodišnjem prvom pick-u tampe. meni bi nekako bilo puno logičnije da uzmu taj pick naredne godine, ako već hoće da idu na manziel-a ili nekog drugog QB. ove godine nema nijedan vrijedan na draftu, osim ako neće opet nekog sancheza :mrgreen:
Vjerovatno 13 pick ove godine, i još par iz 3 ili 4 runde, a oni vjerovatno ovim potezom idu na tankiranje da bi dogodine sa prvim pickom uzeli Johnnya ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 21 apr 2013, 22:10

rio_Ferdy88 je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:još se ne zna koje pick-ove su jetsi dobili od tampe. mene prvenstveno zbunjuje priča da jetsi insistiraju na ovogodišnjem prvom pick-u tampe. meni bi nekako bilo puno logičnije da uzmu taj pick naredne godine, ako već hoće da idu na manziel-a ili nekog drugog QB. ove godine nema nijedan vrijedan na draftu, osim ako neće opet nekog sancheza :mrgreen:
Vjerovatno 13 pick ove godine, i još par iz 3 ili 4 runde, a oni vjerovatno ovim potezom idu na tankiranje da bi dogodine sa prvim pickom uzeli Johnnya ;)
kakvi su jetsi trenutno imaće automatski jedan od prva tri pick-a dogodine :mrgreen:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 21 apr 2013, 23:00

dakle samo prvi pick 2013 + 3. ili 4. pick 2014 zavisno od "koznašta" :mrgreen:
dakle bucsi su prošli jeftino što se pick-ova tiče!

ugovor je moćan, 6 godina, 96 miliona, ali navodno bez garancije ...... :?: :?: :?:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 21 apr 2013, 23:50

amerosm je napisao/la:....Treba sada vidjeti sta ce Jetsi uraditi sa pickovima koje imaju na raspolaganju, a ukoliko naredne sezone uzmu Johnny-a mogli bi nam postati konkurencija u AFC East-u - mada je vecina navijaca ovo okrenula na salu i govori da ce Johnny ostati jos jednu godinu na College-u. :D :D
misliš ako jetsi budu imali prvi pick :mrgreen: ma može on uvijek povući Manning potez "neću da igram u san diegu" .... za takvog igrača se uvijek nadje neko ko je spreman da se oprosti sa pola pick-ova koje ima ... ako johnny uopšte odigra dobru sezonu!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 apr 2013, 17:02

Hernandez expected to miss up to 4 months...
Nek je Bardy-u Bog na pomoci...Mora BB reagovati kroz neki trade, ili kroz draft (sto mu nije jaca strana) i pokusati pojacati napad, jer tesko da cemo moci sta napraviti u sezoni gledajuci trenutnu situaciju. Gronkowski ima problem sa rukom, Hernandez sa ramenom, dok je Amendola od danas do sutra i nikad se ne zna sta se moze dogoditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 apr 2013, 18:48

Pa sta propustit ce trening camp I eto ga za utakmice brate sta se sikiras....jest da je trening camp najvazni I kazu ko to proousti povrede ga prate kroz citavu sezonu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 23 apr 2013, 02:02

Moj potpis sve govori. :lol:

Koristim ovu priliku da ga jos jednom promovisem. :lol:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 apr 2013, 23:44

NFL daje besplatno gledanje drafta, nfl network live i sve tekme od 2009 do 2012, samo se trebate regati, do 28 free, pa ko se želi podsjetiti nekih tekmi ili pogledati draft, neka izvoli :D
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 apr 2013, 15:46

Jedva cekam sutrasnji draft, a imam osjecaj da ce nas navijace Patriotsa BB iznenaditi...Vecina navijaca je protiv toga da u prvom krugu uzmemo WR-a, a ja sam upravo za tu opciju...Po meni iznenadjenje Patriotsa i BB-a ce biti da ce trade-ovati Malletta za neki pick(ove) u drugom krugu drafta ili da ce Mallett i 29.pick ici u klub X za neki visociji pick u prvom krugu.

@ salt

naravno da ce biti spreman za pocetak sezone, ali je isto potrebno da se uigraju on, Gronk i Amendola zajedno sa Brady-jem sto nece biti moguce u ovome trening-kampu.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 apr 2013, 21:52

Novi dresovi za Jagse, Vikese i Finse :D

slika
slika
slika

Večeras draft :D
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 26 apr 2013, 02:01

Ocekujem trade out iz prve runde.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 apr 2013, 02:08

randy_moss je napisao/la:Ocekujem trade out iz prve runde.
Izgleda da je BB ponudio Malletta za pick(ove) drugog kruga drafta...Mada bih ja dao Malletta i 29.pick za neki visociji pick prvog kruga kako bi mogli uzeti kvalitetnog WR-a.

Edit: Chiefsi kao prvog picka izabrali Tackle-a Erica Fishera...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 apr 2013, 02:39

Hebote zivot ukoliko nastave ovim tempom mi nared necemo doci do sutra...
Jaguarsi na drugoj poziciji izabrali OT-a Joeckel-a, dok je po nas lose sto su Raider trade-ovali svoj treci pick u Dolphinse koji su izabrali DE-a Jordana.

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 26 apr 2013, 06:50

Kyle Long :roll:

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 26 apr 2013, 08:06

G Justin Pugh totalno iznenađenje za mene...
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 apr 2013, 11:18

Za sada je BB sinoc napravio potez koji niti smrdi niti mirise...Istina dobili smo 4 picka za jedan pick prvog kruga, ali su pozicije pick-ova u drugom krugu takve da necemo biti u stanju uzeti kvalitetnog WR-a ukoliko se ne napravi trade-up sto je Caserio vec najavio kao mogucnost.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []