Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Mandzukic je limitiran golgeter i vec neko vrijeme na silaznoj putanji.
Da bi postizao golove ekipa mora stvarati veliki broj sansi da bi on kupio otpatke.
Junajted definitivno nije takva ekipa, imaju strasne probleme sa kreacijom i tesko prave sanse za gol. Tu bi Mandzo slabo profitirao.
Zabrinjavajuce je da Junajted ne ganja krilne igrace. Trenutno nemaju nijedno kvalitetno krilo. Pogba, Bruno i Dibala, sve igraci koji napadaju kroz sredinu. Dovoljno je da se protivnicka ekipa malo zgusne na sredini i Junajted je u velikom problemu. Protivnici Barse igraju na taj nacin od kada Barsa nema prodorne krilne igrace.
Ako vec prave dilove sa Juventusom, neka traze Kostu za Lukakua.
Da bi postizao golove ekipa mora stvarati veliki broj sansi da bi on kupio otpatke.
Junajted definitivno nije takva ekipa, imaju strasne probleme sa kreacijom i tesko prave sanse za gol. Tu bi Mandzo slabo profitirao.
Zabrinjavajuce je da Junajted ne ganja krilne igrace. Trenutno nemaju nijedno kvalitetno krilo. Pogba, Bruno i Dibala, sve igraci koji napadaju kroz sredinu. Dovoljno je da se protivnicka ekipa malo zgusne na sredini i Junajted je u velikom problemu. Protivnici Barse igraju na taj nacin od kada Barsa nema prodorne krilne igrace.
Ako vec prave dilove sa Juventusom, neka traze Kostu za Lukakua.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Jedan pred penziju a drugi u najboliim godinama. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- BlueBosnian
- Kontakt:
Pa i Ronaldo je pred penziju.Rooney88 je napisao/la:Jedan pred penziju a drugi u najboliim godinama.
Joj tebe.
btw glasao sam gore za Griezmana. Hoće l' biti šta od toga?
Dobro bi vam leg'o.
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Mandzo i Ronaldo, to je to. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- BlueBosnian
- Kontakt:
Ronaldo voda bolju čkapi.
Mandžo je top, bgm eto.
Samo nek' ide..
Mandžo je top, bgm eto.
Samo nek' ide..

Hell no..Valencia je napisao/la:Ako vec prave dilove sa Juventusom, neka traze Kostu za Lukakua.
Zadnja izmjena: BlueBosnian, dana/u 02 avg 2019, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Bice prejaki s Dybalom i Griezmanom 

Zar nisi slicno pisao za Pogbu?jelle je napisao/la:Bice prejaki s Dybalom i Griezmanom

I da,ovaj tvoj komentar je vec nicim izazvano trolanje i spamanje teme. To mozes fino orestati raditi jer si vec zatrpao kvalitetno.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Manchester United complete Harry Maguire transfer from Leicester for £85million
https://www.telegraph.co.uk/football/20 ... ssion=true
https://www.telegraph.co.uk/football/20 ... ssion=true
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
-
- Kontakt:
Necu o novcu, ali sam skeptican da ce on biti the man. Ali hajde da vidimo...
Dok ne bude zvanicno nista. Ali stoper tacno kakv nam treba. Bio sam ze Senegalca ali ono su nemoguci uslovi sto je Napoli trazio.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Ma ovo je zvanično. Sada jos jednog igrača.
Craig Norwood objavio dakle GOTOVORooney88 je napisao/la:Dok ne bude zvanicno nista.
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Evo vidjeh da su svi prenijeli. Sky, BBC, Sam L...
Znaci stoper konacno zavrsen, zadovoljan sam i samim izborom. Nadam se da ce stoperski tandem sada poceti liciti na nesto. Lindeloff i Maguire su na papiru dobra kombinacija, cekamo teren.
Znaci odbrana je kompletirana AWBom i Maguireom.
Daj sada Brunu za kraj pa da cestitamo mutavom Edu.
Znaci stoper konacno zavrsen, zadovoljan sam i samim izborom. Nadam se da ce stoperski tandem sada poceti liciti na nesto. Lindeloff i Maguire su na papiru dobra kombinacija, cekamo teren.
Znaci odbrana je kompletirana AWBom i Maguireom.
Daj sada Brunu za kraj pa da cestitamo mutavom Edu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Evo i ja vidim na tw kod Norvuda.
Okej, idemo jos Bruno ili Dibala i odlazak Lukakua i to je to.
Okej, idemo jos Bruno ili Dibala i odlazak Lukakua i to je to.
Bojim se da ostajemo nevjerovatno tanki u napadu. Rashfordu i Greenwwodu svaka čast za talenat i u perspektivi mogu da budu zvijeri od igrača, ali ući u sezonu samo s njima na toj poziciji je samoubistvo samo takvo. Jedino ako Sanchez neće igrati napadača i vaskrsnuti iz mrtvih, u šta s razlogom sumnjam. U ovakvoj situaciji bi nam Mandžukić još i dobro legao.
99%starteri
Maguire
Lindelof
Bailly min 5 mjeseci OUT dakle ostaje
Jones
Smalling
Rojo
Tuanzebe ostaje ali mozda najbolje poslati na posudbu ako niko od ova 3 ne ode iz kluba ili Jones ili Rojo a najbolje oba ali tesko
Maguire
Lindelof
Bailly min 5 mjeseci OUT dakle ostaje
Jones
Smalling
Rojo
Tuanzebe ostaje ali mozda najbolje poslati na posudbu ako niko od ova 3 ne ode iz kluba ili Jones ili Rojo a najbolje oba ali tesko
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Axel bi trebao biti treci izbor na stoperu. Kada ova dva odmaraju ili, ne daj boze, zaglave u bolnici. Ne bih ga ni slucajno slao na posudbe jer se vec dokazap dovoljno pa mu to i ne treba.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
1. Kad si Englez cijena ti je 20mill vise (English Tax) + (Kad United placa onda dodaj jos 10mill)CantonaBIH je napisao/la:Necu o novcu, ali sam skeptican da ce on biti the man. Ali hajde da vidimo...
2. Leicester ima para kao i dosta drugi u premier ligi pa nemoraju prodavati jeftino.
3. Cijena Van Dijka je sada gledano kao neko mjerilo za bilo koga.
4. Toliko smo ocajni u odbrani da kad si u takvoj situaciji moras.
Njega je i Pep htjeo da se nezayebavamo samo sto oni su u vec dobroj situaciji pa nemoraju toliko placati. Dobar igrac, netreba mu vremena da se uklapa u ligi ili drzavi. Jos sada samo Bruno i spremni smo!
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Co'ece, kakve se tu cifre okrecu, prosto nije normalno i ne vidim gdje su granice...
Ne znam zasto UEFA konacno ne ucini radikalne poteze i ne nametne evropski 'saleri kap'. Znam da nije u skladu sa zakonima EU ali se moze nesto iskobmbinovati kada postoji volja.
Za fudbal je pogubno da u cijeloj Evropi ima 10 mega klubova a da su sve ostalo filijale.
Ne znam zasto UEFA konacno ne ucini radikalne poteze i ne nametne evropski 'saleri kap'. Znam da nije u skladu sa zakonima EU ali se moze nesto iskobmbinovati kada postoji volja.
Za fudbal je pogubno da u cijeloj Evropi ima 10 mega klubova a da su sve ostalo filijale.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.