PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Jufke spasi vas admin bruke 
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Jao krokidila...puno zino nije orginal... Evo ga sad i ljut sto druhi misle da Subic nije ,cetalj'Lakoste je napisao/la:Hebi mi ti kad si mangup.Zeljo92 je napisao/la:Hebi mu od do belosevicuuuuu uz tebe smobelosevic28 je napisao/la:Joj lobotomaca od igraca koji zabija 20+ i kojeg su preoteli komsijama...do igraca koji ne valja i ne treba im haha
Kostic na pripremama, ovaj se slikao u prostorijama kluba...a ne potpisase haha
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Zabrani Hilmo balijama da pisu na temi,pu "dje " cemo sad 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hilmo uvijek sve pokvari.
Jel potpisuje gotal?
Hoće on biti džoker za Zetu?
Hoće on biti džoker za Zetu?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Virtu4l je napisao/la:
20+ golova vjeruj mi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- MocMahale444
rasavoje je napisao/la:Bajram serif mubarek olsun. Da se manje vrijedjate, a vise zezate, ubuduce.
Allahraziola Ljupka. BMŠO i tebi.
Jufkaroši spasio vas admin.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma jok, kulturan sam ja al se nemoj ljutit ako te pitam jel hebe Said koga drugog sem tebe? Varal te?Lakoste je napisao/la:Hebi mi ti kad si mangup.Zeljo92 je napisao/la:Hebi mu od do belosevicuuuuu uz tebe smobelosevic28 je napisao/la:Joj lobotomaca od igraca koji zabija 20+ i kojeg su preoteli komsijama...do igraca koji ne valja i ne treba im haha
Kostic na pripremama, ovaj se slikao u prostorijama kluba...a ne potpisase haha
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- TobeYarabi
- Kontakt:
jel ovo oni igraju sami protiv sebe?Sloboda u utorak igra prijateljski susret protiv "Kluba X"
Kažu da su se dvije frakcije jufkaroša zakačile oko najbolje Saidove partije prošle sezone? Jedan dio forumaša je rekao da je gol protiv Olimpika potez godine, dok su se drugi oštro usprotivili i dodali da je penal protiv Širokog ipak nešto najbolje od Guzare prošle sezone.arelinho je napisao/la:Kakav okršaj na temi jufki![]()
Ostalo je historija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije mi jasno zašto se ovde diskutuje o klubovima koji će igrati u drugoj kantonalnoj.TobeYarabi je napisao/la:jel ovo oni igraju sami protiv sebe?Sloboda u utorak igra prijateljski susret protiv "Kluba X"
Samo za nju mogu dobiti licencu.
ma to dolaze momci iz niželigaša na probu pa se ovi zajebavajuTobeYarabi je napisao/la:jel ovo oni igraju sami protiv sebe?Sloboda u utorak igra prijateljski susret protiv "Kluba X"
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- MocMahale444
TobeYarabi je napisao/la:jel ovo oni igraju sami protiv sebe?Sloboda u utorak igra prijateljski susret protiv "Kluba X"
VladeXXXova taktika isto kad se kofrcio s onim 11-1
Re: RE: Re: PL prepucavanja
koji je Jahicev najbolji potez sezone?Raonffa je napisao/la:Kažu da su se dvije frakcije jufkaroša zakačile oko najbolje Saidove partije prošle sezone? Jedan dio forumaša je rekao da je gol protiv Olimpika potez godine, dok su se drugi oštro usprotivili i dodali da je penal protiv Širokog ipak nešto najbolje od Guzare prošle sezone.arelinho je napisao/la:Kakav okršaj na temi jufki![]()
Ostalo je historija.
- MocMahale444
Evander je napisao/la:koji je Jahicev najbolji potez sezone?Raonffa je napisao/la:Kažu da su se dvije frakcije jufkaroša zakačile oko najbolje Saidove partije prošle sezone? Jedan dio forumaša je rekao da je gol protiv Olimpika potez godine, dok su se drugi oštro usprotivili i dodali da je penal protiv Širokog ipak nešto najbolje od Guzare prošle sezone.arelinho je napisao/la:Kakav okršaj na temi jufki![]()
Ostalo je historija.

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Jeste li ovo nasli generalnog sponzora nakon 100 godina?MocMahale444 je napisao/la:Evander je napisao/la:koji je Jahicev najbolji potez sezone?Raonffa je napisao/la: Kažu da su se dvije frakcije jufkaroša zakačile oko najbolje Saidove partije prošle sezone? Jedan dio forumaša je rekao da je gol protiv Olimpika potez godine, dok su se drugi oštro usprotivili i dodali da je penal protiv Širokog ipak nešto najbolje od Guzare prošle sezone.
Ostalo je historija.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
- escobarpablo
- Kontakt:
Ma dobro im je što Gotal nije potpisao, Lemdra im yebe majku, šamara ih, naziva paščadijom, Sandro bi ih rasformirao.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- MocMahale444
Dok ima Zeljovaca bice i Zelje koji ce nam krac sponzor Evandere
Pablo, Selam leti posebno za tebe
Pablo, Selam leti posebno za tebe
Kad je počeo trenirati sa juniorima. Samo što on nema platu 20k ko GuzaraEvander je napisao/la:koji je Jahicev najbolji potez sezone?Raonffa je napisao/la:Kažu da su se dvije frakcije jufkaroša zakačile oko najbolje Saidove partije prošle sezone? Jedan dio forumaša je rekao da je gol protiv Olimpika potez godine, dok su se drugi oštro usprotivili i dodali da je penal protiv Širokog ipak nešto najbolje od Guzare prošle sezone.arelinho je napisao/la:Kakav okršaj na temi jufki![]()
Ostalo je historija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.