FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
47%
Prolazak u Play off
43
23%
Grupnu fazu
57
30%

Ukupno glasova: 187

hibrid
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hibrid » 21 mar 2023, 11:54

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
21 mar 2023, 11:43
Trenbolon je napisao/la:
21 mar 2023, 11:38
Nesto rade na stadionu,ima ljudi nekih na terenu 🙂
Imaš slike?
Vjerovatno se krenulo sa tim prosivanjem, docekasmo toplije vrijeme hahah. Ne pada mi nista drugo na pamet sta bi moglo biti, pogotovo nakon jucerasnje izjave mirzonija

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 21 mar 2023, 11:55

hibrid je napisao/la:
21 mar 2023, 11:54
21 mar 2023, 11:43
Trenbolon je napisao/la:
21 mar 2023, 11:38
Nesto rade na stadionu,ima ljudi nekih na terenu 🙂
Imaš slike?
Vjerovatno se krenulo sa tim prosivanjem, docekasmo toplije vrijeme hahah. Ne pada mi nista drugo na pamet sta bi moglo biti, pogotovo nakon jucerasnje izjave mirzonija
Znači večeras prolom oblaka :|
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 21 mar 2023, 11:57

nokee je napisao/la:
21 mar 2023, 11:20
spezial je napisao/la:
21 mar 2023, 10:11
SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
21 mar 2023, 10:03
Nek Kodro od ljeta dođe a sad nek nam je cilj bar da mu izborimo Evropu i istjeramo Aylu i citavu nesposbnu upravu.
Ako izborimo evropu, uprava je ispunila cilj i onda Ayla ostaje. A i Mirza vjerovatno
Pa treba navijati da nas klub izgubi svaku, da bi ih otjerali.. :facepalm:
Nije nacin, jednostavno nije nacin..
Što mora da izgubi svaku?
On ako ne dobije ovih prvih 5 trećeg kruga, treba da leti momentalno.
Sve protivnici koje treba da dobijemo u hendikepom obzirom na razliku igračkog kadra.
Koševo Zapad

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 21 mar 2023, 12:06

Možda nije popularno mišljenje trenutno, ali nije meni Francis sad toliko loš. Prati igru, zaista daje svoj maksimum.. Onu protiv Zrinjskog je loš bio, protiv Veleža srednja žalost, jučer bi rekao da je solidan bio.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 21 mar 2023, 12:10

Merso i Krle ce imati ulogu u novom SŠ
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 21 mar 2023, 12:12

21 mar 2023, 12:06
Možda nije popularno mišljenje trenutno, ali nije meni Francis sad toliko loš. Prati igru, zaista daje svoj maksimum.. Onu protiv Zrinjskog je loš bio, protiv Veleža srednja žalost, jučer bi rekao da je solidan bio.
I na pripremama se vidjelo da je solidan veoma je brz a i ima dobar prijem, ali je po meni bila mnogo bolja opcija slati njega negdje na posubu ukoliko Ikic nije otisao za 600k+

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 21 mar 2023, 12:12

FCUM je napisao/la:
21 mar 2023, 11:29
sta da i zalizani izbori evropu. Ispali bi od farskih ostrva i zaredao poraze na pocetku sezone i onda jos veci belaj trazi trenera tamo u septembru
Ako izborimo Evropu, bili bi nositelji u prva dva pretkola Konferencijske lige, a ako je ne izborimo, onda bi naredne sezone u Evropi 99 % bili nositelji samo u prvom pretkolu. Igramo dakle za spas koeficijenta.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 21 mar 2023, 12:16

Ni meni nije loš, imao je onaj dobar ubačaj za Hamzu kad je golman odbranio i u nastavku te akcije dobijemo penal.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 mar 2023, 12:19

ma vec vidjeno kod nas raja procijeni igraca za 4 utakmice, u kojima ne odigra ni po 90 cijelih minuta. Sto je jos gore nabije se tom igracu zvono i kraj karijere u FKS.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 21 mar 2023, 12:43

Poštovane kolege forumaši, molim vas da mi date savjet.
Naime, pišem neku priču o pok. Želimiru Vidoviću Keliju. priča nije o njegovom fudbalskom umijeću, nego opisuje zadnji sat njegovog života. Priča je potpuno izmišljena i nema veze sa stvarnim događajima, pogotovo što zaista ne znam šta se dešavalo, niti imam bilo kakve relevantne podatke. eventualna podudarnost i sličnost sa stvarnim osobama i samim događajem bila bi potpuno slučajna.
Priča sadrži teške detalje i ne bih želio da njegova porodica, ako kojim slučajem bude čitala, doživi bilo kakvu neprijatnost.
S tim u vezi, molim vas za konstruktivan savjet i prijedlog, jer ako i budem objavljivao pomenutu priču, objavio bih je ovdje.
Unaprijed hvala.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 21 mar 2023, 12:50

VenamaHrabrih je napisao/la:
21 mar 2023, 12:43
Naime, pišem neku priču o pok. Želimiru Vidoviću Keliju. priča nije o njegovom fudbalskom umijeću, nego opisuje zadnji sat njegovog života. Priča je potpuno izmišljena i nema veze sa stvarnim događajima, pogotovo što zaista ne znam šta se dešavalo, niti imam bilo kakve relevantne podatke. eventualna podudarnost i sličnost sa stvarnim osobama i samim događajem bila bi potpuno slučajna.
Priča sadrži teške detalje i ne bih želio da njegova porodica, ako kojim slučajem bude čitala, doživi bilo kakvu neprijatnost.
S tim u vezi, molim vas za konstruktivan savjet i prijedlog, jer ako i budem objavljivao pomenutu priču, objavio bih je ovdje.
Unaprijed hvala.
Mislim da si vec pogresan korak napravio, zasto stvarati izmisljenu i iskrivljenu pricu koju neko moze shvatiti i prenijeti kao istinitu, o covjeku legendi o kojem je snimljen film, ima nekoliko prica ispricanih i dogadjaja koji svjedoce o njemu. Mislim da je to dovoljno da se napravi vec neki tekst koji ce se malo oblikovati, uljepsati i dobiti neka pocuna ili prica ili opis dogadjaja, nego neke izmisljotine koje mogu nesvjesno napraviti drugaciju sliku o njemu.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 21 mar 2023, 13:20

JavierBosnia je napisao/la:
21 mar 2023, 12:50
Unaprijed hvala.
Mislim da si vec pogresan korak napravio, zasto stvarati izmisljenu i iskrivljenu pricu koju neko moze shvatiti i prenijeti kao istinitu, o covjeku legendi o kojem je snimljen film, ima nekoliko prica ispricanih i dogadjaja koji svjedoce o njemu. Mislim da je to dovoljno da se napravi vec neki tekst koji ce se malo oblikovati, uljepsati i dobiti neka pocuna ili prica ili opis dogadjaja, nego neke izmisljotine koje mogu nesvjesno napraviti drugaciju sliku o njemu.
Slažem se, ali nisu sve priče ni lijepe ni istinite, a ni poučne kao što svako svaki tekst može interpretirati na vlastiti način.
Uzgred, ono što sam gledao o Keliju je nedorečeno i bez ikakvog dramaturškog zapleta i smisla. Slažem se da treba postajti službena, istinita verzija, ali ova ne bi obrađival tu temu na taj način. Kao što junacima dajemo nadnaravne moći, tako bi ova opisivala sam zločin kao najniži ljudski poriv, a Keli bi bio centralna figura te priče koja je, kako rekoh, o devijantnosti ljudskog ponašanja i besimslu istog. Naravno, umjesto Kelija mož biti bilo koji lik, ali razmišljam o njemu jer bi dao posebnu težinu zbog cjelokupnog emotivnog diskursa i lične tragedije.
Izvini, malo da banaliziram; Nekidan sam slučajno naletio na neki članak o Brus Vilisu. Na slici, Brus Vilis nema prednjeg zuba. Svi su zabrinuti radi izgleda, upućuju molitve za ozdravljenje, suosjećaju itd. Da je na slici neki Rajko iz pichkicha donjih, svi bi mu se smijali i izrugivali se, jer u principu ne osjećaju ništa prema njemu.
Nadam se da razumiješ što hoću reći.

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 21 mar 2023, 13:33

Po ovom do sad, drazi mi je Ikic
nokee je napisao/la:
21 mar 2023, 08:28
Ne mogu da vjerujem da nije bilo istine u vezi Kodre, previse je ljudi koji ne lupaju samo tako prenjelo informaciju. Bas bi bilo razocarenje da se ispostavi losa insajderska.
Fuli se nekad, mozda je bilo tacno ali on se predomislio, ja sam prije 2 3 dana rekao da nece, nazalost. Rekao sam i GiS-u volio bih da nisam u pravu, jer oni su imali jednu ja drugu informaciju.
Zadnja izmjena: cookiech, dana/u 21 mar 2023, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sve mi znamo.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 21 mar 2023, 13:34

JavierBosnia je napisao/la:
21 mar 2023, 12:50
Unaprijed hvala.
Slazem se s ovim, greska bi bila izmisljati detalje o njegovom stradanju, jer mogu biti potpuno pogresno i stvoriti kontraefekat - porodicu povrijediti i istraumirati, a ukaljati Kelijevo ime i cak dati materijala onima koji su ga ubili da nas proglase nekim mitomanima.

Ovdje bi jedina opcija bila neki istrazivacki rad i probati doci do istine sta se dogodilo, ali vjerujem da je to skoro pa nemoguce, pogotovo nakon toliko vremena.

Iako je mozda malo manje "efektno", u ovakvim slucajevima bi se mozda ipak bilo bolje drzati prica o nekim pozitivnim stranama njegovog zivota, pa tu i ako malo ima hiperbole i "mita" o njegovim ljudskim ili sportskim sposobnostima, ipak je manja i sansa da se stvori neki kontraefekat.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 21 mar 2023, 13:40

Francis je dobar igrac. ovde je Mirza i Mirvic krivi 100% a nisu igraci. ne mozes igraci dovesti i onda jednu igra, jedna klupa, jedna tribina i tako dalje. pusti nek on i Renan igraju 3-4 utakmice u komadu.

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 21 mar 2023, 13:48

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 21 mar 2023, 13:57

Zukanovic je napisao/la:
21 mar 2023, 13:40
Francis je dobar igrac. ovde je Mirza i Mirvic krivi 100% a nisu igraci. ne mozes igraci dovesti i onda jednu igra, jedna klupa, jedna tribina i tako dalje. pusti nek on i Renan igraju 3-4 utakmice u komadu.
E bas će ih sad puštat kad gori pod nogama. Znajući naše strpljenje nek odigraju loše te 3-4 utakmice i mogu tražit novu sredinu na ljeto.

Valjda zato postoje treninzi i analize utakmica i kako ih dozirat da ne izgore.
Ovo vazi za sve osim projekta😁

xfarex
Kontakt:

Post Postao/la xfarex » 21 mar 2023, 14:08

bordobijelisampion je napisao/la:
21 mar 2023, 12:12
I na pripremama se vidjelo da je solidan veoma je brz a i ima dobar prijem, ali je po meni bila mnogo bolja opcija slati njega negdje na posubu ukoliko Ikic nije otisao za 600k+
Naravno da nije los, doveo si za dzabe igraca koji vrijedi 700k€ kao prvo, i imat ces sansu da ga prodas za neke "fine" pare vjerovatno.
Druga stvar, igrac je koji ima extra brzinu, dobar u presingu, u primanju i u pasu. Ono zbog cega nije mogao doci do izrazaja je sistem igre koji smo do sad igrali. Duge i visoke lopte od odbrane ili zadnjeg veznog jednostavno ne mogu proci prema njemu jer je nizak. To je igrac kojem dajes loptu u for ili u noge, trebas da napravis visak na strani da bi ga iskoristio i podvalio loptu iza zadnje linije.
Upravo protiv zrinjskog je bio los jer mu je Barisic bio na ledjima na svakoj visokoj lopti...
Trener treba da zna iskoristiti prednost i jacu stranu svakog igraca i da igru prilagodi prema tome.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 mar 2023, 14:28

Imp je napisao/la:
21 mar 2023, 14:16
Nije ti ovdje dozvoljeno pisati, imaš temu opće diskusije i tamo možeš nastaviti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 21 mar 2023, 14:34

nije konkretan nesto u napadu, ali se dobro krece i trudi se. treba vremena da se uklopi, biti ce od njega koristi

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.