Tako je!!!Od Krojfa pa na dalje nema mijenjanja formacije,niti ce je biti!!!juznjak> je napisao/la:Barca ne mjenja formaciju 20 godina znaci 4-3-3 bez obzira ko igraovako ce napad izgledati
![]()
Villa ........Ibrakadabra..........Messi
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
na odbrani poradit - cesto nepotrebno primamo golove
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- nidjo_barca
- Kontakt:
Odbrana je dobra,nema tu sta da se poradi.Alves-Pique-Puyol-Abidal,predobro.Uostalom,i najmanje golova primamo i ne znam sta bi se ovdje moglo promjeniti.A i zamjene su dosta dobre.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- -Barcelona-
- Kontakt:
Fabregasov otac: Cesc želi što prije u Barcelonu
Cesc Fabregas (23) želi ostvariti transfer u Barcelonu "što je prije moguće", tvrdi otac i agent kapetana Arsenalove nogometne momčadi...
- Arsenal mora poštivati želje igrača. Pregovori na relaciji klubova trajat će dugo, ne mislim da će se sve odmah dogovoriti. Predviđam nekoliko sastanaka između čelnika budući da se radi o kompliciranoj stvari - kaže Francesc Fabregas.
Podsjetimo da se španjolskog nogometnog reprezentativca u posljednje vrijeme dovodi u kontekst prelaska u Barcelonu, klub koji je napustio kada mu je bilo 16 godina.
- Mišljenja sam da ga se Arsenal ne želi odreći, no na kraju će popustiti i dozvoliti mu odlazak. Cesc želi da to transfera dođe što je prije moguće - dodaje tata Fabregas ističući kako je njegovom sinu najvažnije u miru se koncentrirati na Svjetsko prvenstvo (Južnoafrička Republika, 11. lipanj - 11. srpanj).
Joan Oliver, generalni direktor Barcelonine momčadi, u ponedjeljak je izjavio da kontakti između njih i Arsenala postoje, no i da još nije došlo do službene ponude.
- Istina je da je igrač istaknuo želju za dolaskom kod nas i to ako je moguće već u ljeto. Kontaktirali smo Arsenal i upoznali ih s našim planovima. To je za sada to - veli Oliver.
Cesc Fabregas (23) želi ostvariti transfer u Barcelonu "što je prije moguće", tvrdi otac i agent kapetana Arsenalove nogometne momčadi...
- Arsenal mora poštivati želje igrača. Pregovori na relaciji klubova trajat će dugo, ne mislim da će se sve odmah dogovoriti. Predviđam nekoliko sastanaka između čelnika budući da se radi o kompliciranoj stvari - kaže Francesc Fabregas.
Podsjetimo da se španjolskog nogometnog reprezentativca u posljednje vrijeme dovodi u kontekst prelaska u Barcelonu, klub koji je napustio kada mu je bilo 16 godina.
- Mišljenja sam da ga se Arsenal ne želi odreći, no na kraju će popustiti i dozvoliti mu odlazak. Cesc želi da to transfera dođe što je prije moguće - dodaje tata Fabregas ističući kako je njegovom sinu najvažnije u miru se koncentrirati na Svjetsko prvenstvo (Južnoafrička Republika, 11. lipanj - 11. srpanj).
Joan Oliver, generalni direktor Barcelonine momčadi, u ponedjeljak je izjavio da kontakti između njih i Arsenala postoje, no i da još nije došlo do službene ponude.
- Istina je da je igrač istaknuo želju za dolaskom kod nas i to ako je moguće već u ljeto. Kontaktirali smo Arsenal i upoznali ih s našim planovima. To je za sada to - veli Oliver.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- -Paja
- Kontakt:
ahaha a izvor je garant neki katalonski mediji hahaha
80 miliona na sunce!
Dominacija!
80 miliona na sunce!
Dominacija!
Dio Arsenala
- -Barcelona-
- Kontakt:
dje si ti dominacija sta ima dominacija-Paja je napisao/la:ahaha a izvor je garant neki katalonski mediji hahaha
80 miliona na sunce!
Dominacija!
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- -Paja
- Kontakt:
Koliko su smijesni i kako samo lazu ovi navijaci Barcelone mozemo se uvjeriti na prethodnoj stranici gdje Romario stavlja namjesteni klip murinja kako izjavljuje neke rijeci ljubavi prema Barci hahaha kako jadno a frajer je samo prevodio rijeci nekoga ko je to izjavio ali to se naravno na tom snimku nevidi jer je izrezano.
Kakvi jadnici!
Kakvi jadnici!
Dio Arsenala
mislim da je ova guska zrela za svlacionice ljude nazivati jadnicima svasta 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-Paja je napisao/la:ahaha a izvor je garant neki katalonski mediji hahaha
80 miliona na sunce!
Dominacija!
Srijeda, 07 April 2010 08:48
Barcelona je na krilima Lionela Messija večeras u potpunosti nadigrala Arsenal te potvrdila svoj prolaz u polufinale Lige prvaka. Bentdner je gostima donio prednost, da bi potom fenomenalni Argentinac postigao četiri gola. Barcelona je, doduše očekivano, ostvarila pobjedu nad Arsenalom i plasirala se u polufinale Lige prvaka, gdje ih čeka italijanski Inter. Domaći su susret odigrali bez povrijeđenog Zlatana Ibrahimovića i Inieste, dok je štoperski dvojac Piqu-Puyol suspendiran. Na drugoj strani, gosti nisu mogli računati na Fabregasa, Arshavina, Van Persija, Gallasa, Djoroua, Songa. Pogledajte kako je to sinoć izgledalo na Nou Campu!
sta ima dominacijoooooo
Por que ? Por que somos los mejores...
pustite ga baT-MAC je napisao/la:jbg ja nisam doktor pa da mogu da uspostavim dijagnozu ovom gore patku kojeg mi je jako zao jer ocigledno ima nekih problema i to velikih
tolko je impresioniran barcom da je poceo da ludi
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ma j e b o ih Fabregas.Ne bi ga ni dovodio!Eto im ga tamo nek truhne u ekipi koja nikad nema ambicija da nesto napravi.Ako napravi neki pomak dobro i jest,ako ne nikom nista-opet ce Wenger biti trener.;)Ne znam ni vi koji navijate za Barcu dizete neke price oko Fabregasa.Pricate o njemu ko da nam je toliko potreban.Nego i Fabregasu i Arsenalu opucat kontru.Eto vam 45milki pa ako hocete.Ako necete dovest cemo dostojnu zamjenu i do godine progurat nekog od naših mladih igrača.Javi Martinez iz Bilbao-a bi bio i više nego dostojan igrač za nas.Sam ne odlazak Yaye je bolji potez nego dovođenje Fabregasa!Koji ba 80-90 miliki za Fabregasa???Ima sigurno 4-5 korisnijih i jeftinijih igrača od njega-Martinez,Snieder,Silva,Pjanić,Pienaar,Gerrard,Diego...
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
potpis!!!Sajoni je napisao/la:Ma j e b o ih Fabregas.Ne bi ga ni dovodio!Eto im ga tamo nek truhne u ekipi koja nikad nema ambicija da nesto napravi.Ako napravi neki pomak dobro i jest,ako ne nikom nista-opet ce Wenger biti trener.;)Ne znam ni vi koji navijate za Barcu dizete neke price oko Fabregasa.Pricate o njemu ko da nam je toliko potreban.Nego i Fabregasu i Arsenalu opucat kontru.Eto vam 45milki pa ako hocete.Ako necete dovest cemo dostojnu zamjenu i do godine progurat nekog od naših mladih igrača.Javi Martinez iz Bilbao-a bi bio i više nego dostojan igrač za nas.Sam ne odlazak Yaye je bolji potez nego dovođenje Fabregasa!Koji ba 80-90 miliki za Fabregasa???Ima sigurno 4-5 korisnijih i jeftinijih igrača od njega-Martinez,Snieder,Silva,Pjanić,Pienaar,Gerrard,Diego...
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Sve si tacno napisaoSajoni je napisao/la:Ma j e b o ih Fabregas.Ne bi ga ni dovodio!Eto im ga tamo nek truhne u ekipi koja nikad nema ambicija da nesto napravi.Ako napravi neki pomak dobro i jest,ako ne nikom nista-opet ce Wenger biti trener.;)Ne znam ni vi koji navijate za Barcu dizete neke price oko Fabregasa.Pricate o njemu ko da nam je toliko potreban.Nego i Fabregasu i Arsenalu opucat kontru.Eto vam 45milki pa ako hocete.Ako necete dovest cemo dostojnu zamjenu i do godine progurat nekog od naših mladih igrača.Javi Martinez iz Bilbao-a bi bio i više nego dostojan igrač za nas.Sam ne odlazak Yaye je bolji potez nego dovođenje Fabregasa!Koji ba 80-90 miliki za Fabregasa???Ima sigurno 4-5 korisnijih i jeftinijih igrača od njega-Martinez,Snieder,Silva,Pjanić,Pienaar,Gerrard,Diego...
Vidiš li da mu ne daju...90 miliona eura ga zacijenili , što znaci "Nema tebi decko micanja odavde dok se Barca baš dobro ne istovari sa kešom"...klasicna pijacarska politika, ali ništa novo u svijetu fudbala jbg.
Nije sam Cesc kriv ništa u ovoj sapunici, momak je jasno rekao da želi da idu u Barcu, ali ko ga pita za mišljenje.
Njegova i babina se najmanje pika.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma slazem se donekle sa tobom.Fabregas nije prijeko potreban,to sam uvijek govorio,ali ako dodje,dobro.Ako ne dodje,nikom nista,i dalje imamo najbolji vezni red,a i ostanak Yaye nam puno znaci.Dobili bi dosta sa njim,to je sigurno,ali ne davati neke velike cifre.
40-45 mil. hoces-neces,zdrao.
40-45 mil. hoces-neces,zdrao.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- -Paja
- Kontakt:
NIgdje on sluzbeno nije rekao da zeli ici onaj video i pitanje novinara ako odes iz Arsenala to ce biti Barcelona? je fino prevedeno kao da on zeli ocajnicki da ide, smijesno tipicne politicke lazi ko u izbornim kampanjama. Cuj zacijenio ga Arsenal hahaha sigurno su mu pistolj na glavu stavili kad je prosle godine potpisao na 5. godina mi imamo ugovor i mi odredjujemo cijenu!
Dio Arsenala
- Napolitano
- Kontakt:
Fabregas dolazi u Barcu, ne zbog para vec jednostavno kod kuce je najljepse, frajeru je mrsko biti na klupi nekog osrednjeg engleskog tima, kad moze da igra za "više od kluba".
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
znaci njegov stari izmislja-Paja je napisao/la:NIgdje on sluzbeno nije rekao da zeli ici onaj video i pitanje novinara ako odes iz Arsenala to ce biti Barcelona? je fino prevedeno kao da on zeli ocajnicki da ide, smijesno tipicne politicke lazi ko u izbornim kampanjama. Cuj zacijenio ga Arsenal hahaha sigurno su mu pistolj na glavu stavili kad je prosle godine potpisao na 5. godina mi imamo ugovor i mi odredjujemo cijenu!
- -Paja
- Kontakt:
Njegov otac je dao izjavu iz koje je normalno vecina stvari izvucena iz konteksta uostalom ti sto su izvrtali tu izjavu napisali su da mu je otac njegov agent sto je apsolutno netacno. Dein je agent Fabregasa kao i Henrya toliko o istinotosti tih sto su to objavili. Uostalom ako on ocajnicki hoce da ide zasto je potpisao sestogodisnji ugovor je li mu neko stavio pistolj na glavu? je li to nije znao procitati taj "sitan" detalj u ugovoru?juznjak> je napisao/la:znaci njegov stari izmislja-Paja je napisao/la:NIgdje on sluzbeno nije rekao da zeli ici onaj video i pitanje novinara ako odes iz Arsenala to ce biti Barcelona? je fino prevedeno kao da on zeli ocajnicki da ide, smijesno tipicne politicke lazi ko u izbornim kampanjama. Cuj zacijenio ga Arsenal hahaha sigurno su mu pistolj na glavu stavili kad je prosle godine potpisao na 5. godina mi imamo ugovor i mi odredjujemo cijenu!ti bolje znas od nekog ko je svaki dan snjim
Smijesno!
Dio Arsenala
Ne bi ni Arsenal zacijenio odštetu od 90 miliona (ovo je službeno objavljeno) da zna da se Cesc ne želi vratiti kuci.
Ako cemo se vec "gađati" logikom i praviti naivni
Kad neko službeno objavi bilo kakvu cifru odštete, onda to automatski postaje pijacna ponuda što je i sasvim normalno u svijetu fudbala.
Samo što niko u Barci nije toliko lud da daje tolike pare.
Ako cemo se vec "gađati" logikom i praviti naivni
Kad neko službeno objavi bilo kakvu cifru odštete, onda to automatski postaje pijacna ponuda što je i sasvim normalno u svijetu fudbala.
Samo što niko u Barci nije toliko lud da daje tolike pare.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ej PAJA kolko se ja sjecam da si rekao ako ti damo primjere igraca koi su u najboljim godinama napustili Arsenal za velike pare kad su bili na vrhuncu karijere da se vise neces vracati i obracati na ovoj temi. Mi smo ti svi to ljepo dali, kao i ja sto sam ti nabrojajo 8-9 igraca i sad bi bio red da odrzis svoju rijec koju si dao i da ljepo odleprsas sa ove teme, nas uopste ne zanima tvoje misljenje, misli sta god hoces otvori sebi temu Arsenal pa pisi i pisi do kad hoces ne javljaj se ovdje!!!!!!
BUDI COVJEK I ODRZI DATU RIJEC!!!!!!
BUDI COVJEK I ODRZI DATU RIJEC!!!!!!
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.