Bas si mu plasticno objasnio, ako sad ne skonta onda ga yebi.tajger je napisao/la: ↑30 dec 2020, 23:24Nije u tome stvar,to ti ispadne podsmijavas se komsiji sto mu neko jbe zenu a tvoju tare ko stigne al neces da je ostsvis eto zbog djece ste jos zajedno![]()
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
CPOJ
Ko bi rekao da ce ekipa Olea u jednom trenutku igrati najbolji fudbal na planeti
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Ma ja tako i Arsenal ne moze dobiti....AlanSmith14 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 23:17Ma svi su u krizi od velikih u Evropi.
Barca ne moze Eibara dobiti, Real ne moze Elchea, Juve odavno nije bio tanji, PSG slabiji nego inace, Liverpool i City mnogo losiji nego zadnje dvije sezone, Bayern kiksa cesce nego inace ...
Nikog
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ole ce bacit fergia u zaborav.
Jel počela proslava u crvenom dijelu Mančestera? 
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
#Arsenal remain the only team to have scored in every single game in a Premier League season (2001-02)
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pitaj igrače jel ovo neozbiljno. To su sve masno plaćeni profesionalci. Koji su se već nakon 5-6 utakmica navikli na ove uvjete koji su isti za sve.WOLF20 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 23:26Ovo sto se igra trenutno jesu rekreativna prvenstva, nekako mi sve djeluje neozbiljnoAlanSmith14 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 23:17Ma svi su u krizi od velikih u Evropi.
Barca ne moze Eibara dobiti, Real ne moze Elchea, Juve odavno nije bio tanji, PSG slabiji nego inace, Liverpool i City mnogo losiji nego zadnje dvije sezone, Bayern kiksa cesce nego inace ...
Nema navijača na stadionima, ali i dalje največe klubove svaki put gleda par miliona ljudi preko raznih emitera, i toga su igrači svjesni. A tu su o društvene mreže, gdje nakon jednog lošeg poteza postaneš predmet sprdnje na globalnom nivou, tako da pričati o manjlu pritiska i rekreativnom fudbalu je apsurd.
Jedini problem za većinu je nedostatak odmora i igrači su umorni, zbog toga su češće povrede.
A neke ekipe su dočekale svoj svojevrsni kraj, te im treba smjena generacija. Niko nije kriv Barceloni, Realu i Juventusu recimo što okonicu ekipe čine igrači koji su to bili i 2015e.. Samo pola decenije stariji.
Kriviti nedostatak navijača je apsurd. Previše su tu ljudi plaćeni da se naviknu na to.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Kakvo s*anje sa ovim rasporedom, prvi dan Nove godine samo dvije tekme, i to ne prije 18:30 
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Baš je grohnula EPL ove sezone. Šta je ovo jbt, United na 2. mjestu? 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Cavani dobio 3 utakmice suspenzije i 100 000 kazne ... kakva sramotna organizacija je FA
Bernardo Silva za istu stvar dobio 1 utakmicu prije godinu dana i 50 000.
Naravno da se odluka donosi u momentu kada ce propustiti i utakmicu protiv Citya u polufinalu kupa ... sve je slucajNO sto bi Hadzifejzovic rekao
Bernardo Silva za istu stvar dobio 1 utakmicu prije godinu dana i 50 000.
Naravno da se odluka donosi u momentu kada ce propustiti i utakmicu protiv Citya u polufinalu kupa ... sve je slucajNO sto bi Hadzifejzovic rekao
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 31 dec 2020, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Koliko samo ove lažne kapitalističke borbe stvaraju kontraefekatDespite his honest belief that he was simply sending an affectionate thank you in response to a congratulatory message from a close friend, he chose not to contest the charge out of respect for, and solidarity with, The FA and the fight against racism in football.
While it is clear that context and intent are key factors, we note that the independent Regulatory Commission was required to impose a minimum three game suspension.
Sretna nova braco, puno srece i najvise zdravlja.
Moje festa za vcrs je gotova. Malo dijete u mene i u jarana. Takav je vakat doso.
Odmarajte, valja sutra tj danas komentarisat villu i united.
Moje festa za vcrs je gotova. Malo dijete u mene i u jarana. Takav je vakat doso.
Odmarajte, valja sutra tj danas komentarisat villu i united.
Sretna Nova ljubiteljima NBA, a i ovima iz ABA lige sto čitaju
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sretna nova svima. Spursi su zvanicno cijelu deceniju bez ikakve titule
Ovo sto su FA uradili sa Kavanijem je doslovno tiranija. Ne znam sto su se borili protiv Hitlera uopste kad su na kraju isti
I evo potvrde od ćelavca lično da su imali dovoljno igrača za Everton, što znači da su se popišali po onom pravilu da se mora igrati ako se ima određeni broj igrača.
Da je ovo uradio Klopp i Liverpool gorio bi forum
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- DragonReborn
- Kontakt:
Kad se uzme u obzir da je Bernardo Silva za sličan prestup kao Kavani dobio 1 utakmicu i duplo manju novčanu globu, rekao bih da su ovo šeik te tuži, šeik ti sudi aršini i liga.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.