AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Alen1987
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Alen1987 » 06 okt 2014, 15:12

Sissoko je napisao/la:Ta slika jasno pokazuje da je to u 16m jer je linija sastavni dio šesnaesterca, plus kad bi sliku okrenuli da ugao gledanja bude paralelan sa linijom 16m jos jasnije bi bilo, to su u tv analizi vec objasnili.
Sve nekakve slike postavljate a one sve ukazuju da su ispravne odluke, sto je potvrdjeno i od inace anti Juve nastrojenih novinara . :yawn:
Evo jedno pitanje za tebe. Jel' treći go Juvea regularan? Jel ono po pravilima nogometne igre ofsajd?

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 06 okt 2014, 15:14

Alen1987 je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:Ta slika jasno pokazuje da je to u 16m jer je linija sastavni dio šesnaesterca, plus kad bi sliku okrenuli da ugao gledanja bude paralelan sa linijom 16m jos jasnije bi bilo, to su u tv analizi vec objasnili.
Sve nekakve slike postavljate a one sve ukazuju da su ispravne odluke, sto je potvrdjeno i od inace anti Juve nastrojenih novinara . :yawn:
Evo jedno pitanje za tebe. Jel' treći go Juvea regularan? Jel ono po pravilima nogometne igre ofsajd?
kod Bonuccievog gola, Vidal se ni mrdnuo nije a lopta je bila 2-3 metra od njega i neobranjiva.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 okt 2014, 15:16

Miralem je prije udario (uklizao) Pogbi, pa je ovaj stao na tu famoznu liniju. Tu je sekunda odlučivala i ne može se toliko sudiji prigovarati, no zato je treći gol potpuno neregularan.

slika

Ista situacija se desila u Bundesligi kada je Rode postigao gol koji su mu poništili jer je Muller stajao u ofsajdu blizu golmana.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 okt 2014, 15:23

Alen1987 je napisao/la:
Nije ofsajd, golman je imao neometan pogled na Bonuccia i to su analizirali a ima i slika koja jasno pokazuje, ako ga iko ometa to su 3 romina igraca.

Andrej je napisao/la:
kod Bonuccievog gola, Vidal se ni mrdnuo nije a lopta je bila 2-3 metra od njega i neobranjiva.
Upravo to, da se kretao aktivno bi ucestvovao u golu, ovako je stao plus golman je mogao da vidi loptu i Bonuccia, to su sve lijepo objasnili kako rekoh ima i jasna slika.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 06 okt 2014, 15:30

Ja bih volio znati na koji način ovdje Vidal ometa golmana?

Niti mu blokira vid, jer je jasno pokazano da Skorupski vidi i loptu i Bonuccija.

Vidal ne pravi kretnje koje bi dekoncentrisale golmana, nego stoji kao ukopan na mjestu tri milisekunde prije nego će se lopta odbiti Bonucciju na volej.

Lopta ide u malu mrežicu, nije da lopta ide po sredini gola gdje Vidal direktno pokriva golmana.

Možda griješim, ne tvrdim da posjedujem, kao pojedinci ovdje, omniscijentnost. U njihovom slučaju selektivnu.

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 06 okt 2014, 15:35

"Sramota, ovo je velika sramota. Došli smo se nadigravati, a svi ste vidjeli šta se dogodilo i ko je odlučio utakmicu", istakao je Totti.

"Godinama se iste stvari dešavaju. Juventus nas nije zasluženo pobijedio i mislim da bi taj klub trebao imati neku svoju ligu u kojoj bi uvijek pobjeđivao, milom ili silom. Može li mi neko odgovoriti kako je moguće da su sva tri gola neregularna", na kraju razgovora za italijanske medije je rekao Totti.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/totti-a ... igu/142225
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 okt 2014, 15:45

@Stranac

Stoji tačno ispred njega, čisto ometanje iako se nije kretao. Za penal sam već rekao, u sekundi se sve odvijalo, ne treba mu toliko prigovarati jer je bilo teško za vidjeti, no ovaj treći gol se pokazuje na sudskim seminarima kao primjer šta je ofsajd. Postoji i taj famozni pasivni ofsajd, ali ovo je sve osim pasivnog.

Na kraju ostaje 3:2, tri boda Juventus-u i to je to. Bilo i prošlo, :)

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 06 okt 2014, 15:57

Uredu. Samo kažem da ima i drugačijih mišljenja.
BONUCCI-GOL, REGOLARE — All 86' Bonucci inventa il gol della vittoria. Giusto convalidare: Vidal si trova oltre la linea difensiva della Roma, ma Skorupski vede partire il pallone e nessun giocatore è sulla traiettoria del tiro.

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 06 okt 2014, 16:14

Za Tottia.

"When Juventus played in a different league, Totti and Roma still won nothing."

Forza Juventus ohhhhh..

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 06 okt 2014, 17:26

Kako su samo nerealni ovi navijači Juventusa (većina). Ne treba se s vama ništa polemisati, nema smisla, pravite se glupi.

Marco Travaglio, Italijanski novinar (IL Fatto Quotidiano) i vatreni navijac juventusa :
"Gledao sam Juventus-Roma. Juventus je ukrao sve sto se moze ukrasti. Nijedan njihov gol nije bilo regularan. Moram da kazem da se nisam ovako stidio Juventusa od vremena Moggja. Njegovi ucenici su i zvanicno postali bolji od njega"

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 06 okt 2014, 17:43

Aha i Totti isto navija za Juventus. :tokralju: :rol:

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 06 okt 2014, 17:51

šta navijači đubrentusa rade na ovoj temi Rome :crazy: , imate svoju temu pa tamo baljezgajte i uvjeravajte sebe da je suđenje pošteno i da možete dobit kopenhagen,galtu i ostale velikane evropskog fudbala :zzz:

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 06 okt 2014, 18:11

Velika Roma,juce me je djsa zaboljela zbog ocigledne kfadje,no sta da se radi.Igrate najljepsi fudbal, i najkvalitetnija ste ekipa koja dolazi iz Italije nadam se da prolazite grupu Lp.I u seriji A ste najjaci ali drugi faktori ce se usprotivit,i mislimmda necete osvojit scuddto.Opet kazem samo treba igrati ovako kako igrate,mene boli nepravda mogu mislit kako je vama.grande Roma!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 okt 2014, 18:14

Alen1987 je napisao/la:Kako su samo nerealni ovi navijači Juventusa (većina). Ne treba se s vama ništa polemisati, nema smisla, pravite se glupi.

Marco Travaglio, Italijanski novinar (IL Fatto Quotidiano) i vatreni navijac juventusa :
"Gledao sam Juventus-Roma. Juventus je ukrao sve sto se moze ukrasti. Nijedan njihov gol nije bilo regularan. Moram da kazem da se nisam ovako stidio Juventusa od vremena Moggja. Njegovi ucenici su i zvanicno postali bolji od njega"
Vatreni navijač Juventusa koji se stidi Moggia :urnebes: Hahahaha Moggi je svetac za 99% navijača juventusa, a o vatrenim ne treba ni govorit.

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 06 okt 2014, 18:18

Svako iole normalan bi se trebao zastiditi takve pobjede,pa i sami igraci.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 06 okt 2014, 20:23

Na ovom pdf-u fakat ne treba pisati. Nevjerovatno je o kakvim se mentalnim sklopovima radi. Ponose se sa pobjedom u kojoj su postigli 3 neregularna gola. Dosli mentalni sklopovi na temu nam da nas ubijede u nesto, njihov sef struke sam jucer kaze da je 3 gol neregularan. Cistav svijet pise da su postigli 3 neregularna gola i da je Roma ostecena a oni po svom. Kakav klub takvi navijaci, cast izuzetcima @Advokat, @Yucca,@ ultrastyle i mozda neko jos, nisam upratio stvarno. Ima vas i korektnih.
Pozdrav svim romanistima, odlucio sam i ja vise da ne citam ovaj pdf i ne pisem.
embrace the chaos

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 06 okt 2014, 20:31

Za oproštajni post mogao si se bar potruditi napisati istinu.

Allegri nije rekao da je bio offside, nego je na pitanje da li je Vidal bio najbliži golmanu odgovorio sa kratko "Da". Nigdje nije spomenuo offside. Kao što nije ni bio.

"Čitav svijet", u to više niko ne vjeruje. Ne vjeruje od onog trenutka kad je jedan od najneprijateljskijih medija prema Juventusu potvrdio upravo suprotno.

Problem je što ste vi sebi zacrtali da je samo Roma oštećena, niti čuti da je Rocchi generalno razvalio utakmicu.

Eto, živ bio, i pozdravi svoju raju.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 okt 2014, 20:55

Denno je napisao/la:Na ovom pdf-u fakat ne treba pisati. Nevjerovatno je o kakvim se mentalnim sklopovima radi. Ponose se sa pobjedom u kojoj su postigli 3 neregularna gola. Dosli mentalni sklopovi na temu nam da nas ubijede u nesto, njihov sef struke sam jucer kaze da je 3 gol neregularan. Cistav svijet pise da su postigli 3 neregularna gola i da je Roma ostecena a oni po svom. Kakav klub takvi navijaci, cast izuzetcima @Advokat, @Yucca,@ ultrastyle i mozda neko jos, nisam upratio stvarno. Ima vas i korektnih.
Pozdrav svim romanistima, odlucio sam i ja vise da ne citam ovaj pdf i ne pisem.
Ubaciti malo vrijeđanja, zatim malo neistine, zatim nesto "sto cijeli svijet vidi" i to je to.
Ne smeta vama forum niti forumasi nego cinjenica da vam klub po ko zna koji put gubi utakmicu od koje su sami napravili biti ili ne biti, jer bi voljeli da su na nivou Juventusa, a onda ih realnost vrati tamo gdje jesu.

Da bi pobjeđivali morate prvo naucit gubit, to jos Roma nije sa Tottiem na celu naucila, Juve je svoje poraze dobio i ucio sad je stabilan klub, tako i sa forumskim navijacima, da bi znali nosit se sa pobjedama morate prvo naucit ne kmecat na svaki poraz.

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 06 okt 2014, 21:44

Sissoko je napisao/la:
Denno je napisao/la:Na ovom pdf-u fakat ne treba pisati. Nevjerovatno je o kakvim se mentalnim sklopovima radi. Ponose se sa pobjedom u kojoj su postigli 3 neregularna gola. Dosli mentalni sklopovi na temu nam da nas ubijede u nesto, njihov sef struke sam jucer kaze da je 3 gol neregularan. Cistav svijet pise da su postigli 3 neregularna gola i da je Roma ostecena a oni po svom. Kakav klub takvi navijaci, cast izuzetcima @Advokat, @Yucca,@ ultrastyle i mozda neko jos, nisam upratio stvarno. Ima vas i korektnih.
Ubaciti malo vrijeđanja, zatim malo neistine, zatim nesto "sto cijeli svijet vidi" i to je to.
Ne smeta vama forum niti forumasi nego cinjenica da vam klub po ko zna koji put gubi utakmicu od koje su sami napravili biti ili ne biti, jer bi voljeli da su na nivou Juventusa, a onda ih realnost vrati tamo gdje jesu.

Da bi pobjeđivali morate prvo naucit gubit, to jos Roma nije sa Tottiem na celu naucila, Juve je svoje poraze dobio i ucio sad je stabilan klub, tako i sa forumskim navijacima, da bi znali nosit se sa pobjedama morate prvo naucit ne kmecat na svaki poraz.
Pobjeđujete vi Galatu i Kopenhagene pa se znate nosit sa pobjedama :wave:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 06 okt 2014, 21:48

romaaaa je napisao/la:Pobjeđujete vi Galatu i Kopenhagene pa se znate nosit sa pobjedama :wave:
Pa zamisli da je Roma ispala iz LP po onakvim okolnostima kao Juventus protiv Galate, mogu zamisliti šta bi pisali, jer nijedan poraz kontra Juventusa nije prošao da bar nekoliko forumaša sa ovog pdfa ne pokuša osporiti čak i pobjede po 3-4 gola razlike.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.