NK Zvijezda Gradačac

moranjak
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 30 apr 2012, 11:13

NEMA PUSTANJA to svima treba dati do znanja od uprave pa do igraca...Ja ih vise necu doci nikad gledat...Ali ako nas Sloboda pobijedi zasluzeno treba im cestitati...Al sumljam da nam mogu uzet i bod jer dosta smo kvalitetnij u ovom trenutku 8-)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 apr 2012, 13:23

eto ivan ima tri zuta i nece igrati al imamo mi sirine na njegovoj poziciji najblize da pocne na beku je neza valjda ga nece bekic izlacat :D idemo do kraja bez poraza 8-)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 apr 2012, 16:40

evo pronašao sam jedan zanimljiv komentar od jesenas kada su igrali Sloboda - Zvijezda u Tuzli. Ako je suditi po ovome onda Sloboda nema šta tražiti u Gradačcu, mada se nikada ne zna. Inače ovo je komenatr s jednog portala i glasi:" Ako je vjerovati predsjedniku Zvijezde koji se sve pita i drži taj klub, Slobodi bodove neće dati jer im je u prvom dijelu sezone otvoreno rekao poslije utakmice (oni ga vrijeđali pravo) trebat će vam bodovi u Gradačcu nećemo vam dati, sad nam ostaje srijeda pa da vidimo nekad oko 19h šta je istina.......:)".

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 apr 2012, 16:54

AlemC85 je napisao/la:evo pronašao sam jedan zanimljiv komentar od jesenas kada su igrali Sloboda - Zvijezda u Tuzli. Ako je suditi po ovome onda Sloboda nema šta tražiti u Gradačcu, mada se nikada ne zna. Inače ovo je komenatr s jednog portala i glasi:" Ako je vjerovati predsjedniku Zvijezde koji se sve pita i drži taj klub, Slobodi bodove neće dati jer im je u prvom dijelu sezone otvoreno rekao poslije utakmice (oni ga vrijeđali pravo) trebat će vam bodovi u Gradačcu nećemo vam dati, sad nam ostaje srijeda pa da vidimo nekad oko 19h šta je istina.......:)".
ma nek bude kako hoce ja znam kad god sam otisao u tz gledati utakmicu sloboda zvijezda(4x)nazivani smo seljaci psovali nam svasta ispast ce te vi ovo ono al nema veze.ja postujem slobodu i njenu prolost postujem fukare sa mnogim se znam sjedili smo zajedno i u gradaccu i u tz ja licno bi dao tri boda al nije ovo ljudi 4.opstinska liga ipak je ovo najjaci rang u nasoj drzavi sve se snima i nista se nemoze sakriti bojim se da se pobjeda slobode nemoze nikako iscenirat a da to ne bude ofirno...da u oni kao slavija bar koji bod sa trane donijeli pa hajdi znaci ovdje bi se amo nasi trebali izmaket i de ljudi bujrum trpajte...i boli me vise hvala bogu da nasa zvijezda nije u ovakvom polozaju znam da bi je sviistjerali iz lige od saveza sudija i ostalih klubova.....

Nova sezona nova nafaka

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 apr 2012, 17:06

kako stvari stoje, FSBIH će posebnu pažnju posvetiti upravo ovoj utakmici u Gradačcu, tako da su Slobodine šanse vrlo male,a maloprije pročitah na jednom portalu, da je upitno da li će Vojvodić u srijedu voditi slobodu.....

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 30 apr 2012, 18:23

Ma posaljite ih u 2. ligu, sami su krivi sto su u ovakvoj poziciji.
NO PYRO NO PARTY

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 30 apr 2012, 18:44

Pretprošle sezone je i nama bilo malo gorilo pod nogama pa nas lijepo na Banji uzeli. A neko reče da ih izbacimo, više će bit para za nas u Kantonu. :lol: :lol: Mislim treba odigrat jednu normalnu utakmicu bez prevelikog naboja, lijepo za oko onako, pa ko bude bolji nek nosi bodove.
Dragon Town

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 30 apr 2012, 20:33

iskreno se nadam u postenje zvijezde,ko je njima kriv sto su nesposobni ;) ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 30 apr 2012, 21:48

Evo ovdje pise da je Vojvodic definitivno podnio ostavku spo rtin. ba/vijesti.aspx?id=31567, sigurno je dobio do znanja da nema pustanja kod nas(u gradaccu), a mislim da je to znao i pred utakmicu sa zeljom, tad je govorio da je sramota da slobada i zeljo trenutno igraju u istom rangu a i nije se pojavio na konferencij za novinare mislim da mu je tada vec sve bilo jasno.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 30 apr 2012, 23:12

Ne trebaju nam vasa 3 boda, pa nek ispadnemo iz lige samo da ne pricate neke smijurije.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 apr 2012, 23:39

fukara87 je napisao/la:Ne trebaju nam vasa 3 boda, pa nek ispadnemo iz lige samo da ne pricate neke smijurije.
ma legla bi vama ova tri boda ko budali samar,iskreno samo vam bodove moze sok donijeti

Nova sezona nova nafaka

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 01 maj 2012, 06:55

fukara87 je napisao/la:Ne trebaju nam vasa 3 boda, pa nek ispadnemo iz lige samo da ne pricate neke smijurije.
Ma nisi ni svjestan koliko vam trebaju :mrgreen:
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 maj 2012, 07:04

ale ale idemo slavit i pit a sutra SSVVII NNAA BBAANNJJUU na el klasico :D igraci danas vjerovatno janje okrecu samo sto moraju trenirat poslije podne :D

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 01 maj 2012, 07:46

Sloboda uzima sva tri boda.Tako mora biti.Najgore mi je u svemu tome sto će tuzlaci misliti i govoriti da je zasluzeno.Jbg,tako mora biti,VISA SILA.

predator
Kontakt:

Post Postao/la predator » 01 maj 2012, 07:57

astra1922 je napisao/la:ale ale idemo slavit i pit a sutra SSVVII NNAA BBAANNJJUU na el klasico :D igraci danas vjerovatno janje okrecu samo sto moraju trenirat poslije podne :D
danas imaju dva treninga,ujutru i posije podne.. :D :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 maj 2012, 08:06

zvjezdas je napisao/la:Sloboda uzima sva tri boda.Tako mora biti.Najgore mi je u svemu tome sto će tuzlaci misliti i govoriti da je zasluzeno.Jbg,tako mora biti,VISA SILA.
ne mora tako biti nema sile osim sudija, a mi ih ne mozemo platiti..vi ne morate dati bodove nema tu visa sila..Ja sam cuo da vas trener neda bodove ..naranvo i ne treba da te bodove ebes vise takvu ligu gdje cemo igrati na ovaj nacin dobijati bodove gdje god odemo..samo je lose sto ce drugi izmedju sebe nastimati tako da cemo samo biti mi koji cemo postovati neka pravila...za sada jesmo jer smo prezivjeli Zrinjski koji se bori za evropu i sudije iz Lukavice... porazeni smo od Zelje, a moglo se znaci pustiti..ipak za sada nismo dosli do nekih sumljivih bodova, pa neka tako i ostane i kako god da zavrsimo.

Samo me ovi pojedinci nerviraju sa ovim komentarima nama Sloboda nebi dala, voljeli bi da ispadnemo i td hmmmm...pa ja jos ovdje ni jednom nisam vidjeo negativne stvari da je neko napisao protiv Zvijezde i jos kad ste usli u ligu i kad ste igrali dobro uvjek ste bili podrzani kao komsije i ja ne kontam kako neko moze govoriti u ime navijaca?..posebno ovaj lik novopoceni TK tako nesto nick mu ide...kakva mrznja kod covjeka u pm :)...zbog ovakvih kao on sa bilo koje strane i dodje do nekog sirenja mrznje kod ove djece koja citaju svakakve gluposti...ma zgadi mi se jednostavno kad covjek cita nesto onako uzas :(

Neka javno lijepo kaze ebem vam mater tuslansku boli nas qurac za vama i zdravo sta tu oko kole ide pise gluposti
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 01 maj 2012, 08:16

alo ba,prvi maj je i uzivajmo danas,Slobodi svi u Gradačcu zelimo opstanak,iskreno,nismo mi pokvareni ljudi kao sto pojedini misle,zbog obraza i korektnosti izgledat će sve regularno.......vi će te ne-zasluzeno slaviti,ajd ba,niste vi Orasje,ipak je Tuzla nas gl.grad na kantonu.............

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 01 maj 2012, 08:16

SaltCityAttack je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Sloboda uzima sva tri boda.Tako mora biti.Najgore mi je u svemu tome sto će tuzlaci misliti i govoriti da je zasluzeno.Jbg,tako mora biti,VISA SILA.
ne mora tako biti nema sile osim sudija, a mi ih ne mozemo platiti..vi ne morate dati bodove nema tu visa sila..Ja sam cuo da vas trener neda bodove ..naranvo i ne treba da te bodove ebes vise takvu ligu gdje cemo igrati na ovaj nacin dobijati bodove gdje god odemo..samo je lose sto ce drugi izmedju sebe nastimati tako da cemo samo biti mi koji cemo postovati neka pravila...za sada jesmo jer smo prezivjeli Zrinjski koji se bori za evropu i sudije iz Lukavice... porazeni smo od Zelje, a moglo se znaci pustiti..ipak za sada nismo dosli do nekih sumljivih bodova, pa neka tako i ostane i kako god da zavrsimo.

Samo me ovi pojedinci nerviraju sa ovim komentarima nama Sloboda nebi dala, voljeli bi da ispadnemo i td hmmmm...pa ja jos ovdje ni jednom nisam vidjeo negativne stvari da je neko napisao protiv Zvijezde i jos kad ste usli u ligu i kad ste igrali dobro uvjek ste bili podrzani kao komsije i ja ne kontam kako neko moze govoriti u ime navijaca?..posebno ovaj lik novopoceni TK tako nesto nick mu ide...kakva mrznja kod covjeka u pm :)...zbog ovakvih kao on sa bilo koje strane i dodje do nekog sirenja mrznje kod ove djece koja citaju svakakve gluposti...ma zgadi mi se jednostavno kad covjek cita nesto onako uzas :(

Neka javno lijepo kaze ebem vam mater tuslansku boli nas qurac za vama i zdravo sta tu oko kole ide pise gluposti
Ti to vjerovatno mislis na mene i da ja sijem mrznju, de nadji jedan post gdje sam ja nesto reko protiv slobode.
evo sad citam vas forum i tamo kamara postova gdje se govori da je zvijezda gradic da nezasluzuje igrat vako nako, naravno to nigdje nije napisano, al se spominje, slavija, gosk i td a to se naravno odnosi na nas, jer smo i mi mali gradic spram vas.... a sjeti se samo prije godinu ili dvije nisam siguran kad je nama gorilo pod nogama a vi nas na banji dobili sa 0:1, i neke i sta sad trebate ocekivat....
ja trebam dvata pare da dolazim na utakmicu a oni da pustaju, to nije samo moje misljenje to je misljenje vecine gradacacana, ebo takvu igrau.... ako im sad puste ja mislim da na sledecoj utakmici nece bit ni 500 ljudi

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 maj 2012, 08:31

kako ce se odnosit na vas kad nije napisano?..a sto to ja nebi volio da vi igrate?...ja sam uvjek bio sretan dok su u ligi bili Lukavac,Zmaj,Gradina,Buducnost i Drina i ne kontam zasto to neko nebi volio?..mozemo mi biti kantonalni rivali sve je to ok ali da gledam te ekipe koje si ti nabrojao prije Zvijezde ili nekog iz Tk to nikad
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 01 maj 2012, 08:35

SaltCityAttack je napisao/la:

niko ovdje negovori u ime navijača to kako se pojedinci izrazavaju je njihovo vlastito misljenje ali navijači RD nemaju nista s tim ;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.