Leotar je simbol PL od osnivanja, a stadion Police dugo vremena neosvojiva tvrdjava za sve protivnike. Šteta zbog svega što im se dogadja
A kako će mi tek Nebojša Kolak sa svojim radijskim prenosima faliti
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Buu je napisao/la:Premijer liga BiH na 101. mjestu iffhs list
A sad šlag na tortu, Makedonija (78.), Crna Gora (105.), a Albanija (59.)
Doduše napredujemo prošle godine smo bili na 102. mjestu, a Albanija na 80.(pitari ih pogurase)
crvenocrni je napisao/la:Sad nesto gledam i vidim da se kod nas nogomet/fudbal upraznjava 'ogromnih' 5 mjeseci godisnje. Volio bih negdje naci podatak (vjerovatno nije pretjerano tesko) i vidjeti je li to najmanje u svijetu (ako nije vjerovatno je u top 3 ili tako nesto). Da stvar ucini gorom, pripreme koliko vidim uveliko traju sto znaci da se svi klubovi pripremaju vise od 2 mjeseca prije pocetka proljetne polusezone i mozda nekih 45-60 dana prije pocetka jesenje polusezone. Ovo 'da stvar ucini gorom' dolazi iz cinjenice da se klubovi pripremaju u jednoj godini skoro isto vremena koliko i igraju takmicarski ovaj sport. Da stvar ucini jos gorom nakon vec par kola ili cak i odmah vecina igraca nema nikakve kondicije pogotovo kad pocnu Evropska pretkola ili kad jednom odigraju kolo srijeda-subota vec su izgovori kako neki ne mogu izdrzati taj tempo. Sad se postavlja logicno pitanje: sta ti klubovi rade na pripremama toliko vremena
. Smijurija ziva matere mi
I zaliju pivarom. Ni Ronaldo nebi mogao 20 minuta izdržati s tim režimom.Eborg je napisao/la:Odrade trening pa srede kilu bureka.
Sve je do igraca i njihovog nacina zivota. U 7 dana se poseru na 60 dana priprema. Zato su vecina tu gdje i jesu i igraju za kikiriki. I neka su jer nece sebi bolje i ne zasluzuju boljecrvenocrni je napisao/la:Sad nesto gledam i vidim da se kod nas nogomet/fudbal upraznjava 'ogromnih' 5 mjeseci godisnje. Volio bih negdje naci podatak (vjerovatno nije pretjerano tesko) i vidjeti je li to najmanje u svijetu (ako nije vjerovatno je u top 3 ili tako nesto). Da stvar ucini gorom, pripreme koliko vidim uveliko traju sto znaci da se svi klubovi pripremaju vise od 2 mjeseca prije pocetka proljetne polusezone i mozda nekih 45-60 dana prije pocetka jesenje polusezone. Ovo 'da stvar ucini gorom' dolazi iz cinjenice da se klubovi pripremaju u jednoj godini skoro isto vremena koliko i igraju takmicarski ovaj sport. Da stvar ucini jos gorom nakon vec par kola ili cak i odmah vecina igraca nema nikakve kondicije pogotovo kad pocnu Evropska pretkola ili kad jednom odigraju kolo srijeda-subota vec su izgovori kako neki ne mogu izdrzati taj tempo. Sad se postavlja logicno pitanje: sta ti klubovi rade na pripremama toliko vremena
. Smijurija ziva matere mi
početkom trećeg mjesecaMokroguz je napisao/la:Kad ce vise izvlacenje za kup?
Dokazati ćemo 21 kolo da si pogrešno mislioAlipasino je napisao/la:Ja se kladim na Olimpik da ce osvojit ligu.Dok se mi zajebavamo sa pitarima ovi ce sjebat i nas i njih.Zivi bili pa vidjeli.
Alipasino je napisao/la:Ja se kladim na Olimpik da ce osvojit ligu.Dok se mi zajebavamo sa pitarima ovi ce sjebat i nas i njih.Zivi bili pa vidjeli.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.