QUARESMA 18<<< je napisao/la:Neutral je napisao/la:Moj g3 je bolji od z3.
Z3 je skuplji i danas 100KM nov od mog g3-a, a lošiji je. O čemu mi pričamo ovdje?
Z3 je izašao puna tri mjeseca iza G3, a opet je lošiji.
Čitaj reviews, usporedbe oba mobitela, pogledaj user reviews osim profesionalni reviewsa i onda ćeš vidjeti kako po cijeni jeftiniji mobitel dere taj isti sony. Po svim mogućim mobitel stranicama G3 je bolji mobitel.
Kamera iako ima 20mp je slabija od ovih 13 radi fokusa. Fluidniji je, display MNOGO, MNOGO bolji kod G3 nego kod Sony-a itd. Opet kažem ovaj skuplji, a zašto je skuplji?

error
z3 je fantastican mobitel kad pogledaš koliko je star uređaj, a još će dobiti android nougat i to ofišl
dalje, display bez obzira na rezoluciju na g3 je pušiona, to odgovorno tvrdim jer sam ga poredio čak sa s3, imaš i moj post davno kad sam ovo spominjao ovde, amoled je ispred ips-a. mada je ovo moje misljenje, jer sam bio jako razocaran kad sam uzeo g3 u ruke.
lg g3 je solidan telefon, najbolja stvar su tanki bezeli
također, g3 ne moze nikako biti fluidniji od z3, jer ne moze, prvo i osnovno teški lg-iev android, pun bloata, skina i šta sve ne, dok je na z3 gotovo a la vanilla based.
jedino ako tu racunas na g3 cyanogenmod nabacen
kamera je u pet deka razlika, vjerovatno je fokus koju milisekundu brzi, video snimanje je definitivno na strani z3, ja sam naprosto odusevljen steadyshot tehnologijom.
i na kraju, bateriju i ne trebam spominjati
Nikakav error.
1) Lg G3 je stariji uređaj od Sony Z3 i to puna tri mjeseca što je ogromna razlika kada su mobiteli u pitanju.
2) Lg G3 5.5 incha, Z3 5.2 incha
3) Lg G3 1440 x 2560 pixels, Sony Z3 1080 x 1920 pixels
4) Lg G3 538 ppi pixel density, Sony Z3 424 ppi pixel density
5) Lg G3 phone arena rating 9.2, Sony Z3 8.5
6) Lg G3 user rating 9.3, Sony Z3 9
7) Lg G3 Screen to body ratio 75.22 %, Sony Z3 71.00 %
8) Lg G3 dual flash, Sony Z3 flash
Sony Xperia Z3 vs LG G3 comparison review: Xperia Z3 can't topple the cheaper Quad HD LG G3
Sony is highly acclaimed for its digital camera sensors, yet for some reason, it is unable to produce a smartphone with a camera that can wow us. Despite its higher native resolution, despite the fact that it came out several months after the G3, the Sony Xperia Z3 and its camera simply lag
behind the LG G3 in real life. LG's flagship was on par or performed better than its counterpart throughout our camera comparison, producing better-looking details and superior colors in its photos. Having this in mind, that our readers chose it over the Z3 in our blind camera comparison does not come as a surprise.
Na phone areni urađena usporedba nakon čega su i ljudi, njih preko 2000 glasali, tj. dali opinion koja je bolja kamera neovisno od reviewa. 85% vote da je bolja G3 kamera, 15% da je Z3.
Quad HD display pušiona??? Wow, ne mogu vjerovati da si to napisao.
https://www.androidpit.com/smartphone-d ... -explained
Uveli nešto novo na tržište sa G3.
Dan baterija, ne vidim ništa loše u tome ako ga svakodnevno koristiš. I baterija mu nije mana, jedina mana koju ima je zagrijavanje radi čeka može otići touch ili display i to je to od mana.
I po kojoj logici je na piku recimo 550-600KM Z3, iako lošiji od G3 skuplji od novog G3 460KM.
PS: Storage Lg G3 32gb, Sony Z3 16gb.
Haj što je G3 bolji, nego ovaj skuplji 100-150KM. Hipotetički da i nije bolji, u odnosu cijene i kvalitete opet bi G3 bio ispred Z3.