harry_90 je napisao/la:I to sto kazes.valjda pobjedeznal ko gdje mogu pratit rezultat odbojke ?
mada im 0:0 odgovara, toga se ja bojim da ce se sad zatvoriti sa igracem manje

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
harry_90 je napisao/la:I to sto kazes.valjda pobjedeznal ko gdje mogu pratit rezultat odbojke ?
Ma sigurno ce se zatvorit jer im odgovara 0:0 .Valjda nas obraduju pa dadnu golVFCB je napisao/la:harry_90 je napisao/la:I to sto kazes.valjda pobjedeznal ko gdje mogu pratit rezultat odbojke ?
mada im 0:0 odgovara, toga se ja bojim da ce se sad zatvoriti sa igracem manje
Austria ce doci lagano,i ja je imam na tiketu,cekam brazilce i njemacku u odbojki,austriu 1,i Gyor.VFCB je napisao/la:na istom mi listicu i austria
prosaoLusitanos Andorra - Rabotnicki Skopje
2 1.36
Dundalk FC - CS Grevenmacher
1 1.20
Zrinjski Mostar - Tobol Kostanay
1 2.00
Total odds 3.26
Vedran nam se gubi ko nevinost na ekskurziji ... mozda je ciko prokock'o kucu ... bas mi ga nesto zaoanaliticar_ je napisao/la:A gdje nam je Vedran za marku i cetres............
DObar tiket,samo Inter Turku i Sligo ako prodjes,mozes se nadat paramaSamo F.K.S !! je napisao/la:De ti meni analiziraj moj listic majke ti
Zeznute su prijateljske,Legia izgubi od nekog Dolcan Zabki,Schalke gubi od Braunschwiega ..Samo F.K.S !! je napisao/la:Dobar dobar evo prolazim turku-a !!
al apadam na aukseru
Ja sad se manje kladim,cekam da pocnu lige ..Samo F.K.S !! je napisao/la:a znam nego beze sam ovo odigrao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.