KK Bosna Visit Sarajevo

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Imamkarbarum
Kontakt:

Re: KK Bosna Visit Sarajevo

Post Postao/la Imamkarbarum » 17 okt 2025, 21:20

Das 35 km da gledas invalide,najiskusniji igrac zicera ne moze pogodit tri utakmice zaredom,hahaha joj sta sve nasem narodu se radi a on idalje suti suti ...

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 17 okt 2025, 21:24

Imamkarbarum je napisao/la:
17 okt 2025, 21:20
Das 35 km da gledas invalide,najiskusniji igrac zicera ne moze pogodit tri utakmice zaredom,hahaha joj sta sve nasem narodu se radi a on idalje suti suti ...
Cuj 35 maraka
Ni derbi ne kosta karta toliko, Zeljo, Sarajevo Europu kaf igra nije toliko karta
Nemamo mi uslova, tek sad se pocelo nesto ulagati i to je malo
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 okt 2025, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 17 okt 2025, 21:25

Austrijanci igraju dobru kosarku. Mahalbasic pravi centar, vec je napunio prekrsajima njihove visoke igrace (haman svi imaju vec po 3). Mogla bi se Bosna i tu posteno namuciti da upise prvu pobjedu u aba ligi, jer i nije bas realno ocekivati da dobiju Cedevitu naredne sedmice. U Evropi sad docekuju Murciu, tako da i tu ne gine poraz...

071
Kontakt:

Post Postao/la 071 » 17 okt 2025, 21:55

Aco dok je trener, ja ovo stvarno ne mogu gledati. Od pojave, pa nadalje.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 17 okt 2025, 22:05

Djeci obavezno gratis ulaz
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 17 okt 2025, 22:12

Najskuplja karta mora biti 20 KM eventualno ako se uhvati nekako dobra forma i ako se pobjedi 3-4 utakmice zaredom staviti 25 KM najskuplju (eventualno promjebiti na 25).

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 17 okt 2025, 22:21

Ghuraba je napisao/la:
17 okt 2025, 21:25
Austrijanci igraju dobru kosarku. Mahalbasic pravi centar, vec je napunio prekrsajima njihove visoke igrace (haman svi imaju vec po 3). Mogla bi se Bosna i tu posteno namuciti da upise prvu pobjedu u aba ligi, jer i nije bas realno ocekivati da dobiju Cedevitu naredne sedmice. U Evropi sad docekuju Murciu, tako da i tu ne gine poraz...
Tekma bez Amerikanaca :| sto se tice Bosne ništa me nije iznenadilo,bice tu jos svega .

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 okt 2025, 22:21

hz1987 je napisao/la:
17 okt 2025, 21:13
bhsport je napisao/la:
17 okt 2025, 20:27
hz1987 je napisao/la:
17 okt 2025, 20:05
Kakve su cijene ulaznica?
35 km
Znaci, sa zenom i dvoje djece uz koji sokic i vodu izadje 150KM.
Dubravku u padze da moze poluproizvode dovoditi...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 17 okt 2025, 22:29

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 17 okt 2025, 22:49

balkanska posla, kad se pobjedjuje sve se gleda kroz ruzicaste naocale, kad se gubi nista ne valja
Don't believe the hype.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 17 okt 2025, 22:57

Je li moguće da Damjanović još nije dobio otkaz?

Znači čovjek će hladno ići na 0-5, a pitanje je da li će i tada otići sa klupe.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 18 okt 2025, 00:12

Ma smjesno je sve ovo komentarisati. Treba nam pod hitno i plej i centar. Ovaj momak Audige je masina, i nije pogrijesio onaj ko ga je spominjao u kontekstu repke.

Sve se ovo moze popraviti samo treba na vrijeme reagovati. Persons ukoliko ne proradi u dogledno vrijeme, mora postati bivsi. Sramotno kako je odigrao nocas, doveden je kao najbolji asistent lige i neko ko ima poene u rukama. Young je isto ozbiljan igrac, i sa centrom koji je dominantan pod obrucem ce tek doci do izrazaja. Jedino me pozitivno do sada iznenadio Salic, cinjenica je da ima dosta rupa u igri, ali se bori od pocetka sezone lavovski. Miralem sa druge strane je bas los. Svjestan sam da izlazi iz povrede i da je jos rovit, ali ne vidim kako on moze direktno biti prijetnja kad je u reketu ovoliko atletski sposobnih igraca. Zna li neko sta se dogadja sa ovim iz Estonije, momak nista pokazao nije, ne moguce da je toliki flop.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 18 okt 2025, 06:39

Surreal je napisao/la:
17 okt 2025, 22:57
Je li moguće da Damjanović još nije dobio otkaz?

Znači čovjek će hladno ići na 0-5, a pitanje je da li će i tada otići sa klupe.
Ostavi čovjeka na miru
Donio je k.k.Bosni dva trofeja
Ušao je u grupe FIBA Euro cupa

Polako
Šta ste zapeli

DirkNowitzki
Kontakt:

Post Postao/la DirkNowitzki » 18 okt 2025, 14:03

Jedino pozitivno sto se sinoc desilo, a i to mu je bacen hint je bio Emir Cocalic. Nazalost, ni Emir nije mogao pomoci u sinocnjem nastupu koji je bio ocekivan. Ne boli poraz sekunde, u ovih 30 godina smo ih se itekako nagledali, na razne nacine. Boli koncepcijski poraz puno vise.

Cijenu karata je bespredmetno komentarisati, u sterilnoj dvorani kakva je Zetra da je sinoc bilo 5.000 ljudi, ne bi bilo velike promjene, jer jednostavno to nije hala za kosarku. Vise boli odsustvo reakcije bilo koga. Covjek ne razumije kosarku i to najvise boli. Kao prvo Dozai je bio sinoc na utakmici, NITI jednom nisam vidio reakciju bilo koga prema njemu, a sudije itekako uticale na igru. Apsolutno nisu nikakav razlog poraza, jer ovakva anemicna Bosna sa ikebanom na klupi, sinom koji ima zadatak da mu dodaje tablu za crtanje na timeoutu, Muhi koji se iznenadio i pogubio kada je preuzeo ekipu nista ne moze biti opravdanje.

Aco se zali na konferenciji za stampu, da igraju sa onim sto imaju trenutno i da moraju voditi racuna o finansijama. Nikada u historiji Bosna nije dobila vise para, NIKADA! Najveci budzet Bosne prije ove sezone je iznosio 3.8 miliona KM, kada je Hamdo Katica bio direktor Telecoma i dali su 800.000,00 KM.

Persons je uvidio da mu ne moze Aco biti autoritet, igra preko neke stvari, Aco ga dodatno prozove na konferenciji za stampu. Niti jednu akciju sinoc niko nije postavio, sve je bilo 1 na 1. U odbrani nikako nije bilo pomaganja. Atic i Aco su se sukobili u jednom trenutku, 2 minute je trajao sukob, degutantno je to bilo vidjeti. Bosna je trenutno izmedju 6. i 8. mjesta po budzetu u ABA ligi, ali egomanijak to ne moze da poreda jer NE ZNA.

Ima druga stvar, zasto je Bosna dobila ovaj budzet. Zato da je bilo ko na ovoj poziciji osim njega, ne bi dobio. Jer Za nove generacije (on je intimus Damira Marjanovica) je drzao u saci Magodu i morali su mu dati lovu. Morali, jer u tom trenutku bi srusili Vladu Kantona Sarajevo. Niksic je amaterski uradio stvari, jer nisu izricito zahtijevali da neko iz Telecoma bude Predsjednik UO. Koliko je dao Dubravko zvanicno, stavlja na sto 500.000? Sa 500.000,00 da upravlja budzetom od 5 miliona? To moze prodavati neukim ljudima i ljudima koji ne znaju informacije ili ne znaju sta se desava. Iz Poljske se vec aktivno raspituju za Joesara, cude se zasto covjek ne igra, a proslu sezonu je igrao za 80K eura i glat odbio povecanje. Joesara je doveo Pepi sport (podijelio proviziju sa jos jednim menadzerom).

Prije pocetka sezone sam napisao da ide odmah 0-3, ali njima to do mozga jednostavno ne dolazi. Nema hemije, nema agresivnosti, nema zelje za pobjedom, Dubravko je zavaljen u stolicu sinoc lagano sjedio i posmatrao debakl. Ne moze mu do mozga doci da karta od 35,00 KM za onaj fijasko sinoc je preskupa.

Ne moze do mozga da mu dodje da mora imati kadetsku selekciju, koja je temelj. Kako objasniti covjeku da igrac koji ima 20/21 godinu NE SMIJE igrati u razvojnom timu? Ne smije iz razloga sto je vec ili razvijen ili otisao nesto drugo u zivotu da radi? Kako mu objasniti da nije dovoljno dovesti Jasarevica, Kljestana, Grahovca itd i dati im nemoguce plate i misliti da ce oni postati igraci? Kako mu objasniti da mu Joja koji ima platu od 3.000,00 eura NE SMIJE samarati Mandzukica, Jasarevica i Delica? Odakle nekome pravo da neku djecu samara? Dobro su roditelji izdrzali i nisu ga onda otisli da slome. Kome da ispricas da je prije 20-ak dana na konferenciji Horizonti kapitala jedan od predavaca bio Emil Tedesci, a gost konferencije Ostoja Mijailovic. Zna li Dubravko da je Ostoju doveo Fedja Morankic, predsjednik Uprave Asa osiguranja? Ne zna. Da zna, ugostio bi te ljude i trazio pokoji savjet. Ove primjere i greske mogu da navodim do prekosutra.

Ko je kriv za Raspored i malo vremena izmedju Poljske i Buducnosti sinoc? Buducnost i ABA liga krive sto se utakmica nije odgodila? Ma nemoj. Vi svi pametni, a mi glupi ne znamo nista! Koja doselekcija Aco? Imaju li Zadar, Split, itd da ih ne nabrajam veci budzet od Bosne? NEMAJU. PRESTANITE DA LAZETE LJUDE! Imaju puno vise mozga, spremni su da pitaju, ne vi sve znate. Vi znate da Tarik Hrelja ima “visok dribling”.

Svi vide ono sto sam govorio nakon prve utakmice protiv Mege, Persons i Atic ne mogu biti na terenu skupa. Zubac, Kovacevic, Gutic, Salic i West ne mogu da isporuce taj kvalitet. Sto je najtuznije sinoc je West bio najbolji, Zubac se borio, Pero se bori stalno, ali to su limitirani igraci. Zubac odigra 3 minute vrhunski, daje poene, vi ga vadite iz igre. Kako, zasto, valjda je samo vama jasno. Ako niste znali zamjenik direktora za sportska pitanja Buducnosti se zove Suad Sehovic i u sezoni 2009/2010 je bio kapiten tog kluba i umjesto da mu urucite dres i plaketu prije utakmice, samo par ljudi sa tribine ga je prepoznalo i dobio je apluaz. Covjeku je enormno drago bilo.

Mislite da sve znate, ali do decembra ce Vam sve biti jasno. Sto bi rekao jedan nas etablirani trener koji svoj hljeb zaradjuje godinama u drugoj drzavi (a inace je vodio euroligaske klubove), kad docekaju sezonu kiselog kupusa van BiH, mozemo za sto.

Pomjeri se dok nisi sve upropastio. Neka te ljudi upamte kao nekoga ko je podigao Bosnu, a ne kao nekoga ko je to sve srusio ponovo. Nastavis li ovako tvrdoglavo, beizdejno, anemicno i bez karizme, bice ovo jednoljetni ples.

30 godina sam u Skenderiji, sve sezonske ulaznice imam, Dubravko dok nisi usao u Savez, NIKADA nisi dolazio na utakmice. Kad zavrsis avanturu s Bosnom, garantujem da te opet nece biti.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 18 okt 2025, 14:20

Od prosle godine je trebalo samo Delalica ostavit i to da bude tu domaci kapiten 10. igrac u rotaciji a ne da igra 25 minuta po utakmici.
Ovo sto se radi sa Joesarom je zlocin.
Svak ko prati ozbiljnije kosarku vidi da je vodjenje utakmice aposlutno uzasno

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 18 okt 2025, 14:27

@Dirk znači ubleha ostaje :bow:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 18 okt 2025, 14:58

Muha mjenja Acu dok se ne nađe novi trener :crazy:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 18 okt 2025, 15:02

Sad iskesiraj Zdovca ili Nenu. Aci hvala na svemu. :bih:

KK Bosna i FK Sarajevo, sve isto samo drugi sport.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 18 okt 2025, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 18 okt 2025, 15:03

Ja sam rekao da ce se trazit novi trener u decembru , ovo je ipak i prije mojih predikcija :mrgreen:
Najjace sto smo svi znali ovdje da ce se ovo desit, bas svi

2sb1996
Kontakt:

Post Postao/la 2sb1996 » 18 okt 2025, 15:06

MElloo je napisao/la:
17 okt 2025, 11:54
Mene je najvise strah da se zbog loseg odabira igraca i trenera napravi los rezultat ove godine i da se odma odustane jer mozda politici vise nece biti u interesu davati novac i kud ces onda.Zato sam malo vise ostriji prema upravi i treneru
A sta cemo ako se politika na izborima uskoro promijeni?

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.