Postao/la tuzlak1987 » 30 apr 2016, 21:44
Meni je najgore od pobjede sto svi sada pocinju sa nekim pricama i teorijama, a u biti smo bili nemocni. Lose odigrali, bez poleta i pretjeranog motiva.
Uz to losa postava Musemica, pravi promasaj danas. Bez ikakvog skautinga protivnika i sa nekim igracima kao Govedarica i Prses. U utakmici gdje si desetkovan ostavis Krpica na klupi.
Meni stvarno nije jasno, a i nije mi trebalo ovo danas. Bezveze sam se razocarao i imam osjecaj kao da je sav rad u sezoni danas pao u vodu. Pratio sam ih sve utakmice i nervirao se kao budala i onda oni odigraju ovako, a kao borimo se za titulu? Ako ne mozemo pobjediti Drinu onda nismo zasluzili titulu.
U biti bezveze sam se nervirao i strepio citavu sezonu, nemam sada nikakve satisfakcije ali opet ih pratim. Ovo bolesnika sto dodje na svaku domacu nije zasluzilo ovo danas.
A oni sto dodju kada je derbi samo njih necu niti komentarisati. Oni najvise pljuju i nakon loseg rezultata kazu eto vidis da dodjem, a oni tako igraju. Isto kao da u ovom danas nisu krivi navijaci. I navijaci su krivi za ovaj poraz, zvizde odmah nakon gola i psuju cim nije kako treba. Ili brojka nikakva u biti na tribinama, pa i to je dio ovog pada danas.
Cjelokupni sistem je danas pao, od Husrefa do igraca pa navijaca.
Eto zao mi je samo sto sam pogubio zivce u ovoj sezoni da bi ovako zavrsilo. Pokvario mi je se ne dan vec mjesec u startu.
A sto se tice sezone odlicna je, necu im nikada zvizdati niti Husrefu ali sam nekako potajno se nadao da idemo po titulu :/
I necu prezaliti i da se osvoji kup jer od proslog jula ova prica traje, previse je bilo i nerviranja i prolivenog znoja da ovako zavrsi..
Imali smo finu sansu i steta sto nismo osvojili titulu nakon one jeseni, slabo smo se pojacali i igra nam je pocela padati.
Nadam se bar da uzimamo konacno taj kup!
Zadnja izmjena:
tuzlak1987, dana/u 30 apr 2016, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.