FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
**** kup.
Vise.
Neka ga.al igra se za titule .ako ne moze na dva fronta onda halali kup.
Nikad blize.
Vise.
Nikad blize.
Govedarica, momak zna igrat' fudbala, al' zavrsni potez mu je kriminalan, na nivou kantonalne lige
ide 1 na 1 s golmanom, ima dosta vremena i brani mu golman, ocajan udarac, momak jednostavno ne zna
neka dva starija covjeka sjede kraj mene, to citavu tekmu pametuje, slusam, sutim i trpim kao debil, onda tamo neko iza mene prigovara Husrefu sto kombinuje sastav, ljudi i ne znaju da smo imali povrijedjene i suspendovane igrace
ciganski zapad, ne znam zasto sam uopste otisao tamo, tamo je samo pogled na teren lijep i nista vise, lijepi sjever
ide 1 na 1 s golmanom, ima dosta vremena i brani mu golman, ocajan udarac, momak jednostavno ne zna
neka dva starija covjeka sjede kraj mene, to citavu tekmu pametuje, slusam, sutim i trpim kao debil, onda tamo neko iza mene prigovara Husrefu sto kombinuje sastav, ljudi i ne znaju da smo imali povrijedjene i suspendovane igrace
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sariel je napisao/la:**** kup.
Vise.
Nikad blize.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kazu da se vec danas u podne znalo da ide dvica na Drinu, kvota 20. Ljudi su u Bijeljini trpali po par stoja. Mozzart je čučno 
Otvorim stranicu 62 komentara.
Napisem komentar mahinalno pogledam pise 51 NY reseta
Napisem komentar mahinalno pogledam pise 51 NY reseta
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
VelikiKemo
- Kontakt:
idemo dobiti Travnik,nije smak svijeta.Loš dan se dogodi al idemo dalje.Finale kupa i 2 mjesto na tabeli nije loše
kad znamo da je cilj bio opstanak za ligu 12 iduće godine.Plus imamo potpisan reprogram,ide gradnja stadiona itd ...Volim te Slobodooo
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Na ove "bljuvitine" ovdje i na fb samo se moze odgovoriti ovim videom počinje negdje oko 5-6 min
SamoSloboda
Veliko hvala predsjedniku Husiću ,treneru Musemiću , svim igračima i svim istinskim Slobodašima/Fukarama(a ne onim p..z.ama koji dolaze na derbije).
[youtube][/youtube]
SamoSloboda
Veliko hvala predsjedniku Husiću ,treneru Musemiću , svim igračima i svim istinskim Slobodašima/Fukarama(a ne onim p..z.ama koji dolaze na derbije).
[youtube][/youtube]
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
je l' ljudima treba crtat da je napravljeno toliko bitnih stvari, bitnijih od obje titule
da li oni znaju gledat' i razmisljat' dugorocno, pitam se
Joj brate evo ja sam svjestan toga,znas i sam.Chinaglia je napisao/la:je l' ljudima treba crtat da je napravljeno toliko bitnih stvari, bitnijih od obje titule
Siroki nas klepi aplauz prolama ali Drina....Drina brate.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Prosle godine se protezala prica da nas Azmir zeli spojiti sa Simin Hanom u prvoj polusezoni iako se jasno navelo da grcamo u dugovima i da je primarni cilj da izborimo opstanak sa sto manje potrosenih sredstava i da vratimo vecinu dugova. Vec prosle sezone si imao odgovor na svoje pitanje.Chinaglia je napisao/la:je l' ljudima treba crtat da je napravljeno toliko bitnih stvari, bitnijih od obje titule
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 30 apr 2016, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
a jeste blamaza, sramotna igra i sve to stoji, ali takve stvari se desavajuAgamemnon je napisao/la:Joj brate evo ja sam svjestan toga,znas i sam.Chinaglia je napisao/la:je l' ljudima treba crtat da je napravljeno toliko bitnih stvari, bitnijih od obje titule
Siroki nas klepi aplauz prolama ali Drina....Drina brate.![]()
idemo dalje, ovakve stvari izmedju ostalih testiraju ljubav navijaca prema klubu
PS ja sam u svoju ljubav siguran bio oduvijek, nisam posustao ni u cvajti kada smo bili
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 30 apr 2016, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Nema predaje ne, ne. Travnik mora pasti. Pravo je cudo u nasoj ligi da klub koji je ispao uzme 3 boda ekipi koja se bori za titulu. Ali ja to gledam na taj nacin da je Azmir htio da uzme posteno titulu a u ovoj ligi to i ne ide bas lahko.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ako bude ko igrao kadionicu igrajte na Velez x nećete pogrijesiti hehe :shh:i
Ma kakva ljubav nema 100 ljudi danas u kopu.Chinaglia je napisao/la:a jeste blamaza, sramotna igra i sve to stoji, ali takve stvari se desavajuAgamemnon je napisao/la:Joj brate evo ja sam svjestan toga,znas i sam.Chinaglia je napisao/la:je l' ljudima treba crtat da je napravljeno toliko bitnih stvari, bitnijih od obje titule
Siroki nas klepi aplauz prolama ali Drina....Drina brate.![]()
idemo dalje, ovakve stvari izmedju ostalih testiraju ljubav navijaca prema klubu
Predzadnja utakmica na Tusnju 2000 ljudi.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
što nam niko nije javio da se makar oparimokrmpotich je napisao/la:Kazu da se vec danas u podne znalo da ide dvica na Drinu, kvota 20. Ljudi su u Bijeljini trpali po par stoja. Mozzart je čučno
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
**** sad progovara nevjerica.ono kad udje u go a ti kontas jos 10ak sekundi ma nije.
Valja prespavat.nema mi logike da je prodato.ekipa sa dna.jedino logicno rjesenje uz igrace koji su nedostajali los dan.
Ako nista bice mjesta za travnik
Valja prespavat.nema mi logike da je prodato.ekipa sa dna.jedino logicno rjesenje uz igrace koji su nedostajali los dan.
Ako nista bice mjesta za travnik
Znaš ti dobro od koga trebaš tražiti objašnjenje za ovu lakrdiju danas.tuzlak1987 je napisao/la:Objasnite ovo da svi onda znamo, bez nagadjanja jasno i konkretno.sloboda72 je napisao/la:Slažem se . Ovo je školski primjer kladionički prodate utakmice.Zaista mi je žao Husrefa Musemića i navijača Slobode.Tuzlak04 je napisao/la:. . ovdje su se uzele ogromne pare . . .vi skontajte kako god hoćete. . .. .Svaka analiza igrača i igre je bespotrebna . . .
Ja volim FK Tuzla City
Ne hateri.nisam pesimist nego jednodnevno razocaran.idemo dalje nema predaje.staragarda je napisao/la:Sariel je napisao/la:**** kup.
Vise.
Nikad blize.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zlajci, je li se oglasio kapetan Djoric
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.