Eh sad 3 pobjede uvezane slijedeci je siroki, treba ostati pri zemlji ne dizati euforiju pa da se poslije razocaramo, trenirati,raditi u miru i polahko napredovati. Ko da su citali forum kad sam pisao da treba malo izrotirati s onim iskusnijim i od prvo poluvremena napasti i zabit gol. Nama treba obavezno pojačanje u veznom tipa Stilica ybt ko da se boje tusnuti loptu u prostor. Jusic bez greske i devedzic dobar skoro pa odlican imao je par grešaka al ybg klizav je i teren bio. Veseli je pokazao svoje, on voli ovaj grad i raju i za nju igra, trebat ce mu jos malo vremena da se vrati u formu. Said pokazao klasu, osmic, beganovica oba dobri. Civic odličan i ne treba ga stavljati na stopera. Kao sto je neko rekao nama bi trebao neki napadac uz veznog ako bi htjeli nesto vise napravit. I balic je po meni los bio dosta bespotrebnog vracanja lopte, gubljenja, ima sansu da je doda u prostor on stane na nju j vrati je nazad. Ramic a ni Alic nisu po meni za prvih 11, Alic pravi dobar pritisak ali momak se ne snalazi nikako u kontrama opcenito u napadu. Sasa odličan momak svaka cast. Samo nastaviti radit i idemo dalje iskreno se nadam i pobjedi protiv Sirokog da usutkamo malo i ove sto govore "dobili ste 3 najslabije ekipe" a i zbog samog samopouzdanja ekipe. Ajmo crveni

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo