Isti mu je menadžer kao Djokanoviću.
Ekipa kakva je Sarajevo (gledajući na trenutak njegovog dovođenja) da dovede igrača koji je skupio u Fortuna ligi u tri sezone 500 minuta je neshvatljivo.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Isti mu je menadžer kao Djokanoviću.
Da nemam optimizma ne bi mogao pratiti, ovako da nam 11 akademaca ko sto bi SZ volio da igraju, ja bi i dalje optimizam gajioholyman je napisao/la: ↑29 avg 2021, 00:26Nama je trebala godina da dovedemo cmiljanica, onda jos 2 mjeseca da bi doveli mesanovica, onda jos 7 da bi doveli konacno neko realno rjesenje tipa bagaric. Odakle vadite taj optimizam nije mi jasno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 avg 2021, 00:11Husref ce se prestati spominjati kada ?
Edit: vidim ovaj Aganspahic redovno zabija u Srbiji, ne bi bilo lose da sljedece ljeto se rijesimo cmilje, a dovedemo njega. Solidan joker, + za razliku od Borisa ima nase papire.
Ima trenutno vec slobodan Ismar TandirGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 avg 2021, 00:11Husref ce se prestati spominjati kada ?
Edit: vidim ovaj Aganspahic redovno zabija u Srbiji, ne bi bilo lose da sljedece ljeto se rijesimo cmilje, a dovedemo njega. Solidan joker, + za razliku od Borisa ima nase papire.
Kako sam dobio informaciju, naši su htjeli da rasterete platni spisak, a Velež je prihvatio da preuzme kompletnu Salčinovu platu od 6000 maraka.
Evo gledam bas, solidnu statistiku ima. Dovesti ovoga, Cmilju nogirati, i top smo sto se spica tice, osmica i lijevo krilo ako stvarno hocemo za titulu da se borimo.ElCartel11 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 00:44Ima trenutno vec slobodan Ismar TandirGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 avg 2021, 00:11Husref ce se prestati spominjati kada ?
Edit: vidim ovaj Aganspahic redovno zabija u Srbiji, ne bi bilo lose da sljedece ljeto se rijesimo cmilje, a dovedemo njega. Solidan joker, + za razliku od Borisa ima nase papire.![]()
Cmilju vec sad nogirati kao Susica, Tandira dovesti odmah bio bi ekstra joker sa klupe.
Stvarno dobar igrač za razliku od onog Cruza sto je bio kod nasSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 avg 2021, 21:06Ovaj Rudarov Brazilac igra za 500 eura i stan, kao i onaj tamnoputi napadač. Za ostalo ih guraju menadžeri. I onda pogledam našeg Hebu i Krleta i jedina je sreća što ne znam tačno koliko puta više njih plaćamo. Ovaj Santos je za njih Mbappe i Neymar u jednom.
Pa nisam ni rekao da je trebao igrati prije Rahmana,nego mu je trebao Salcin biti zamjena cijelo vrijeme,a da se dovede lijevi bek,ovako kontra sve, imas Rahmana,Zidana,i Salcina i jednog lijevog beka Pidru,pa na kraju ko ce kad nema Pidre haj ti Salcine ti si i onako akademac ti ces sutiti,isti slucaj Dizdarevic posudba a daj Kanurica,Sabanovic se nikad ne bi vratio da nije Hodzic otjeran,Adukor vracen a Kurdic posudba itd,a zasto sve to? Pa da bi se uzimao procenat,malo celavom malo Sabrini,al haj sve je ok,direktorica nas je poslozila yebo PSG.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 avg 2021, 23:47E jesi našao poveznicu, SANU da ti pozavidi. To što je Zidan doveden nema apsolutno nikakve veze sa Salčinom niti mu je Zidan i u jednom momentu ukrao minutažu i uticao na Salčinov status u ekipi. Ni jedan ni drugi nisu mogli prismrditi AMFu zbog Rahmana, a kad je Rahman otišao Salčin se povrijedio i nikada nećemo znati ko bi tu prije igrao. I ono što je odigrao Đani na LB prije povrede, ovdje se svršavalo i pisalo kako mu je Vaginko našao poziciju.Sanchez1987 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 22:27Dovedes debelog Zidana,platis cak i obestecenje za njega,da bi Salcin zavrsio na beku i to je samo jedan od primjera kako se radilo, a ujedno pricas o samoodrzivom klubu![]()
Ukratko: Zinedin je kriminal epskih razmjera, a u vezi Đania možemo diskutovati da li je korišten na pogrešnoj poziciji, a nikako o tome da li je tu korišten zbog Zinedina jer apsolutno to dvoje nema dodirnih tačaka. A još je veći kriminal odnos kluba prema njemu van terena u vrijeme povrede.
Pa sto sa Krletom i Hebom ne rasteretise, sunce joj simin hansko hostaplersko,skoro pa nemas u ekipi krila i jedino sto imas saljes na posudbu,a ovoj dvojici produzili prije dolaska SablicaHistoricar je napisao/la: ↑29 avg 2021, 00:48Kako sam dobio informaciju, naši su htjeli da rasterete platni spisak, a Velež je prihvatio da preuzme kompletnu Salčinovu platu od 6000 maraka.
Ko ce ih ? Velkoski ni u Rabotničkom više ne može igrati, a za Hebu sam doduše cuo, da ga je Velež tražio, ali je odbio jer mu je i ova skresana plata kod nas veca od maksimuma koji mu je Velež nudio.Sanchez1987 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 02:20Pa sto sa Krletom i Hebom ne rasteretise, sunce joj simin hansko hostaplersko,skoro pa nemas u ekipi krila i jedino sto imas saljes na posudbu,a ovoj dvojici produzili prije dolaska SablicaHistoricar je napisao/la: ↑29 avg 2021, 00:48Kako sam dobio informaciju, naši su htjeli da rasterete platni spisak, a Velež je prihvatio da preuzme kompletnu Salčinovu platu od 6000 maraka.ko veli da se ugradimo prije nego ih Sablic otjera.
Meni nije jasno šta radi lik cini mi se da je mortem admin i može brisati ako ništa drugo vec ne može količina trolova je baš ogromna i izvuče živce ponekad i to baš.
Ti hoćeš da ja njemu obrišem ''Kažu - Jovan Blagojevic.''
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.