Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Jel ko sta kupovao u Default Shopu u Sarajevu, kakva su raja
Utisci? Treba mi hitno
Sent from my Nokia 909
Utisci? Treba mi hitno
Sent from my Nokia 909
- rob do bagro
- Kontakt:
Momciluci, zna li neko dobru stranciu gdje mogu skidati user i pass za eset nod32, gdje god sam trazio i kucao nevazeci svaki ? 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Eto imas objasnjeno u pp.
Mada, moja preporuka je avast, al' et probaj i ovaj nod.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Koristim Chrome na PC-u i tabletu,na PC-u mi radi sve super dok na tabletu na skoro svakoj stranici koju otvorim baca reklame, uviek dvije iste debilne reklame se pojavljuju (kao new tab iskaču).
Odem na rezultate i šta god kliknem reklama,sportnet ss.ba itd...pravo iritirajuće,dok toga naa pc-u nema.
Pa ako neko zna...
Odem na rezultate i šta god kliknem reklama,sportnet ss.ba itd...pravo iritirajuće,dok toga naa pc-u nema.
Pa ako neko zna...
it's football day
- prasovic89
- Kontakt:
Kod mene je isti problem na PC-u brateBaboon je napisao/la:Koristim Chrome na PC-u i tabletu,na PC-u mi radi sve super dok na tabletu na skoro svakoj stranici koju otvorim baca reklame, uviek dvije iste debilne reklame se pojavljuju (kao new tab iskaču).
Pa ako neko zna...

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
- OnlyUnited
- Kontakt:
Blokiranje skocnih prozora;
Za pc:
-U gornjem desnom kutu prozora preglednika kliknite izbornik Chromea Chrome menu;
-Odaberite Postavke;
-Kliknite Prikaži napredne postavke;
-U odjeljku "Privatnost" kliknite gumb Postavke sadržaja;
-Pod stavkom "Skočni prozori" odaberite >nemoj dopustiti nijednoj web-lokaciji da prikazuje skočne prozore < (preporučuje se).
Mob/tablet:
-Otvori Chrome - postavke sadrzaja - blokiraj skocne prozore.
- prasovic89
- Kontakt:
Sve to meni stoji al' džaba. Odem na rezultate, imdb, nebitno koja stranica kad kliknem neki link otvori novi tab i piše redirekcija na neku lijevu stranicuOnlyUnited je napisao/la:Blokiranje skocnih prozora;
Za pc:
-U gornjem desnom kutu prozora preglednika kliknite izbornik Chromea Chrome menu;
-Odaberite Postavke;
-Pod stavkom "Skočni prozori" odaberite >nemoj dopustiti nijednoj web-lokaciji da prikazuje skočne prozore < (preporučuje se).Mob/tablet:

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
- OnlyUnited
- Kontakt:
- alan_kardec
- Kontakt:
OnlyUnited je napisao/la:Eto imas objasnjeno u pp.
što je avast bolji od NOD-a? pitam te pošto vidim da se razumiješ u to. ja otkako sam kupio novi komp prije više od 3 godine, avast sam uvijek koristio i nikad nisam imao problema, međutim jesenas mi kolega sa posla napljuvao više antivirusa među njima i avast, a NOD nahvalio samo tako (i on se razumije u tematiku, nekad je imao servis računara) i ja odlučim da instaliram nod s tim da sam krv propišao dok nisam našao pass

Ako može i meni taj pp sa passom za nod pošto mi ovaj ističe tamo nekad polovinom marta. Bio bih zahvalan

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ista stvar,to sam prvo uradio,ali opet otvara kao new tab reklame,probaću sa ovim adblockom pa javim,hvala u svakom slučaju.prasovic89 je napisao/la:Sve to meni stoji al' džaba. Odem na rezultate, imdb, nebitno koja stranica kad kliknem neki link otvori novi tab i piše redirekcija na neku lijevu stranicuOnlyUnited je napisao/la:Blokiranje skocnih prozora;
Za pc:
-Odaberite Postavke;
-Pod stavkom "Skočni prozori" odaberite >nemoj dopustiti nijednoj web-lokaciji da prikazuje skočne prozore < (preporučuje se).Mob/tablet:
it's football day
- OnlyUnited
- Kontakt:
Jedino nod 32 ima neki malaware te spyware preglednik u odnosu na avast (mada se to rjesava zasebnim anti malaware progrmima), dok je ostalo identicno, a to je zastita, uticaj na performanse racunara (oba su relativno lagana), dubinski scan, itd. Skines avast (2015) i samo sto trebas uraditi da se registrujes i tak dobijes godinu dana koristenja, a produzis na isti nacin.alan_kardec je napisao/la:OnlyUnited je napisao/la:Eto imas objasnjeno u pp.
što je avast bolji od NOD-a? pitam te pošto vidim da se razumiješ u to. ja otkako sam kupio novi komp prije više od 3 godine, avast sam uvijek koristio i nikad nisam imao problema, međutim jesenas mi kolega sa posla napljuvao više antivirusa među njima i avast, a NOD nahvalio samo tako (i on se razumije u tematiku, nekad je imao servis računara) i ja odlučim da instaliram nod s tim da sam krv propišao dok nisam našao pass.
Ako može i meni taj pp sa passom za nod pošto mi ovaj ističe tamo nekad polovinom marta. Bio bih zahvalan.
Dobio si za nod u pp.

- JoseMourinho
- Kontakt:
ja još uvijek preporucujem microsoft security essentials, meni nema boljeg, ma ne osjetis ga, a problema nikakvih nisam imo + orginal je sam se updatuje i sl
(ko ima win8 dobija ga prilikom instalacije sistema
) 

zbog cega mi na stranicama na kojima online gledam filmove i serije trazi da instaliram javu kad je vec instalirana?
- OnlyUnited
- Kontakt:
Skini ovaj removal tool > https://www.java.com/en/download/uninstallapplet.jsp" onclick="window.open(this.href);return false;, obrisi staru javu, restart pc,
skini zadnju verziju, zatim u browseru koji koristis pod extenzions nadjes javu i postavis je na uvjek ukljucenu.
skini zadnju verziju, zatim u browseru koji koristis pod extenzions nadjes javu i postavis je na uvjek ukljucenu.
OnlyUnited je napisao/la:Skini ovaj removal tool > https://www.java.com/en/download/uninstallapplet.jsp" onclick="window.open(this.href);return false;, obrisi staru javu, restart pc,
uradio sve ovako i u extenzions nema jave
- OnlyUnited
- Kontakt:
Pa da li si skinuo novu javu? Ako nisi nasao u ekstenzijama, nema veze, probaj pokrenuti film, pa vidi da li je problem rjesen. Vjerovatno ce te u gornjem dijelu pitati nesto tipa da je aktiviras ili sl. Znaci klik na film kao da zelis da ga pokrenes, onda dopusti da se pokrene java,...filip13 je napisao/la:OnlyUnited je napisao/la:Skini ovaj removal tool > https://www.java.com/en/download/uninstallapplet.jsp" onclick="window.open(this.href);return false;, obrisi staru javu, restart pc,
- prasovic89
- Kontakt:
Nmg ni da skinem adblocker, izbaci neku grešku i kad odem da pročitam imaju uobičajena pitanja među kojima je i uklanjanje navedenog i prijedlog je da se skine Software Removal Tool međutim ni to neće da se skine, uopšte nema nikakve radnje nakon klika

- OnlyUnited
- Kontakt:
Skini adblock plus.
Razlog tog problema moze biti da ne koristis zadnju verziju chromea.
Ili zna se desiti da je zbog jezika, prebaci na engleski.
Razlog tog problema moze biti da ne koristis zadnju verziju chromea.
Ili zna se desiti da je zbog jezika, prebaci na engleski.

I da, odloguj se u slucaju da si logovan (chrome profil), pa pokusaj install.1. Go to settings
2. Scroll down and select "Show advanced settings"
3. Select "Language and input settings"
4. Change language to "English (United States)
OnlyUnited je napisao/la:Pa da li si skinuo novu javu? Ako nisi nasao u ekstenzijama, nema veze, probaj pokrenuti film, pa vidi da li je problem rjesen. Vjerovatno ce te u gornjem dijelu pitati nesto tipa da je aktiviras ili sl. Znaci klik na film kao da zelis da ga pokrenes, onda dopusti da se pokrene java,...filip13 je napisao/la:OnlyUnited je napisao/la:Skini ovaj removal tool > https://www.java.com/en/download/uninstallapplet.jsp" onclick="window.open(this.href);return false;, obrisi staru javu, restart pc,
skinuo novu javu,ista stvar kao i prije,trazi mi da instaliram javu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.