Izdrzi Zrinjski
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
[youtube][/youtube]
Izdrzi Zrinjski
Izdrzi Zrinjski
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sarajevo-Zrinjski ne smije biti 1-0, 2-0, 1-1, 2-1, 3-1bistrikboy je napisao/la:[youtube][/youtube]
Izdrzi Zrinjski
Sve ostalo odgovara.
EDIT: evo 1-0, sad nam treba 3-0
EDIT 2: 2-0, ima nade paša, ajmo Saraj'vo još jedan
Zadnja izmjena: Nimla_RZ, dana/u 06 maj 2012, 20:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Čelik Zenica 1945
- legenda reala
- Kontakt:
Ako bude 2:0 ili 2:1 mi smo prvaci, imamo +6 gr kao i Bilderi, ali više datih golova mi bi imali 36 oni 33NoName je napisao/la:Tako izgleda. Ne znam sad da li možete do prvog mjesta (Ako bude 2:0 ili 2:1 imate isti broj bodova, istu gol razliku i isti međusobni skor) ali u svakom slučaju idete direktno u prvu ligu, bez baraža.samir_tm87 je napisao/la:znaci kako god zmajevi idu dalje ?
A vi bi bili treći
Clan 5.
Poredak na tabeli odredjuje veci broj osvojeni bodova.Ako je broj osvojeni bodova isti za dalji poredak na tabeli prvo se gleda:
Tacka 1: Bolja gol razlika.
Tacka 2: Vise dati golova.
Tacka 3: Medjusobni susreti (Ako je nerjeseno racuna se ko je vise postigao golova u gostima)
Tacka 4: Ako i nakon Tacke 1,2 i 3 se nemoze odrediti ko je bolji na tabeli gledat ce se ko je bio bolji u 1. kolu te sezone.Ako i nakon toge se nemoze odrediti dalje se gleda 2.kolo pa tako redom (3,4,...18 kolo)dok se nedodje do tacnoga poretka.
Tacka 5: U tacki 4 se primjenjuju pravila iz Tacki 1,2 i 3.
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 06 maj 2012, 20:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- samir_tm87
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Ako bude 2:0 ili 2:1 mi smo prvaci, imamo +6 gr kao i Bilderi, ali više datih golova mi bi imali 36 oni 35NoName je napisao/la:Tako izgleda. Ne znam sad da li možete do prvog mjesta (Ako bude 2:0 ili 2:1 imate isti broj bodova, istu gol razliku i isti međusobni skor) ali u svakom slučaju idete direktno u prvu ligu, bez baraža.samir_tm87 je napisao/la:znaci kako god zmajevi idu dalje ?![]()
A vi bi bili treći
aj onda 2 0 da i ja ubodem jos koji
Sta je ovo braco moja mila
Vidim danas Fanaticosi vode 2-0, ma reko gotovo je sve, mi smo 3. Pogledam sad
treba nam 2-0 ili 2-1 za titulu, a ako ne bude tako ne idemo ni u baraz.
- legenda reala
- Kontakt:
Vi više nemate šansi za titulusuhakrpa je napisao/la:Sta je ovo braco moja milaVidim danas Fanaticosi vode 2-0, ma reko gotovo je sve, mi smo 3. Pogledam sad
Samo 1:0 vam je donosio titulu, ako Sarajevo zabije još jedan nećete ni u baraž
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ako na utakmici Sarajevo 2:0 Zrinjski ostane ovakav rezultat do kraja, pozdravite nove-stare šampione Prve lige !

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tako je, pozdravite ekipu Jointa. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nije mi jasno kako mi se učinilo da je 6 parova prvi lik postavio.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Tako je, pozdravite ekipu Jointa.
pozdrav !
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Onda nije do mene. Pogledao sam post @NoName, a on je napisao da ako rezultat bude 2-0 da smo prvi. Ma nea veze, kako god bude, ipak je ovo samo igra.legenda reala je napisao/la:Vi više nemate šansi za titulusuhakrpa je napisao/la:Sta je ovo braco moja milaVidim danas Fanaticosi vode 2-0, ma reko gotovo je sve, mi smo 3. Pogledam sad
Samo 1:0 vam je donosio titulu, ako Sarajevo zabije još jedan nećete ni u baraž
I na kraju pobjeda Delfina kojom se oprastaju od navijaca do sledece sezone. Kup je tu, sledece sezone se vracamo starim navikama tj. osvajanju 4 titule. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
I na kraju čestitke ekipi Joint_fc na osvojenoj tituli ! 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

Navijači Jointa nakon posljednjeg sučevog zvižduka.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Kraj sezone nije mogao biti bolji 43boda i rutinska pobjeda od 3:1 uz to da smo nas 3 posteno rasporedili svakom po 1 gol za rapsodiju.
I valjda smijem izadji u javnost sa vijesti da klub mijenja ime

I valjda smijem izadji u javnost sa vijesti da klub mijenja ime
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ti nas zamalo pokopa i tvoje Sarajevo.BIHfan je napisao/la:I na kraju pobjeda Delfina kojom se oprastaju od navijaca do sledece sezone. Kup je tu, sledece sezone se vracamo starim navikama tj. osvajanju 4 titule.
Ali, ali hvala ekipi Grizilija na poštenoj igri i otkinutom bodu kod Ludih Legsa a pogotovo mom bišćaninu @BihacSN na skinutoj tekmi Sarajevo-Zrinjski.
- legenda reala
- Kontakt:
Titula je kod Dragonsaaaaaaaaa
Jedino da mi savez šta ne smuti
Ista slika kao i kod Monologa
Idemo sljedeće sezone skinuti Joint sa trona
Jedino da mi savez šta ne smuti
Ista slika kao i kod Monologa
HAHAHAHA na sta sve ovo izadje. Izgleda da osvajate titulu zbog vise datih golova. Svejedno cestitke!legenda reala je napisao/la:Titula je kod Dragonsaaaaaaaaa![]()
![]()
Jedino da mi savez šta ne smuti![]()
Ista slika kao i kod Monologa![]()
Sunce mu poljubim, i finale Kupa izgubimo i Ligu radi jedne utakmice
Čestitke Jointu!
Čestitke Jointu!
Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.