Ja ne znam u kojem je klubu on ovako vodio komunikaciju i osvrtao se na pisanje medija. Ima potrebu da se slika s Ibisevicem, i spomene neki rat itd, a nema potrebu da kaze da je bio najlosiji na terenu (nije problem sto je pokrivao i bocnu stranu, vec 5 poprecnih lopti i pritisak Nigerijaca iz toga). Ako je obrazli momak neka kaze papetu danas ja sam bio katastrofalan nisam za prvih 11, neka neko igra drugi, kao sto bi mu idol Barbarez uradio. Vise po facebooku i po forumima portala, ako nisu u kafani. Pusti ba vise price neke jel igrac ili nije.
Decko je kapiten Reprezentacije Bosne i Hercegovine u fudbalu/nogometu, isto kao sto je Pape selektor. Duzni su da odgovore na svako pitanje koje im se postavi, ako nije zamolio bih novinara ovog portala neka ide kod Begica, ako kaze Begic nije moje da pricam o taktici ili onome o cemu treba da prica selektor ili kapiten, molim vas dajte nam nekoga ko ce pricati, jer oni nece. Spahic i Dzeko pricaju samo za medij koji Ligata odredi. Pa nije ovo privatna stvar. Sram ih bilo. Molim Boga da na selektorsko mjesto dodje covjek koji naravno zna posao i ima muda. Pa nisu Spahic i sl. nezamjenjivi. Eto plasirali smo se na Svjetsko, nije valjda cilj da se plasiramo na Evropsko i da tamo gledamo ovo sto smo gledali u Brazilu. Meni ce draze biti da se ne plasiramo ili da nas vodi covjek koji zna posao, a ako treba nek Sunjic igra umjesto Spahica, a Ibisevic, Zec nebitno umjesto Dzeke.
Zadnja izmjena:
amko27, dana/u 25 jun 2014, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.