Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

bordobijeli
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la bordobijeli » 25 jun 2014, 14:54

aleksandar_veliki je napisao/la:Dosadan sam, ima li linkova za ovu vijest o tuci. Ljudi pomagajte, ko napisa da su se potukli Spaha i Vedo...
ma to je sinoc neko na forumu pisao ,odnosno po prici velida spahe ovdje su odma napravili scenario kako se to desilo ,bilo je vise varijanti tuce . :rol: :rol: :rol:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 25 jun 2014, 14:55

http://www.haber.ba/sport/fudbal/89161- ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 25 jun 2014, 14:55

aleksandar_veliki je napisao/la:Dosadan sam, ima li linkova za ovu vijest o tuci. Ljudi pomagajte, ko napisa da su se potukli Spaha i Vedo...
Evo ovaj
http://www.haber.ba/sport/fudbal/89161- ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 25 jun 2014, 14:55

FaraonTM je napisao/la:
Ma nekakav portal liljan .ba i ekskluziva valjda, a i par forumaša.
Ovaj je top kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava

Ljudi,koje mi price pusimo i onda napadamo po momcima koji su nedavno bili ponos drzave. **** te Bosno kakva bagra zivi u njoj. Sami sebi uvijek najveci neprijatelj.

I **** Avaz takodjer. KO jos vjeruje tom smecu Radoncicu. Ruistelj ko i Dodik.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 25 jun 2014, 14:56

sekretar je napisao/la:Eee moji ljudi,kako ste jadni s ovim prozivanjem kapitena,reprezentacije i svega Bosanskog. Novinarima ne zamjeram,jer da bi imao dobru i citanu vijest mora lagati,petljati, i sve to,jer to je osnovni zadatak svakog novinara. Znati dobro slagati i izmislit,pljunem vam u usta.

A vi pacenici,tuga me uhvati kad citam kako psujete nasim momcima. Stid neka vas bude.

Kapitenu,izdrzi!!!!

Evo i PILAV nam se javio.

Sta ima sekretare? Kako zena, djeca? Jel sve uredu sa zdravljem?
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 25 jun 2014, 14:56

MostaracVelezovac je napisao/la:Po 1000ti put, prestanite kenjati po igracima opcenito. 90% svih ruznih prica o igracima se redovno ispostavljaju netacne. Pape jeste kriv i jest glup i krivim ga za neuspjeh. Ali kriviti Spahu, Dzeku i ostale je smijesno. Pravo smijesno. Jer sve i da oni jesu problematicnog ponasanja, to je opet trenerova odgovornost da ispravi.

Spaha je igrac. Dzeko je igrac. Pape je trener. I zna se ko snosi odgovornost za disciplinu i taktiku. Ne igraci nego trener.
Mostarac ne seri ziv bio ;)

Prati malo duze i intezivnije reprezentaciju pa ce ti biti sve jasno.
Gdje je Pape bio da bude kriv dok je dubrovacki kabadahija samarao Salihamidzia i otjerao ga iz reprezentacije?

Vama su pojedini igraci svete krave, sta god da urade vi cete u njih gledati kao u bozanstva.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 jun 2014, 14:56

aleksandar_veliki je napisao/la:
Ma' suplja prica ba' kako ne kontas. Raja i forumasi poludili i sad neke price o "tucu" to je sve laz - ne zna se ko je gori.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 25 jun 2014, 14:58

Ukinuli Spahin video sa YT

:lol: :lol:

aj cirkusa mati mila :lol:

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 25 jun 2014, 14:58

IronMany je napisao/la:
sekretar je napisao/la:Eee moji ljudi,kako ste jadni s ovim prozivanjem kapitena,reprezentacije i svega Bosanskog. Novinarima ne zamjeram,jer da bi imao dobru i citanu vijest mora lagati,petljati, i sve to,jer to je osnovni zadatak svakog novinara. Znati dobro slagati i izmislit,pljunem vam u usta.

A vi pacenici,tuga me uhvati kad citam kako psujete nasim momcima. Stid neka vas bude.

Kapitenu,izdrzi!!!!

Evo i PILAV nam se javio.

Sta ima sekretare? Kako zena, djeca? Jel sve uredu sa zdravljem?
Najjače je kad udare spin, tipa ovo "svega Bosanskog"... Pa kad prozivaš "kapitena" onda prozivaš sve od Kulina Bana do Džemala Bijedića.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 jun 2014, 14:58

Znaci izgleda da se nisu tukli Spahic i Ibisevic (mozda i jesu pa se pomirili). ali ima jos mnogo kombinacija ko se mogao potuci.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 25 jun 2014, 15:00

Izjava Spahe.
Onda nekakvi "ljiljani" objavise da su saznali od dobro obavjestenog izvora, jos par insajdera i tako je prica krenula.
Realno za sad jedino sto imamo je ona izjava Velida Spahe, ostalo su sve nagadjanja.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2014, 15:01

FaraonTM je napisao/la:
I radi toga ovaj objavljuje status i spominje neki rat. Frajer fakat nije normalan, ali fakat. Ne kontam kako on prodje lijecnicke preglede. Nakon onako sramne igre ne pomoli se na faceu, ne kaze nista i onda citajuci forume i ljiljan, te ekskluzivu, glupim Bosancima i Hercegovcima udicu baci. Strasno...
A eto tako ti je, neko laže žestoko, ili igrači ili novinari..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 jun 2014, 15:02

FaraonTM je napisao/la:
I radi toga ovaj objavljuje status i spominje neki rat. Frajer fakat nije normalan, ali fakat. Ne kontam kako on prodje lijecnicke preglede. Nakon onako sramne igre ne pomoli se na faceu, ne kaze nista i onda citajuci forume i ljiljan, te ekskluzivu, glupim Bosancima i Hercegovcima udicu baci. Strasno...
Skreni paznju, usmjeri na svoj mlin, neka narod zaboravi sramotu od prije neki dan. Klasika.
Rodjen da bude politicar. Vjerovatno ce to i biti nakon karijere.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 25 jun 2014, 15:02

Nadam se samo da je Kolasinac pritisno Susica. Da mu malo pojasni kakvu taktiku treba postaviti kad te neko fizicki spreman napada.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 25 jun 2014, 15:03

qqlele je napisao/la:Ukinuli Spahin video sa YT

:lol: :lol:

aj cirkusa mati mila :lol:
Ukinuce ga qrac. Snimljen mi na disku....

A i ovdje jos nisu....

[youtube][/youtube]

Sekretar PILAV mi se odmah javio na pp :mrgreen:

Valjda isprovociran sto sam mu se obratio :urnebes:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 25 jun 2014, 15:03

calcio je napisao/la:Znaci izgleda da se nisu tukli Spahic i Ibisevic (mozda i jesu pa se pomirili). ali ima jos mnogo kombinacija ko se mogao potuci.

ma zataskavanje problema brate svjesni su oni pog dzeko kaqbadahija ibricic da ce ih razapet u sarajevu pogotovo u zenici ne prolaze ove njihove price kod naroda nismo mi glupi koliko oni misle da jesmo **** cemo im mamu kad vamo dodju amrinom papcicu ibricicu i kabadahiji
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 25 jun 2014, 15:03

https://www.facebook.com/Emir.Spahic.Of ... ref=stream" onclick="window.open(this.href);return false;

Smece novinarsko, na platnom spisku korumpirane familije Susic. :njanjanja:
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 25 jun 2014, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 25 jun 2014, 15:03

Ja ne znam u kojem je klubu on ovako vodio komunikaciju i osvrtao se na pisanje medija. Ima potrebu da se slika s Ibisevicem, i spomene neki rat itd, a nema potrebu da kaze da je bio najlosiji na terenu (nije problem sto je pokrivao i bocnu stranu, vec 5 poprecnih lopti i pritisak Nigerijaca iz toga). Ako je obrazli momak neka kaze papetu danas ja sam bio katastrofalan nisam za prvih 11, neka neko igra drugi, kao sto bi mu idol Barbarez uradio. Vise po facebooku i po forumima portala, ako nisu u kafani. Pusti ba vise price neke jel igrac ili nije.
Decko je kapiten Reprezentacije Bosne i Hercegovine u fudbalu/nogometu, isto kao sto je Pape selektor. Duzni su da odgovore na svako pitanje koje im se postavi, ako nije zamolio bih novinara ovog portala neka ide kod Begica, ako kaze Begic nije moje da pricam o taktici ili onome o cemu treba da prica selektor ili kapiten, molim vas dajte nam nekoga ko ce pricati, jer oni nece. Spahic i Dzeko pricaju samo za medij koji Ligata odredi. Pa nije ovo privatna stvar. Sram ih bilo. Molim Boga da na selektorsko mjesto dodje covjek koji naravno zna posao i ima muda. Pa nisu Spahic i sl. nezamjenjivi. Eto plasirali smo se na Svjetsko, nije valjda cilj da se plasiramo na Evropsko i da tamo gledamo ovo sto smo gledali u Brazilu. Meni ce draze biti da se ne plasiramo ili da nas vodi covjek koji zna posao, a ako treba nek Sunjic igra umjesto Spahica, a Ibisevic, Zec nebitno umjesto Dzeke.
Zadnja izmjena: amko27, dana/u 25 jun 2014, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 25 jun 2014, 15:04

aleksandar_veliki je napisao/la:I radi toga ovaj objavljuje status i spominje neki rat. Frajer fakat nije normalan, ali fakat. Ne kontam kako on prodje lijecnicke preglede. Nakon onako sramne igre ne pomoli se na faceu, ne kaze nista i onda citajuci forume i ljiljan, te ekskluzivu, glupim Bosancima i Hercegovcima udicu baci. Strasno...
Baltazar nick (NoName), ako se ne varam je objavio da su se zakačili Vedo i Spaha, a onda su tek svi objavili tu vest.
Smešan je Spahić što sapunice komentariše, demaantuje, s za svoju tužnu igru ništa ne govori, isto tako i Džeko. Smešna nam je repka do bola. Nije je ovo bitnije nego igra na terenu.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 25 jun 2014, 15:04

calcio je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la: Ma nekakav portal liljan .ba i ekskluziva valjda, a i par forumaša.
Skreni paznju, usmjeri na svoj mlin, neka narod zaboravi sramotu od prije neki dan. Klasika.
Rodjen da bude politicar. Vjerovatno ce to i biti nakon karijere.

upravo to , moze se vidjeti i po kom na fb, sad ga svi brane

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Chevalier i 12 gostiju.