nama trba OL to je cinjenica, a on je potencijal ..uglavnom miksanog smo raspolozenja zbog picka..ja sam zadovoljan jer smo sad ojacali OL strasno, sa 4 nova covjeka pa sta hocete ljudi?.. cetri nova covjeka u novoj formaciji offensa sa covjekom koji je u buducnosti is do super bowla sa svojim offensom..sad smo uzli Bostica i tu sam zadovoljan i ako je bio Brown , ali ovaj lik igra svae tri pozicije LB i zato je ispred Browna izabran...ma dobro je idemo dalje, samo vidim sad strasan offenseRodman je napisao/la:Nije zbog toga da je Long loš nego imaš priliku uzeti jednog od top2 CB-a, top2 LB-a plus Eiferta. Ne mi uzimamo frajera koji je odigrao svega 4 tekme u svojoj koledž karijeri.tillman je napisao/la:Kyle Long![]()
Ne mogu da shvatim.
Toliko o tome da čemo uzeti BPA.
"Bill Poilan: Do you take a developmental guard in the first round?" Objasnio.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- bear grylls
- Kontakt:
HAahhahahah uzese chargersi tea zajebase me hahah. Dobro **** ja ga ne gotivim nikako al dobar pick trebo nam je ILB bice to odlicno sa butlerom. Allen takođe odlican pick ja prezadovoljan zasad sa telescom. Allen je trbeo biti pick prve runde al je sjebo koljeno tako da i to je "krađa" strasan posao.
Žao mi čovjeka .... tek će da skonta šta ga je snašlorandy_moss je napisao/la:Navijaci Jetsa se za glavu hvataju, i kamera prikaza nekog navijaca Patsa, aplaudira, sav sretan.Rodman je napisao/la:Teo u Chargersima, Geno Smith u Jetsima.![]()
![]()
![]()
Geno Smith najavi playoff.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BB izabrao jos jednog WR-a, ali sam ja skeptican da ce ovaj uspjeti...
http://www.nfl.com/draft/2013/profiles ... urn false;
http://www.nfl.com/draft/2013/profiles ... urn false;
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- bear grylls
- Kontakt:
http://cdn.bleacherreport.net/images_ro ... 1367086662" onclick="window.open(this.href);return false; hahahhaahahahah
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bearsi uzeli jos jdnog LB i OL
..pa svidja mi se ova dva LB sto smo doveli..ovaj u cetvrtoj rundi Green inace imao je fine brojke: "He set an NCAA record with 15 forced fumbles in his career and made 387 tackles in four seasons with 277 over the previous two years"..znaci da se on jos unaprijediti 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- bear grylls
- Kontakt:
ZAvrsila se presica manti tea. Cirkus napravljen naravno direktno ukljucenje pompa al eto i ja sam gledo
. Jos je ostala jedna runda al moze se reci standardan draft u smislu da se vidi odmah koje ekipe znaju sta rade ekipe koje su konstanto dobre, ekipe u kojima je vecina igraca draftovana a ne potpisana u free agency. Mislim da od ove godine i chargersi spadaju u te ekipe
. Odlicna tri prva picka. Sva tri igraca ce biti starteri i nadam se da ce teo i butler biti makar upola dobri ko par u sredini odbrane 49ersa (skromno
). Ova dva druga picka su cisto komplementarni igraci jedan omaleni corner koji ce vidjeti mali broj snapova bez obzira sta reko telesco. I ovaj DE koji ce uci u par pas situacija znaci nista specijalno. Ocekujem jos koji potez u free agency ili recimo neki trade treba nam lijevi tackle (brandon albert?
).
Evo pregled nasih pick-ova sa ovogodsinjeg draft-a...

Kada se sve sabere BB je odradio odlican draft i ja bih mu licno dao ocjenu B+. Pozicije koje su nam skirpale su popunjene, a sada ce biti najvaznije da se ovi igraci uklope u nas sistem tu posebno mislim da WR-ove.

Kada se sve sabere BB je odradio odlican draft i ja bih mu licno dao ocjenu B+. Pozicije koje su nam skirpale su popunjene, a sada ce biti najvaznije da se ovi igraci uklope u nas sistem tu posebno mislim da WR-ove.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Trejdali smo Dempsa, koji nije igrao cijelu sezonu i opredijelio se za atletiku, u Bucse za Blounta, koji je također RB 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trade koji ja licno ne razumjem, jer ne vjerujem da isti moze upasti medju 53 igraca pored Ridley-a, Vereen-a, Bolden-a i Washington-a...No posto je BB genije i ja bi mu vjerovao kada bi draftovao @Edina (sala mala).rio_Ferdy88 je napisao/la:Trejdali smo Dempsa, koji nije igrao cijelu sezonu i opredijelio se za atletiku, u Bucse za Blounta, koji je također RB
Da, dao je besmisleni sedmi pick koji je ionako svima svejedan i Dempsa koji do Ria 2016 ima samo atletiku u glavi, za Blounta koji je prije dvije godine u svega 10 tekmi nakupio 1000 yardi.rio_Ferdy88 je napisao/la:Trejdali smo Dempsa, koji nije igrao cijelu sezonu i opredijelio se za atletiku, u Bucse za Blounta, koji je također RB
Demps je u Gatorsima bio super, prije svega kao returner, ali je do sezone 2016 beskoristan tj. čist višak! Dobar deal Bellicheat-a, elem kao i obično!
Eh ovo bi jos bio slag na tortu od strane BB-a...Ukoliko Dobson i Boyce budu u stanju odigrati ono sto se od njih ocekuje, onda opet ocekujem da cemo imati najaci napad lige, naravno pod predpostavkom da svi budu zdravi, mada kao sto @randy kaze vazan je Januar, a proteklih godina se pokazalo da ti bye-week u PO-u nista ne znaci.By the way.. I was told today "New England is likely to land John Abraham" they hope to finish a deal in next couple weeks
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Wonderlic test sa combinea u duhovitom stihu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- bear grylls
- Kontakt:
CHargersi potpisali 20 nedraftovanih rokija. Među njima i kwane geathers po meni odlican pickup gromada od cojveka il DT ono sto nam fali moze u rotaciju sa cam thomasom komotno odlican protiv tracanja izuzetno jak. Potpisali smo i nicka bectona lijevi tackle isto dobar igrac koji nam je prijeko potreban mada opet treba nam jedan dobar iskusan lijevi tackle nece dunlap biti starter sigurno. Samo mi je krivo sto nismo uzeli chase thomasa strasan linebacker al **** uzese ga sainsti **** majku a treba nam vanjski LB. Cory grissom je takođe slobodan jos jedan DT taman za odlicnu rotaciju sa dvojicom vec pomenutih. Inace odlican offseason za nas samo eto tackle lijevi tackle neki dobar da dođe a clary ce sigurno unutra na desnog garda sad kad imamo flukera tu smo kratki otiso nam vasquez u **** denver koji nam je i uzeo philipsa juce.Ipak su patriote uzele grissoma odlican potez dobar igrac.
BB ce na trening-kampu roster pridruziti 16 UDFA, a oni su:
Prema prvim prognozama najvece sanse da upadnu u ekipu za narednu sezonu imaju dvojca WR-ova Thompkins i Moe-e, kao i OL McDonald.Stephon Morris, CB – Penn State
Quentin Hines, RB – Akron
Zach Sudfeld, TE – Nevada
Matt Stankiewitch, OL – Penn State
T.J. Moe, WR - Missouri
Josh Kline, OL – Kent State
Brandon Jones, CB – Rutgers
Ben Bartholomew, FB – Tennessee
Kanorris Davis, SS – Troy
Elvis Fisher, OT – Missouri
Brandon Ford, TE – Clemson
Kenbrell Thompkins, WR – Cincinnati
Ryan Allen, P – La Tech
Cory Grissom, DT – South Florida
Chris McDonald, OL – Michigan State
Dwayne Cherrington, DT – Mississippi State
Cirkus iz NYC-a otpustio Tebow-a...Sada cemo uzivati u majstorijama Smitha i Sancheza.
Sto me najvise zabrinjava je cinjenica da nas spominju kao jednu od mogucih ekipa gdje bi Tebow mogao nastaviti karijeru.

Sto me najvise zabrinjava je cinjenica da nas spominju kao jednu od mogucih ekipa gdje bi Tebow mogao nastaviti karijeru.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja sam zadovoljan sta su Bearsi draftovali ...uzeli smo dva odlicna LB I dvojicu u OL..jedan je vec starter kod nas jak je izima krv svog oca vjerujem da ce biti odlican
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
biće zabavnoamerosm je napisao/la:Cirkus iz NYC-a otpustio Tebow-a...Sada cemo uzivati u majstorijama Smitha i Sancheza.
Sto me najvise zabrinjava je cinjenica da nas spominju kao jednu od mogucih ekipa gdje bi Tebow mogao nastaviti karijeru.![]()

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Falconsi dogovorili gradnju novog stadiona koji bi trebao biti gotov do 2017-te...Glavna atrakcija novog stadiona bi trebala biti sjedista tzv. Impact Seating, kao i restoran koji bi se prostirao preko cijelog igralista.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.