Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa Čelik je više zaslužio, nema našim hadaljima u Europu na ljeto pripreme u Neumu al preko Svitave
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Moze i preko RavnogOsim13 je napisao/la:Pa Čelik je više zaslužio, nema našim hadaljima u Europu na ljeto pripreme u Neumu al preko Svitave
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
- prisonbreak
- Kontakt:
Poklat cemo se na Grbavici za Evropu, ko pobjedi nek ide.Osim13 je napisao/la:Pa Čelik je više zaslužio, nema našim hadaljima u Europu na ljeto pripreme u Neumu al preko Svitave
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- Bazinga12345
- Kontakt:
Tako je strateg Plavih, između ostalog, izjavio kako je njegova ekipa prvi pogodak primila penisom, te da mu ni Arjen Robben i Franck Ribery iz najboljih dana možda ne bi večeras pomogli.

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- tutankamon1905
- Kontakt:
Koja bi to dirljiva prica bila. Jedne godine ispadnes iz lige, a odma iduce odes u europu preko lige iz koje si ispao. Dobrodošli u Bosnu i Hercegovinu, drzavu gdje i nemoguce postaje moguce.
Dokumentarac ce al jazira pravit o namatutankamon1905 je napisao/la:Koja bi to dirljiva prica bila. Jedne godine ispadnes iz lige, a odma iduce odes u europu preko lige iz koje si ispao. Dobrodošli u Bosnu i Hercegovinu, drzavu gdje i nemoguce postaje moguce.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- prisonbreak
- Kontakt:
Mi smo regularno opstali, a i ako kojim slucajem(jako tesko) Evropu izborimo, biti ce sasvim regularno. Pozdravljamtutankamon1905 je napisao/la:Koja bi to dirljiva prica bila. Jedne godine ispadnes iz lige, a odma iduce odes u europu preko lige iz koje si ispao. Dobrodošli u Bosnu i Hercegovinu, drzavu gdje i nemoguce postaje moguce.
Necemo se mi nista “poklati”. Tri boda su vec vasa gdje god da se igra.prisonbreak je napisao/la:Poklat cemo se na Grbavici za Evropu, ko pobjedi nek ide.Osim13 je napisao/la:Pa Čelik je više zaslužio, nema našim hadaljima u Europu na ljeto pripreme u Neumu al preko Svitave
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- prisonbreak
- Kontakt:
Kako smo danaa odigrali, Zeljo bi nas pojeoLjoZee je napisao/la:Necemo se mi nista “poklati”. Tri boda su vec vasa gdje god da se igra.prisonbreak je napisao/la:Poklat cemo se na Grbavici za Evropu, ko pobjedi nek ide.Osim13 je napisao/la:Pa Čelik je više zaslužio, nema našim hadaljima u Europu na ljeto pripreme u Neumu al preko Svitave
- svrakino1921
- Kontakt:
Kad primis takva dva gola u prvih 15 min.kakva smo mi primiliBazinga12345 je napisao/la:Tako je strateg Plavih, između ostalog, izjavio kako je njegova ekipa prvi pogodak primila penisom, te da mu ni Arjen Robben i Franck Ribery iz najboljih dana možda ne bi večeras pomogli.![]()
![]()
U tom slučaju bolje da niko ne ide u Europu, ionako sama bruka 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
E moj @prisonbreak mi sami sebe ne mozemo pojesti, a kamo li nekog drugog. 
Auhhh da dobiste Radnika danas...redbull93 je napisao/la:Dokumentarac ce al jazira pravit o namatutankamon1905 je napisao/la:Koja bi to dirljiva prica bila. Jedne godine ispadnes iz lige, a odma iduce odes u europu preko lige iz koje si ispao. Dobrodošli u Bosnu i Hercegovinu, drzavu gdje i nemoguce postaje moguce.
- prisonbreak
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la:E moj @prisonbreak mi sami sebe ne mozemo pojesti, a kamo li nekog drugog.
Grdno se varaš a ozbiljno
Vi nama preokrenete rezultat sa ugracem manje, dovoljno govori kako igramo van Zenice.
Vidjet ces sve, brate. Kad ga Veca zalomi u kontra stranu kad nemate neku ni specijalnu priliku ili kad tzv. Ronaldo Zajmovic pukne loptu do Zenice. Past cete u neko ocaranje nakon tih poteza.prisonbreak je napisao/la:LjoZee je napisao/la:E moj @prisonbreak mi sami sebe ne mozemo pojesti, a kamo li nekog drugog.![]()
![]()
Grdno se varaš a ozbiljno![]()
Vi nama preokrenete rezultat sa ugracem manje, dovoljno govori kako igramo van Zenice.
Sto bi u vijetnamu rekli tình dục.
VEDRAN KJOSEVSKI 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ponizena kuja 1921
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Mutavi 1921Sabinho je napisao/la:Ponizena kuja 1921
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Evo dobar video, kako fin stadion moze biti ova grbavica, ali trenutno imate samo 2 tribine i travnjak.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.