Evo gledam i ne vjerujemanell je napisao/la:Na temi Arsenal opšte diskusije rasprava o Lewandowskom, Suarezu i Neymarutopnik1 je napisao/la:Al kako je moguće da svi na ovu temu dođu nešto objašnjavati i pametovati ? Jbt pa u zadnjih 5 godina mi nismo 10 postova napisali na temama protivnika. Gledajte svoja posla, mi ćemo svoja i svi sretni.![]()
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Odlican primjer, da i ja bi bas volio vidjeti Neymara kako vodi Liverpool haman do titule, na kraju drugog mjesta i Lige Prvaka how yes noKevinDurant35 je napisao/la:Paja se ispisa po katalonskim lobotomcima da valja. Dapace moram se sloziti da je suarez bolji igrac od laznog ronaldinha. Ne treba zaboraviti da je ovaj prvi skupinu panjeva haman do titule odveo.
Rajaze gol u finalu Lige Prvaka kad je Buffon otisao zadnji napad da skace pa se sprintom vracao na gol pa Kakadu u kontri zabio mec koji je vec bio gotov
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Čuj Neymar da nekog vodi do titule, pa nije HazardBigBigBang je napisao/la:Odlican primjer, da i ja bi bas volio vidjeti Neymara kako vodi Liverpool haman do titule, na kraju drugog mjesta i Lige Prvaka how yes no
Rajaze gol u finalu Lige Prvaka kad je Buffon otisao zadnji napad da skace pa se sprintom vracao na gol pa Kakadu u kontri zabio mec koji je vec bio gotovSuarez rijesio City, rijesio PSG kakav Neymar lik kupi kajmak dje stigne...

Eto taman da i vas riješi, čisto da nastaviš niz i kur.čenje tuđim igračem
-
BigBigBang
- Kontakt:
Nasa jedina sansa je sto je na klupi Barcelone veca ubleha od voajera.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ja se samo nadam da ce Enrique krenuti sa Vermaelenom.
yebeš i ne vadiš, haBigBigBang je napisao/la:Nasa jedina sansa je sto je na klupi Barcelone veca ubleha od voajera.
@Artetitis, toliko ni Enrique nije lud
Ja nemam osjecaj da je taj igrao nekada za nas.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Kad je uzvratni susret ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
To ce se mislim naknadno izvuci.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
8. marta 99%
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
I primajurambo16 je napisao/la:Kako ova Barca lagano daje golove : lol:
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
To mi se svidjaanell je napisao/la:I primajurambo16 je napisao/la:Kako ova Barca lagano daje golove : lol:
Ispadose na foru offsidea. Odbrana im je prilicno losa u odnosu na napad ali valja doc do odbrane
A.F.C. Bournemouth!
Pitaj De Geu znamol
Mada jesmo u nekoj krizi po tom pitanju. Bmouth,celzi,Stoke,Lester i Hull danas-ukupno 4 gola. Lose
Mada jesmo u nekoj krizi po tom pitanju. Bmouth,celzi,Stoke,Lester i Hull danas-ukupno 4 gola. Lose
A.F.C. Bournemouth!
Tad nas je išlo, sad nas ne ide a i golmani se pretvore u Olivera Kahna kad izađu na emirates.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
A neće ovaj uzvratni predstavljat problem uopšte. Pa biće barem 7 8 ovih igrača koji neće dobiti nikako šansi u derbijima koji slijede.
Ako ispadnu ispadnu, ko ih yebe.
Ako ispadnu ispadnu, ko ih yebe.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.