Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Nek posalju koga iz SDA nek obeca sta god hoce,poslije oktobra nek ga zavlace 4 godine. U tom ce mu i ugovor istec i to je to
Ovo je stvarno nemoguce, cak i Di Marzio da prenese vijest o transferu sto znaci da ipak nesto pokusavamo. Cijena transfera naravno da nije problem ali plata Ronalda je nemoguca misija, osim ako se ne umjesa Jeep ili Adidas.
Max Allegri
Druze, Fiat prodajemo, pratis li ti siru sliku. Tamo se zadao oko Kavaja, ovamo ne vidis sumu od drveta.Mig_Mig je napisao/la:Ovo je stvarno nemoguce, cak i Di Marzio da prenese vijest o transferu sto znaci da ipak nesto pokusavamo. Cijena transfera naravno da nije problem ali plata Ronalda je nemoguca misija, osim ako se ne umjesa Jeep ili Adidas.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Haha, pored me boli za KavjiaGefufna je napisao/la:Druze, Fiat prodajemo, pratis li ti siru sliku. Tamo se zadao oko Kavaja, ovamo ne vidis sumu od drveta.Mig_Mig je napisao/la:Ovo je stvarno nemoguce, cak i Di Marzio da prenese vijest o transferu sto znaci da ipak nesto pokusavamo. Cijena transfera naravno da nije problem ali plata Ronalda je nemoguca misija, osim ako se ne umjesa Jeep ili Adidas.

Max Allegri
Ma kakva ba plata, u tim godinama, matchirat mu Barzinu platu i nek se udara u guzicu 

- IlCapitano
- Kontakt:
Čekaj, otkud prodaja Fiata? Ja sam mislio samo da se spajaju sa Hyundaiem, ne gubi Agnelli kontrolu, dionice šta već...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Cuj on bi i platu da dobija.dinoo je napisao/la:Ma kakva ba plata, u tim godinama, matchirat mu Barzinu platu i nek se udara u guzicu

Zamisli sad u Udine na burger i pivu, pa gledat CR

Osim ako Udine budu u prvih 8 kola, tu mu onda ne gine klupa.

Ma samo raspored cekamp...booking je vec otvoren 

Pa i meni nije jasno, sto zbog samog Fiata i svega, pa tu je i Ferari itd.. ne cini mi se bas kao vecinska prodaja.IlCapitano je napisao/la:Čekaj, otkud prodaja Fiata? Ja sam mislio samo da se spajaju sa Hyundaiem, ne gubi Agnelli kontrolu, dionice šta već...
Max Allegri
Kako sam ja skontao ovi su vise za full takeover, a ne za merger. Dolaze iz razlicitih kultura i razlicitijih od svih dosadasnjih mergera u auto industriji, mentalni sklopovi im ne bi bili kompatibilni u mergeru. Fiat je svakako u mergeru sa Chryslerom (btw... Pogba, ManUtd, Jeep kao brand FCA - svi veliki transferi se zavrsavaju financijski preko sponzora) i tesko im ide sa Amerima, a kosooki ne bi trpjeli njihova sranja.IlCapitano je napisao/la:Čekaj, otkud prodaja Fiata? Ja sam mislio samo da se spajaju sa Hyundaiem, ne gubi Agnelli kontrolu, dionice šta već...

Samo sport trebaju ganjat, bjezat iz auto industrije. Bit ce izgleda i u kosarci neki veci projekat. Da sad ne idemo nasiroko, hajmo prvo zavrsit ovo oko Rune.

....i pokusat sa zenam uzet tu ligu sampiona kad vec ne ide sa ovim drugom polom.
Higuaina volim ko oci u glavi, i nisam derpe... ali brate dragi ako postoji sansa da dodje ovaj messija u vrh napada onda ga momentalno nabiti nogom u chelsea, kinu ili gdje vec da isfinansira dio transfera... 50-60mil je od njega vrlo vazno... bolje on nego sandro ako ce vec ronaldo doci... ako ce neki morata ili sl. PUsiku.rac onda radje debelog ostavitii ovakav je 3x bolji od tih...
Ako postoji ta famozna klauzula vjerujem da ce se vec veceras taj transfer desiti i sve zavrsiti... međutim ako je nema onda ja ne bi bio toliko optimistican... valja onog coru pereza ubjediti da ga pusti... bez obzira na sve firme koje se spominju da ce isfinansirati dio transfera jeep, hyundai, exor, adidas i talijansko smece fiat su i vise nego ozbiljan garant za transfer opet nisam optimistican toliko ... ne treba reci da bi ronaldo kroz mnoge marketinske aktivnosti otplatio barem trecinu transfera... ako ne i vise....
No i ovako godi dovodjenje drugog najboljeg igraca svijeta u kontekst sa juventusom...
Ako postoji ta famozna klauzula vjerujem da ce se vec veceras taj transfer desiti i sve zavrsiti... međutim ako je nema onda ja ne bi bio toliko optimistican... valja onog coru pereza ubjediti da ga pusti... bez obzira na sve firme koje se spominju da ce isfinansirati dio transfera jeep, hyundai, exor, adidas i talijansko smece fiat su i vise nego ozbiljan garant za transfer opet nisam optimistican toliko ... ne treba reci da bi ronaldo kroz mnoge marketinske aktivnosti otplatio barem trecinu transfera... ako ne i vise....
No i ovako godi dovodjenje drugog najboljeg igraca svijeta u kontekst sa juventusom...
Imagine CR7 goes to Juve...
Allegri: Cristiano is a fantastic player, but he needs time to get adjusted to Serie A, its not an easy league.

Klupa prvi dio sezone dok ne shvati mehanizme i pocne igrati odbranu. Sto bi on imao bolji tretman od ostalih? 
Onda dolazi IlCapitano da kaze da je postao bolji igrac uz Maxa.

Onda dolazi IlCapitano da kaze da je postao bolji igrac uz Maxa.

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 04 jul 2018, 00:11, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Mora naučiti defanzivu i paralelno kretanjeGefufna je napisao/la:Imagine CR7 goes to Juve...
Allegri: Cristiano is a fantastic player, but he needs time to get adjusted to Serie A, its not an easy league.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
I da ce dozivjeti peak u 35-oj ko njegov Rondo.Pogba je napisao/la:Onda dolazi IlCapitano da kaze da je postao bolji igrac uz Maxa.

Da li ce Cristiano ronaldo uraditi ono sto ni UN uz pomoc partnera ne bi mogao.... "pomiriti" Capitana i Marvina i dovesti njihov "odnos" u stanje harmonije, funkcionalnosti i potpunog kompromisa....
Mislim da je ipak to preveliki zalogaj i za Ronu...
Kompromis je napisao/la:Da li ce Cristiano ronaldo uraditi ono sto ni UN uz pomoc partnera ne bi mogao.... "pomiriti" Capitana i Marvina i dovesti njihov "odnos" u stanje harmonije, funkcionalnosti i potpunog kompromisa....

Calma Marv&Capitano, por favor.

Bilo bi: "Screw you guys I'm going home"...Gefufna je napisao/la:Kompromis je napisao/la:Da li ce Cristiano ronaldo uraditi ono sto ni UN uz pomoc partnera ne bi mogao.... "pomiriti" Capitana i Marvina i dovesti njihov "odnos" u stanje harmonije, funkcionalnosti i potpunog kompromisa....
Calma Marv&Capitano, por favor.

I bice spica kad na kraju ne dodje.... osjecao bi se moralno sjeb.aniji oko Juventusa samo malo manje nego onda kad nije dosao aguero... sve sto ostslo se podnijelo stojecki

Vala ne mora ni doc, meni dosta sto je danas bio nas. 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.