Neka halale pripadnici te grupe.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Epidemija pobijedila def hahahahahhahaha 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- hskzmostar
- Kontakt:
Gosk?!Rigoletto je napisao/la:Mostarski klubovi ovo kolo: 1/2
Osvojeni bodovi: 3/6
Gol razlika: 2:1
Tko ima jos nas u ligi?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Ja gledam malo širu sliku pošto simpatišem olimpičkhskzmostar je napisao/la:Gosk?!Rigoletto je napisao/la:Mostarski klubovi ovo kolo: 1/2
Osvojeni bodovi: 3/6
Gol razlika: 2:1
Tko ima jos nas u ligi?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Gdje je dogrljenko, evo mu video što je tražio.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Vladimir Bjelica je najveći ološ bh fudbala.AlfredNobel je napisao/la:
Btw drug nema ofsajda nakon izvođenja auta, pogrešan trenutak izdvojen za ofsajd Zajmovića
- AlfredNobel
- Kontakt:
To je greška jedino.broj6 je napisao/la:Vladimir Bjelica je najveći ološ bh fudbala.AlfredNobel je napisao/la:
Btw drug nema ofsajda nakon izvođenja auta, pogrešan trenutak izdvojen za ofsajd Zajmovića
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- Dokoljenko
- Kontakt:
Sta je vijetnamci i ostale sise, sta galamite?
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Samo onaj Mujakić kod Pitara zvijer. Bogam još koja godina da full fizički izraste biće terminator, već je za svoje godine i više iznad prosjeka.
Nadam se da će ta avantura u Belgiji dobro proći i da se probije još dalje, očekujem da će i za reprezentaciju dati puno u budućnosti.
Nadam se da će ta avantura u Belgiji dobro proći i da se probije još dalje, očekujem da će i za reprezentaciju dati puno u budućnosti.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ooooo,p gdje si @Doglupavko...Dokoljenko je napisao/la:Sta je vijetnamci i ostale sise, sta galamite?
Eh konacno ti je Amaw u subotu naucio sta je Fudbal,footboll,a i sta je nogomet...
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ne, naucili smo sta nije fudbal, a sta je fudbal, te cemo casove tek drzati. Zvacu te kada budu predavanja.Vanja8 je napisao/la:Ooooo,p gdje si @Doglupavko...Dokoljenko je napisao/la:Sta je vijetnamci i ostale sise, sta galamite?
Eh konacno ti je Amaw u subotu naucio sta je Fudbal,footboll,a i sta je nogomet...![]()
![]()
(Obavezna tri smajlija)
-Lazic
-Velkoski
-Tatar
Jos jednom ako je neko fulio, cestitam navijacima Sarajeva pobjedu i osvojen trofej prvaka. Mozda i kup ko zna.
To ne mijenja cinjenicno stanje da ste prodana qurava.
Mi smo Željini, Željo je naš!
UG smo ko i vi samo da bi neko upravljao našim klubom treba platiti nismo željo,sloboda, itd. da sjedne svaki kokuz da upravlja...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Denchi je napisao/la:UG smo ko i vi samo da bi neko upravljao našim klubom treba platiti nismo željo,sloboda, itd. da sjedne svaki kokuz da upravlja...
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- svrakino1921
- Kontakt:
Jeste, tu je negdjesvrakino1921 je napisao/la: Najperspektivniji stadion u BiH![]()
Slika ko secer
Ma ko haman na stadionima u zapadnoj Europi
sta kaze amaw penisom primili gol haahha
lazic vas je qarinom mlatnuo posred cela na sred perspektivnog stadiona
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
imaju ljudi potencijal
jbg
jbg
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Evo nesto pozitivno ukoliko prodje zakon za ove nase napacene klubove.
https://sportsport.ba/fudbal/brend-klub ... -km/313648
https://sportsport.ba/fudbal/brend-klub ... -km/313648
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Predavanja su bila u subotu i novina je da se može i polnim organom dati gol,to Amaw nije znao pa je pao na ispitu...Dokoljenko je napisao/la:Ne, naucili smo sta nije fudbal, a sta je fudbal, te cemo casove tek drzati. Zvacu te kada budu predavanja.Vanja8 je napisao/la:Ooooo,p gdje si @Doglupavko...Dokoljenko je napisao/la:Sta je vijetnamci i ostale sise, sta galamite?
Eh konacno ti je Amaw u subotu naucio sta je Fudbal,footboll,a i sta je nogomet...![]()
![]()
(Obavezna tri smajlija)
-Lazic
-Velkoski
-Tatar
Jos jednom ako je neko fulio, cestitam navijacima Sarajeva pobjedu i osvojen trofej prvaka. Mozda i kup ko zna.
To ne mijenja cinjenicno stanje da ste prodana qurava.
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta ces tako nam se zadesiloDenchi je napisao/la:imaju ljudi potencijal
jbg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.