Postao/la samo_lijevo » 29 maj 2014, 19:58
pitic je napisao/la:fcsforever je napisao/la:Ovo sa filijalom u liku FK Bosna Visoko pokazuje koliku finansijsku stabilnost ili narodski rečeno "kolko para imamo"...ima naš klub od dolaska amidže Tana. Sve ovo u vezi "filijale" su troškovi ..od plačanja trenera (kao da rade u FKS) do igrača koji imaju neke vrste ugovora sa klubom ali trenutno nisu u mogučnosti izboriti poziciju među prvih 18.
Ovo u vezi troškova si upravu. Filijala ove sezone nije loše kotirala u 2 ligi FBiH Centar završili su na 3 poziciji sa omjerom 17-5-6 i bodovnim saldom od 56 bodova. U skorije vrijeme će njih momci iz FKS uvesti u 1 ligu Federacije bez nekih većih problema, jer bilo bi extra da momci koji nemaju trenutno mjesta u FKS njih 18 (prvih 11 i klupa) igraju stalno 1 ligu FBiH i to je veliko iskustvo za njih. Pored Ihtijarevića u upravu filijale treba postaviti ljude koji će slušati naredbe iz vrha da bi sve funkcionisalo besprijekorno. Sretno nam s ovim projektom kojeg ja apsulutno podržavam.
Usli bi mi i ove sezone u 1. ligu FBIH,ali smo losi sa finansijama.Citavo se Gorazde diglo na noge kako bi usli.
Nasi su igrali vrlo male pare,koje uz to nisu redovne.
Da se ovo ranije desilo pa da se igra u 1. ligi,jer ova liga se totalno losa.
Jos kada zavrsimo pomocni teren sa umjetnom travom,nece vasi igraci puno gubiti na treninzima.
Trebali bi ste pogurati malo Bosnu da ostane Ivo Istuk ,moze dosta pokazati maldim igracima.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo