FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 29 maj 2014, 16:44

Kao prvo veoma mi je drago što smo dobili svoju filijalu u BiH, nadam se da će neki od mlađih igrača odskočiti u našoj filijali Bosni Visoko i onda da ga možemo vratiti u FKS. Sve pohvale za ovaj potez uprave. :thumbup:

Također želim da čestitam i Bosni Visoko na izuzetnoj časti, uspjehu i velikom dostignuću, ipak nije mala stvar postati filijala velikana s Koševa. :thumbup:

Bravo Ibrakoviću :clap:

Svi oni igrači koji se ne budu mogli izboriti za mjesto među 18 u prvom timu Sarajeva igrat će u Bosni. Vrijedi istaći kako će se raditi po programu iz FK Sarajevo, a postoji mogućnost da stručni štab čini trenerski kadar našeg kluba.
SRETAN BROJ - 1725

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 29 maj 2014, 16:49

rammstein je napisao/la:kakav reprezentativac svi otisli u BRA :D

stevke bi bio ko kec na cenera :D

nema mjesta za stevketa valja purketa izbacit iz prvih 11 :D ja bih vise volio da bude neko drugi na krilu po mogucnosti afroamerikanAC jel brazilac argentinac urugvajac peruanac nebitno samo da pocne silovat stranu sa duljketom
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 29 maj 2014, 16:52

Ovo sa filijalom u liku FK Bosna Visoko pokazuje koliku finansijsku stabilnost ili narodski rečeno "kolko para imamo"...ima naš klub od dolaska amidže Tana. Sve ovo u vezi "filijale" su troškovi ..od plačanja trenera (kao da rade u FKS) do igrača koji imaju neke vrste ugovora sa klubom ali trenutno nisu u mogučnosti izboriti poziciju među prvih 18.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 29 maj 2014, 16:58

fcsforever je napisao/la:Ovo sa filijalom u liku FK Bosna Visoko pokazuje koliku finansijsku stabilnost ili narodski rečeno "kolko para imamo"...ima naš klub od dolaska amidže Tana. Sve ovo u vezi "filijale" su troškovi ..od plačanja trenera (kao da rade u FKS) do igrača koji imaju neke vrste ugovora sa klubom ali trenutno nisu u mogučnosti izboriti poziciju među prvih 18.

onda ce nam nasprem toga igracki kadar bit havarija zbog visegodisnjih ugovora zato je i ovo uradjeno:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 29 maj 2014, 17:02

Onaj jedan reće do 15.6 sve će se znati ko odlazi i ko dolazi od igrača. Znaći 17 dana još ostalo, haj da vidimo hoće li tako biti. Lastu i Tadejevića ostaviti odnosno ovome drugom ponuditi novi ugovor koji mu uskoro istiće (mnogi su već zaboravili igre ovoga momka), a Purića noga beskoristan je u napadu. Puriću se trebaju pridružiti birtijaš, Barić, Osmanagić i dovesti nova 4 igrača ( napadač, stoper, desni bek, i srednji vezni, pod uslovom da su svi klasni i provjereni igrači).
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 29 maj 2014, 17:13

fcsforever je napisao/la:Ovo sa filijalom u liku FK Bosna Visoko pokazuje koliku finansijsku stabilnost ili narodski rečeno "kolko para imamo"...ima naš klub od dolaska amidže Tana. Sve ovo u vezi "filijale" su troškovi ..od plačanja trenera (kao da rade u FKS) do igrača koji imaju neke vrste ugovora sa klubom ali trenutno nisu u mogučnosti izboriti poziciju među prvih 18.
Ovo u vezi troškova si upravu. Filijala ove sezone nije loše kotirala u 2 ligi FBiH Centar završili su na 3 poziciji sa omjerom 17-5-6 i bodovnim saldom od 56 bodova. U skorije vrijeme će njih momci iz FKS uvesti u 1 ligu Federacije bez nekih većih problema, jer bilo bi extra da momci koji nemaju trenutno mjesta u FKS njih 18 (prvih 11 i klupa) igraju stalno 1 ligu FBiH i to je veliko iskustvo za njih. Pored Ihtijarevića u upravu filijale treba postaviti ljude koji će slušati naredbe iz vrha da bi sve funkcionisalo besprijekorno. Sretno nam s ovim projektom kojeg ja apsulutno podržavam.
SRETAN BROJ - 1725

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 29 maj 2014, 17:45

fcsforever je napisao/la:Grahovca treba zaganjati isto ko i Stevanovića.
Stevo je nagodan ali mu je menadžer kaka koji nije mogao halaliti što mu brat ne sjedi na klupi fcs-a.
Samo ti zakuhavaj pricu oko Pasuljka, a i oko Miroslava ko dobri stari Rukfas :D Sada kad krenu informacije od pilota,agenata,NASE i ko zna od koga sve ne :mrgreen:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 29 maj 2014, 17:45

Po svemu sudeci biti ce zanimljiva trka u 2.ligi,mi isto imamo ambicije sa Radnikom iz Hadjica uci u 1.ligu FBIH :D

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 29 maj 2014, 17:47

lupus je napisao/la:Po svemu sudeci biti ce zanimljiva trka u 2.ligi,mi isto imamo ambicije sa Radnikom iz Hadjica uci u 1.ligu FBIH :D
vi?

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 29 maj 2014, 17:48

rukvasu ovdje po informacijama niko ravan nije :D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 29 maj 2014, 17:54

rammstein je napisao/la:
lupus je napisao/la:Po svemu sudeci biti ce zanimljiva trka u 2.ligi,mi isto imamo ambicije sa Radnikom iz Hadjica uci u 1.ligu FBIH :D
vi?
Gubis se ko abdest :D Pa naravno MI Bosna je sada nasa filijala

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 29 maj 2014, 17:54

Rekoh treba zaganjati...sad, svako može mislitii šta hoće.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 29 maj 2014, 18:02

ne gubim se ja nego je on napisao "mi sa radnikom hadzic"
ja ga pitam ko VI
mi smo u "deal" sa Podgrmečom i Bosnom Visoko...
a ko su ONI sa RH?

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 29 maj 2014, 18:02

fcsforever je napisao/la:Rekoh treba zaganjati...sad, svako može mislitii šta hoće.

ma mislimo na faruka kindzeta ba info iz prve ruke :D cekamo njega :cool:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 29 maj 2014, 18:04

...a možda se i radi nešto po ptanju Pasuljka i ex reprezentativca...he he..ja sam reko do 15.06 mora se znati igračko kadar ( otišli..došli...posuđeni)

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 29 maj 2014, 18:14

rammstein je napisao/la:ne gubim se ja nego je on napisao "mi sa radnikom hadzic"
ja ga pitam ko VI
a ko su ONI sa RH?
Vjerovatno je covjek mislio MI u smislu Bosna V i Radnik Hadzici da ce ganjati ulazak u visi rang

licencirani
Kontakt:

Post Postao/la licencirani » 29 maj 2014, 18:14

pozdrav bordo raji, a i turnamentovcima :D .

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la JoseMourinho » 29 maj 2014, 18:26

Ado76 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:ne gubim se ja nego je on napisao "mi sa radnikom hadzic"
ja ga pitam ko VI
a ko su ONI sa RH?
Vjerovatno je covjek mislio MI u smislu Bosna V i Radnik Hadzici da ce ganjati ulazak u visi rang
ma mislio mi = olimpic, oni su njihov ko b tim...

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 29 maj 2014, 18:32

Amca007 je napisao/la:Evo jedna sto posto tacna informacija.

Sinoc je u Sarajevo dosao Dzemal Berberovic ( naravno zavrsio u Bosni do ranih jutarnjih sati hehe ), i vec danas ili sutra bi trebao na razgovore kod Ibrakovica. Ali jedini njegov uslov je da mu plata bude bolja nego u Bugarskoj, a neznam kolika mu je bila.....

Tako da se nadamo da ce ovaj igrac igrati ove godine Evropsku ligu sa Sarajevoom :D
Dzemo je vec 10 dana u Sarajevu :kafa:
1946

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 29 maj 2014, 19:58

pitic je napisao/la:
Ovo u vezi troškova si upravu. Filijala ove sezone nije loše kotirala u 2 ligi FBiH Centar završili su na 3 poziciji sa omjerom 17-5-6 i bodovnim saldom od 56 bodova. U skorije vrijeme će njih momci iz FKS uvesti u 1 ligu Federacije bez nekih većih problema, jer bilo bi extra da momci koji nemaju trenutno mjesta u FKS njih 18 (prvih 11 i klupa) igraju stalno 1 ligu FBiH i to je veliko iskustvo za njih. Pored Ihtijarevića u upravu filijale treba postaviti ljude koji će slušati naredbe iz vrha da bi sve funkcionisalo besprijekorno. Sretno nam s ovim projektom kojeg ja apsulutno podržavam.
Usli bi mi i ove sezone u 1. ligu FBIH,ali smo losi sa finansijama.Citavo se Gorazde diglo na noge kako bi usli.
Nasi su igrali vrlo male pare,koje uz to nisu redovne.
Da se ovo ranije desilo pa da se igra u 1. ligi,jer ova liga se totalno losa.
Jos kada zavrsimo pomocni teren sa umjetnom travom,nece vasi igraci puno gubiti na treninzima.
Trebali bi ste pogurati malo Bosnu da ostane Ivo Istuk ,moze dosta pokazati maldim igracima.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, BordoArmy88, Cattivi87, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Maestro^^, n0dix, Napapijri, rimljanin90, tutankamon1905 i 116 gostiju.