FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Jup
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Jup » 07 jun 2020, 10:08

Pozz .momci.sta reci za jucerasnju tekmu ljudi moji oremo pod flikom ne. mogu reci da imamo 100% novog jupa ali da ima njegovog slifa ima samo da li je to to orginalnog kalibra.
Pravi test ce biti lp kada se nastavi pocetkom augusta .Chelski bi trebali proci ali brine me onaj moguci prijedlog od strane uefe o zavrsetku
sezone gdje bi se od 1/4 igro po jedan mec i to na neutralnom terenu odnosno u Lisabonu tacnije gdje bi se odigrala neka vrsta final eighta sve do finala.

Da smo jaki jesmo ali jedna tekma moze se desiti da se glat prosetamo do finala i u konacnici da osvojimo a mozemo i odmah ispasti.po meni velika steta bi bila ne otici do kraja sa ovom bljestavom aurom koju je flik stvorio u momcadi .

Zaista volio bih cuti vasa misljenja vidjenja cjele situacije i zanima me da li ce pojacanja ako dodju do tog perioda moci igrati za nas u lp protiv prv. chelskog u revansu pa nadalje.
Pravda za Tyson Furya

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 07 jun 2020, 10:58

Nikad tanja Bundesliga.
Bayern je dominirao u mnogo jacoj bundesligaskoj konkurenciji.
Ne znam bas da li je to neki pokazatelj necijeg trenerskog umijeca ili jacine ekipe.
Prosle godine ste uzeli sa Kovačom bez nekih vecih problema.
Uzeli bi i sa Sagnolom.

hodza9
Kontakt:

Post Postao/la hodza9 » 07 jun 2020, 11:05

Dzoni je napisao/la:
07 jun 2020, 10:58
Nikad tanja Bundesliga.
Ne znam bas da li je to neki pokazatelj necijeg trenerskog umijeca ili jacine ekipe.
Uzeli bi i sa Sagnolom.
jarane, bundesliga je itekako jaka, leipzig izbaci tottenhama ko nista, a vucu se iza dortmunda. Flick je poslozio stvari kao povratio i formu kod nekih igraca.
Sad imas nivo da ti se mili gledati bayern, dok sa kovacom si bio uvijek pod dozom iznenadjenja.
Mia San Mia

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 07 jun 2020, 11:06

Dzoni je napisao/la:
07 jun 2020, 10:58
Nikad tanja Bundesliga.
Uzeli bi i sa Sagnolom.
Hajde sve i da je tako kako kazes kao onda objasniti razvaljivanje celsija na s.brigde.
Pravda za Tyson Furya

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 07 jun 2020, 11:19

Pa nisam reko da je Bayern **** jbg.
To sto su dobili Celzi je,bar za mene,bio jedini logican razvoj situacije jer ovakav Celzi ni po cemu ne moze da vam parira.

Sto se tice bundeslige,prejednostavno dobijate utakmice.
Svake godine se nesto BVB zakaci sve do momenta kad tek treba da ubace u vecu brzinu.
Juce protiv Neverkuzena najbolji pokazatelj toga.
Neuer,Kimich,Muller,Lewandowski - svjetska klasa.
Ostalo mladici koji tek treba da se dokazu ili prosjecni igraci.
Svejedno dovoljno da se prosetate kroz ligu.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 07 jun 2020, 12:13

Borussia je u najmanju ruku bila ravnopravna sa PSG-om, Bayern i Leipzig su obrisali guzove sa klubovima iz Premiershipa.

Kad procitas da su Gnabry, Coman,Alaba, Davies prosječni igraci, onda znas sa kim imas posla.

Slazem se sa padobrancom Dzonijem. :guz:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 jun 2020, 14:13

Coman i jest u najbolju ruku prosjecan igrac.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 07 jun 2020, 14:17

Pa sta su Boga ti?
Gnabry evo vec godinama razvaljuje?
Ne razvaljuje.
Coman vise povrijedjen nego sto igra?
Tacno.
O Alabi i sami bavarci pisu da stagnira vec duzi niz,zar nije tako?
Davis spada u one koji tek treba da se dokazu.

Nijedan od njih nije svjetska klasa.
Na kraju krajeva ni za jednog od tih (te sto si ti nabrojao) i nisam reko da je prosjecan,vec sam fino naglasio da pored Neuera,Lewe,Mullera i Kimicha imas prosjecne i koji tek treba da se dokazu.
Tako da nidje veze.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 jun 2020, 14:45

Alaba na stoperu je odlican, pogotov kod Flicka gdje se branis na centru. Na beku je stagnirao, nazadovao a sad igra ponovo dobro.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 07 jun 2020, 14:55

Bayern negledljiv ,nista ovo nije samo privida,cekajte da dodju jaci protivnici ;) :p
VOLIM BAYERN

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 07 jun 2020, 20:40

Ja ne svatam sta neki ljudi ovdje zele od bayerna,ko da smo mi krivi sto smo bolji i pobjedjujemo.
Kazu liga slaba,ne liga nije slaba,sigurno moze biti jaca i hoce akbd,ali ove godine gotovo svi bundesligasi u evropi su pokazali koliko su snazni
Leipzig je izbacio totenhem
Bvb ispao od PSG ali ako cemo realno odigrali odlicno posebno prvu utakmicu
Bayern sta da kazem obrukali su engleze ove sezone,od totenhema do chelsea
Nemojte mi sad samo reci da to ipak nisu jake ekipe
Jesu jake su ekipe i da su kojim slucajem pobjedili rekli bi vi koji kukate eto vidis los bayern
Sada kada Bayern pobjedjuje vi trazite problem tamo gdjw ga nema
Kako ne svatate da nije na Bayernu da se spusta na nivo neznam Leverkuzena,ili Schalkea,ne ne ne
Bayern je klub koji ide naprijed a zadatak ili nađjera ostatka lige bi trebala biti da ih stignu i suprotstave im se
Nesto sto recimo pokusava Leipzig ili BVB
Sto da ne od sljedece sezone i Hertha,i Lever i BMG
Nesvatam uasto sada kada sve ide super dolaze ljudi koji kukaju i traze nwsto vise sta hocete vise
Jedan Klop daje intervju prije dan dva i kaze trenutno njaca ekip evrope je Bayern,ali zato ivdje na forumu ima vecih strucnjaka koji bolje znaju,oni znaju da ce bayern izgubiti od nekog veg kluba,ili im je bayern negledljiv,sta bolan negledljiv,objasni mi sta to znaci dobijes u gostima 4-2,kuvi5-0,sta je tu negledljivopa svatate li da ove sezone igamo tako dobro da bumvalno obaramo rekorde koji su tu vec decenijama,hej cak bi mogli postici vise od 100 golova ove sezone,a najvise je dato 101 nekad tamo 1970 i neke ako se nevaram,nije ni bitno
Sto se tice ovih worl klass igraca koji to klub ima 11ili 22 takva igraca,molim te koji
Druga stvar Lewa,Alaba,Kimich,Muller,Ganabry
Jel to nije dovoljno
Davies,Goretzka,Coman,L.Hernandez,Pavard sve su to igraci koji imaju potencijal da postanu world klass
Sta je tu problem

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 07 jun 2020, 20:46

Nismo mi jaki koliko su drugi nesposobni...

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 07 jun 2020, 21:35

Problem drugih je u tome da bi se **** i bili fini, u prijevodu svake godine prodavali najveće zvijezde i bili u vrhu a to ne ide, odnosno išlo bi da nema Bayerna koji opet ima problema sa stisnutošću gdje su se navikli na džabe pa im dosta toga ode van iako je bilo dohvatljivo.

Rezultati lako mogu zavarati, niti je Bayern bio onako loš kao u vrijeme Kovača niti je bojim se ovako dobar kao što trenutno izgleda (nadam se da se varam i da su stari problemi poput obrane i efikasnosti u velikim utakmicama riješeni ili će biti...)

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 08 jun 2020, 00:56

Bayo je napisao/la:
07 jun 2020, 21:35
Problem drugih je u tome da bi se **** i bili fini, u prijevodu svake godine prodavali najveće zvijezde i bili u vrhu a to ne ide, odnosno išlo bi da nema Bayerna koji opet ima problema sa stisnutošću gdje su se navikli na džabe pa im dosta toga ode van iako je bilo dohvatljivo.

Rezultati lako mogu zavarati, niti je Bayern bio onako loš kao u vrijeme Kovača niti je bojim se ovako dobar kao što trenutno izgleda (nadam se da se varam i da su stari problemi poput obrane i efikasnosti u velikim utakmicama riješeni ili će biti...)
Kroz 5 godina ce liga biti daleko najjaca iza prema a i njemu će se približiti dosta.
Leipzig sjajno radi i kada riješi dug prema red bullu bit će strašni a već su medju 8 u Europi a vjerojatno generalno top 10klub u Europi, bvb je tu, svake godine kontinuiteom igranja lige prvaka će biti jači, treba im daljnja prodaja dionica, Hertha će biti gigant, leverkusen među glavnim kandidatima za euro ligu, valjda se i vukovi stabiliziraju sa wolkswagenom iza sebe, schmadtke je odlican direktor.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 08 jun 2020, 01:07

Kolega, bajke su na drugom spratu :lol:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 08 jun 2020, 08:28

Bajern spašava Superliga, ostalo je samo trljanje. Ne znam koliko će ova pandemija poremetiti odnose u fudbalu, ali mislim da će ta super liga biti kad tad realnost i potreba.

Aki187
Kontakt:

Post Postao/la Aki187 » 08 jun 2020, 13:04

Svojevrsna superliga je vec stvorena finansijskom razlikom top ekipa u odnosu na ostale. Iz godine u godinu gledamo u zavrsnici Lp iste ekipe uz par izuzetaka...

Coman sa 23 god. :shock:

slika
Nur der FCB

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 08 jun 2020, 13:09

Opet počinu priče koliko je BL konkurentna i koliko su ostale BL ekipe slabe u odnosu na Bayern. No, treba imati na umu da smo mi pustili malo fore ostalim ekipama da se zalete pa smo tek onda počeli igrati. Ono što se meni u BL ne sviđa, to je nekonzistetnost ekipa. Niko ne može duže od mjesec ili dva da drži dobro formu i to je ono što je najveći problem. Leipzig i BVB su donekle koliko toliko održali dobar ritam.
Iz toga proizilazi da mi već u idućem kolu možemo biti prvaci: ukoliko mi pobijedimo zelenu Borusiju, a žuta Borusija izgubi od Dusseldorfa. U svakom slučaju, dvije nas pobjede od titule dijele.

Svi spominjemo tužni početak lige i Flickov efekat. To je dovelo do sljedećeg:
- 65 golova u prvih 20 BL utakmica je najbolji start za bilo kojeg trenera BL
- 90 golova postignutih u sezoni poslije 30. kola je novi rekord BL (trenutni rekord BL-a u čitavoj sezoni je 101 gol što smo postavili u sezoni 1971/72; imamo 4 utakmice da pokušamo to oboriti)
- 3,2 gola po utakmici je najbolji prosjek golova lige
- 127 golova u svim takmičenjima do sada i po tom osnovu bi bili ekipa sa najviše golova u Ligama petice, mada Corona party malo remeti taj podatak
- Iz gore navedenog razloga, Lewa je najbolji strijelac Lige petice sa 30 golova, a Tomica je najbolji asistent sa 20 asistencija. Tomica je u nadmašio KdB (2014/15) i sigurno će do kraja sezone popraviti taj rekord (ima još 3 utakmice). Lewa već treću sezonu postiže 30+ golova po sezoni (ove sezone trećina je njegovih golova), a onaj popularniji Muller je to uspio 5x.

I na kraju dvije slike, da se malo vratimo unazad. Prvo jedna meni vrlo draga
slika
Bili su dobar duet i dobar marketinški potez naše uprave

I jedna iz dalje arhive
slika
I odskora, ponovo će biti rame uz rame :D
Sent from my Philips Smart TV.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 08 jun 2020, 17:33

Rajaz je napisao/la:
08 jun 2020, 01:07
Kolega, bajke su na drugom spratu :lol:
Vidit cemo protokom vremena

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 jun 2020, 17:36

Daleko je BL od Prema kvalitetom, tesko ce se i pribliziti zbog tog 50+1 pravila. Bayernu treba jaka liga ( ne jaka dva kluba ) ili Superliga.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.