FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
fcsforever
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ostavimo sada po strani priču o "filijali" i da se okrenemo priči o stvarima koje nas živo interesuju ...pa neka je mahalska. Znači...POJAČANJA I ODLASCI.
Dzemo u svom klubu ima mjesecna primanja, plata, premije, kapitenska traka i sve ostalo...oko 12 000 eura.
Mi mu to, jos uvijek ne mozemo ponuditi. A odavo je Dzemica tu. Skakao i navijao na finalu KUPa na istoku, kasnije cugao sa rajom i proslavljao pehar. Dzemica je brat nas, nas covjek, al nije realno ocekivati njegov povratak jer ima odlicna primanja, uslove i status u klubu u kojeem je.
Mi mu to, jos uvijek ne mozemo ponuditi. A odavo je Dzemica tu. Skakao i navijao na finalu KUPa na istoku, kasnije cugao sa rajom i proslavljao pehar. Dzemica je brat nas, nas covjek, al nije realno ocekivati njegov povratak jer ima odlicna primanja, uslove i status u klubu u kojeem je.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
-
fcsforever
- Kontakt:
Džemica nije uopšte u planu uprave baš iz razloga gore navedenih. Znači plata od 12 milja € ni u snu ne može dobiti kod nas. I ne kontam odkud uopšte priča o njegovom povratku.
Dzeno nije uopste u planovima kluba.Em je star em je skup i ne isplati se placati igrac na kojem se ne moze zaraditi.Mislim da Kalasi dolazi u Junu na pregovore. 
1946
Ma brate pocela prica o tome kako je kao viden da je sletio na aerodrom a Dzemica vise od deset dana kucifcsforever je napisao/la:Džemica nije uopšte u planu uprave baš iz razloga gore navedenih. Znači plata od 12 milja € ni u snu ne može dobiti kod nas. I ne kontam odkud uopšte priča o njegovom povratku.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
fcsforever
- Kontakt:
Da @ Head...sve si u pravu. Kalasi je u Sa oko 8-9 ili 10 juna
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Head je napisao/la:Dzeno nije uopste u planovima kluba.Em je star em je skup i ne isplati se placati igrac na kojem se ne moze zaraditi.Mislim da Kalasi dolazi u Junu na pregovore.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ljudi u jutarnjim satima smo saznali da pregovaramo sa obradovicem kazu dobar mali mlad....u podne smo saznali da smo dobili b ekipu za igrace koji nemaju mejsta idu da se razvijaju i takmice ljudi mi imamo pare da dva kluba sad finasiramo pa tako ako obradovic ne zadovolji ide u bosnu dok se ne razvije hehe...e sad za laku noc imal insajdera kakog extra pojacanja da idem na spavanje 
Samo Sarajevo
Igrači na zasluženom odmoru, a uprava radi punom parom.
Tačno nekad pomislim da sanjam
Ja se samo nadam da će na sva važna mjesta u državi doći mladi, ambiciozni i obrazovani ljudi.
Kada bi čojek sad nabrajao sve pozitivne stvari koje je Dino Selimović uradio od kako je u klubu trebalo bi dosta vremena, potkrade se tu i koja greška, ali niko nije nepogrešiv.
Sad je tu mnogo osporavani ali izuzetno obrazovan Ibraković koji treba još da se dokaže, sa Kusturicom i Tanom iza leđa ja se ne bojim za našu budućnost. Nadam se da neće iznevjeriti naše povjerenje.
Vidim spominju se neka imena kao potencijalni dolasci, neka, neka se piše. Šta će od toga biti vidjet ćemo. Što je najbitnije to su igrači koji su među najboljim (ili najbolji) u svojim klubovima.
Tačno nekad pomislim da sanjam
Ja se samo nadam da će na sva važna mjesta u državi doći mladi, ambiciozni i obrazovani ljudi.
Kada bi čojek sad nabrajao sve pozitivne stvari koje je Dino Selimović uradio od kako je u klubu trebalo bi dosta vremena, potkrade se tu i koja greška, ali niko nije nepogrešiv.
Sad je tu mnogo osporavani ali izuzetno obrazovan Ibraković koji treba još da se dokaže, sa Kusturicom i Tanom iza leđa ja se ne bojim za našu budućnost. Nadam se da neće iznevjeriti naše povjerenje.
Vidim spominju se neka imena kao potencijalni dolasci, neka, neka se piše. Šta će od toga biti vidjet ćemo. Što je najbitnije to su igrači koji su među najboljim (ili najbolji) u svojim klubovima.
O cemu pricas djecace? Jedan od boljih napadaca u nasoj ligi da ide u treci rang takmicenjakanarinac je napisao/la:ljudi u jutarnjim satima smo saznali da pregovaramo sa obradovicem kazu dobar mali mlad....u podne smo saznali da smo dobili b ekipu za igrace koji nemaju mejsta idu da se razvijaju i takmice ljudi mi imamo pare da dva kluba sad finasiramo pa tako ako obradovic ne zadovolji ide u bosnu dok se ne razvije hehe...e sad za laku noc imal insajdera kakog extra pojacanja da idem na spavanje
Mi nikada odustati necemo...
- Evolution87
- Kontakt:
U narednih par dana ocekujte jedno zvucno ime.
Ako lazu mene, lazem i ja vas.
Ako lazu mene, lazem i ja vas.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
http://www.trofeodossena.it/edizione.php" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
ma nisam djecak da sam bogdom vjeruj druze ali isti taj obradovic ako se ne snadje odma imamo ga gdje poslati da pokusava da vrati formu i da stekne formu radi koje smo ga doveli a ja se nadam da ce obradovic iduce godine imati 30 golova10.Skoro je napisao/la:O cemu pricas djecace? Jedan od boljih napadaca u nasoj ligi da ide u treci rang takmicenjakanarinac je napisao/la:ljudi u jutarnjim satima smo saznali da pregovaramo sa obradovicem kazu dobar mali mlad....u podne smo saznali da smo dobili b ekipu za igrace koji nemaju mejsta idu da se razvijaju i takmice ljudi mi imamo pare da dva kluba sad finasiramo pa tako ako obradovic ne zadovolji ide u bosnu dok se ne razvije hehe...e sad za laku noc imal insajdera kakog extra pojacanja da idem na spavanjeZamisli hipoteticki United dovede rodrigueza iz southamptona koji je losiji od rvp i rooneya i posudi ga bristol roversima. Ma daj bjezi.
Samo Sarajevo
Jel ovo ista generacija sto je sad u Hrvatskoj?Head je napisao/la:http://www.trofeodossena.it/edizione.php
Uf kakav turnir Inter,Atalanta,Udinese,Milan,Torino
Gle otvaranja turnira Sarajevo-Inter
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hurtic radi pravi pos'o...miky_hz je napisao/la:Jel ovo ista generacija sto je sad u Hrvatskoj?Head je napisao/la:http://www.trofeodossena.it/edizione.php
Uf kakav turnir Inter,Atalanta,Udinese,Milan,Torinoko nas ubaci svaka mu dala
Gle otvaranja turnira Sarajevo-Inter
1946
Pa nemoj onda tako. Malo realnosti. Kakva bosna. Tu mozes poslati plakala, ovog germaina, aganspahica, a ovaj mali ce da nam bude treci napadac jer sezona je duga, a igramo na tri fronta.kanarinac je napisao/la:ma nisam djecak da sam bogdom vjeruj druze ali isti taj obradovic ako se ne snadje odma imamo ga gdje poslati da pokusava da vrati formu i da stekne formu radi koje smo ga doveli a ja se nadam da ce obradovic iduce godine imati 30 golova10.Skoro je napisao/la:O cemu pricas djecace? Jedan od boljih napadaca u nasoj ligi da ide u treci rang takmicenjakanarinac je napisao/la:ljudi u jutarnjim satima smo saznali da pregovaramo sa obradovicem kazu dobar mali mlad....u podne smo saznali da smo dobili b ekipu za igrace koji nemaju mejsta idu da se razvijaju i takmice ljudi mi imamo pare da dva kluba sad finasiramo pa tako ako obradovic ne zadovolji ide u bosnu dok se ne razvije hehe...e sad za laku noc imal insajdera kakog extra pojacanja da idem na spavanjeZamisli hipoteticki United dovede rodrigueza iz southamptona koji je losiji od rvp i rooneya i posudi ga bristol roversima. Ma daj bjezi.
Mi nikada odustati necemo...
- molotovljev
Tu nam je mjesto miky... lagano ali sigurno, dolazimo gdje smo odavno trebali..
Head, napisao si na prethodnoj str. za Dzemu da je star i skup igrac. Dobro, ne u cjelini ali slazem se.
Pa onda kazes, ne isplati se dovoditi igrace na kojima ne mozemo zaraditi...
Sta znaci to, dovodimo igrace samo da bi zaradili na njima ?
Head, napisao si na prethodnoj str. za Dzemu da je star i skup igrac. Dobro, ne u cjelini ali slazem se.
F.K.SARAJEVO
Dovedes Dzemu koji nece igrati za klikere,odigrace 2 sezone maximalno i na njemu nemas marku zarade.molotovljev je napisao/la:Tu nam je mjesto miky... lagano ali sigurno, dolazimo gdje smo odavno trebali..
Doveo si Cimirota,Krstu,Bilbiju,Stojceva koji kad budu isli sigurno nece otici za 0 maraka nego ce klub zaraditi nesto.Na Dzemi si u minusu,moze se naci mladji i bolji desni bek za lovu koju bi njemu dav'o.
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Najbitnije je napraviti balans. Ne treba se samo ici na taj faktor godina i finansija. Treba se izboriti nekada i za tu EL 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Fazon je u tome sto Dzemo moze igrat do 38me u ovakvom ritmu ko Zeko Turkovic, covjek ima para ne zna sta ce od njih ima stan ima sve njemu nece biti problem plata jer nece ni trazit puno, on voli FKS i u ce da zavrsi karijeru i mnogi mladi igrci ce dobro stasat uz njega, tako da ocekujte i jos pokojeg iskusnog igraca od kojeg ce mnogi naucit, kao sto je slucaj sa"Cimirotiziratijem":P uz Jajala 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Cattivi87, OzmoodPinglewood, Taree i 86 gostiju.