FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Kako vrijeme prolazi jaz izmedju Bajerna i ostatka lige će biti sve veći i veći. To će ubiti takmičenje a time i novac koji se ulaže u isto. Bajern tako neće moći parirati ekipama iz Engleske. Zašto kažem samo Engleske, zato što jedini imaju kakvu takvu konkurentnost unutar lige koja će im u budućnosti donositi novac, u razliku od ostalih liga. Bundesliga, Španija i Italija će morati naći neki model da podignu kompetetivnost takmičenja u kome igraju inače će se svesti na dominaciju i nezanimljivost što će se na kraju platiti novcem odnosno sa moći. Nije ni slučajno što su najveći zagovornici Superlige Bajern, Juventus i Real Madrid. Pronaći model unutar lige da se podigne kvalitet i konkurentnost, ili pronaći način da se što bolje marketinški prodaju na globalnom nivou ili Superliga su jedine opcije koje imaju smisla. Šta će biti prije, ne znam, mislim da je Superliga izgledniji scenario. Pandemija virusa će sigurno usporiti taj progres ka ujedinjenju, ne zna se koliko, ali mislim da je on neizbježan.
-
- Kontakt:
Bayern? https://www.google.com/amp/s/www.dailym ... eague.htmlsljivo je napisao/la: ↑08 jun 2020, 17:48Kako vrijeme prolazi jaz izmedju Bajerna i ostatka lige će biti sve veći i veći. To će ubiti takmičenje a time i novac koji se ulaže u isto. Bajern tako neće moći parirati ekipama iz Engleske. Zašto kažem samo Engleske, zato što jedini imaju kakvu takvu konkurentnost unutar lige koja će im u budućnosti donositi novac, u razliku od ostalih liga. Bundesliga, Španija i Italija će morati naći neki model da podignu kompetetivnost takmičenja u kome igraju inače će se svesti na dominaciju i nezanimljivost što će se na kraju platiti novcem odnosno sa moći. Nije ni slučajno što su najveći zagovornici Superlige Bajern, Juventus i Real Madrid. Pronaći model unutar lige da se podigne kvalitet i konkurentnost, ili pronaći način da se što bolje marketinški prodaju na globalnom nivou ili Superliga su jedine opcije koje imaju smisla. Šta će biti prije, ne znam, mislim da je Superliga izgledniji scenario. Pandemija virusa će sigurno usporiti taj progres ka ujedinjenju, ne zna se koliko, ali mislim da je on neizbježan.
Da, Bajern. Sad je druga priča jer je malo to pandemija poremetila, a nedavno su izlazili dokumenti kako se baš te tri ekipe dogovaraju, i to planiraju ko će sve igrati. Vratiti će se ta priča ponovo kad se globalna ekonomija oporavi.
-
- Kontakt:
12 slobodnih dana za igrače nakon kraja sezone (u Njemačkoj) do priprema za završnicu LP.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- farinelli123
- Kontakt:
Navodno će tim u tih 12-15 dana koliko bude neradno imati mini kamp i jedan sparing meč kako bi se održala borbena gotovost.
Btw novi dresovi koji će se nositi večeras u kupu su veoma lepe boje. Kao oni iz prve Djozepove sezone.
Btw novi dresovi koji će se nositi večeras u kupu su veoma lepe boje. Kao oni iz prve Djozepove sezone.
•
farinelli123 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 11:20Navodno će tim u tih 12-15 dana koliko bude neradno imati mini kamp i jedan sparing meč kako bi se održala borbena gotovost.

K'o što kaže ona Ćanina pjesma "ima ima stila, ja se zaljubila"

Sent from my Philips Smart TV.
bili bi izvrsni dresovi da nema qatar naljepnice na lijevom rukavu, ali malo je timova koji još imaju dostojanstva, bajern odavno nije jedan od njih!
kako ono reče rummenigge na pres konferenciji, ljudsko dostojanstvo je zagarantovano i nepovredivo ..... a on i hoeness su prvi koji se toga ne drže!!!
kako ono reče rummenigge na pres konferenciji, ljudsko dostojanstvo je zagarantovano i nepovredivo ..... a on i hoeness su prvi koji se toga ne drže!!!
- LlullSergio
- Kontakt:
Kakvo ba dostojanstvo, ti si fakat puko lik 

- farinelli123
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Što očekivati veceras. Osobno mislim da ce biti teže nego u prvenstvu jer je kup specifično natjecanje al pobjeda ne dolazi u pitanje
Dostojanstvo i moral postaju patetični od trenutka kad kreneš svim silama dokazivati da ih posjeduješ. Bayern već dugo ne poznaje moral, a dostojanstva u poređenju s ostatkom nogometnog vrha ima još malo, a to da li nosimo reklamu Qatara ne mijenja činjenicu da nam u srcu Allianz Arene bijelim slovima napravljenim od ljudi piše T-Com, tako da ne vidim razliku između arapskih i njemačkih para.
Nego, imam samo jednu arenu na TV-u, a na njoj će vjerovatno biti Zvezda-Partizan. Pa ako neko bude imao kvalitetan 720p ili 1080p HD stream, neka slobodno metne ovdje.
Nego, imam samo jednu arenu na TV-u, a na njoj će vjerovatno biti Zvezda-Partizan. Pa ako neko bude imao kvalitetan 720p ili 1080p HD stream, neka slobodno metne ovdje.
Ja ne uzimam ništa što ima T- na sebi, kao ni Qatar...
Vidi mene budale, pa stadion nam se zove ALLIANZ Arena nema dalje
Gnabry propušta večerašnju utakmicu. Usjeklo ga u leđima. Sa 24 godine, šta će bit kad ostari... Strašno! Čuvajte se ljudi.
-
- Kontakt:
Nije Flick bzvz pričao o potrebi 4krila u sezoni
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vjerujem da je ekipa u dovoljno dobroj formi da se vecerasnji izostanak Gnabrya nece mnogo osjetiti.
Slazem se sa konstatacijom da su 4 krila neophodna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Muller. 
Bravo Perisa, odlicno si usao u mec.

Bravo Perisa, odlicno si usao u mec.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
S ovakvim Mullerom bi i Vahid Hashemian izgledao kao napadač. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.