Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Opravdano po meni, pogibejan start je bio..Valencia je dobro prosao, mogao je imat slomljenu nogu lagano.EBSCO je napisao/la:Sterling uspio na prijateljskoj dobit crveni
Ponavljam, ja cu carlsberg!OTNYS_YNWA je napisao/la:Bogami Lambert dobar, bice on ekstra pojacanje.
Sterling napravio glupost, uradi za jednu utakmicu ono sto nije uradio u citavoj sezoni za Liverpool![]()
Sutra Moreno potpisuje, ko sta pije?
Ian Ayre will be promoted from managing director to chief executive by FSG.
Ako ovo znaci da ce se neko drugi brinuti o transferima ja prezadovoljanHenderson je napisao/la:Sutra će transfer Emre Cana biti ozvaničen.
[youtube][/youtube]
Nije loš.![]()
A evo i jedne tužne vijesti:Ian Ayre will be promoted from managing director to chief executive by FSG.
![]()
![]()
Ova fabrička greška će vjerovatno i dalje voditi glavnu riječ kada su transferi u pitanjugaston je napisao/la:Ako ovo znaci da ce se neko drugi brinuti o transferima ja prezadovoljan
Tottenham have hijacked Liverpool's move for Sevilla left-back Alberto Moreno by tabling a £14million offer plus Roberto Soldado on loan and including midfielder Etienne Capoue.
I ako je istina, nema veze. Okrenuti se Kolasincu i to je to.Henderson je napisao/la:Tottenham have hijacked Liverpool's move for Sevilla left-back Alberto Moreno by tabling a £14million offer plus Roberto Soldado on loan and including midfielder Etienne Capoue.
Ovaj radi za Rheinischen Post i pise vezano za Bayer Leverkusen.Stefan Klüttermann @kluettermann 1h
To my #Liverpool followers: Emre #Can will play for #LFC next season. It's a done deal. #Bayer04
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ko ti drma kavez Belmine?
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ko ti drma kavez Belmine?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.