Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nije Liverpool brend kao United da uspijeva kupovati igrace tipa Fellaini..
Kakvo je to papansko spuštanje ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Ko ti drma kavez Belmine?

Haman još niste naucili od vašeg ucitelja neke stvari, ima vremena, poradit ce on na tome.

Nego, šta sam krivo to napisao, zar ovaj Can nije prosjek

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Po mom nekom skromnom misljenju i jeste neki prosjek. Za sada pojacanja i ne obecavaju toliko.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Nisam gledao igraca, ali vidim da je po lokaciji zadnji vezni te moze igrati i ljevog beka. Vjerovatno igrac za klupe...
- Ed Woodward for Prime Minister !
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Emre Can je beton!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Ne znam sta da kazem za Can-a.
Po onome sto sam vidio na YT izgleda odlicno, ali svi znamo kako se prave takvi adverti.
Prosao je Bayernovu skolu, prodat Bayeru, ali se Bayern zastitio sa pravom prvo-otkupa.
To ipak nesto znaci.
ja licno i nisam bas odusevljen, ali... Moze igrati lijevog beka, def.veznog i centralnog veznog. Znaci, polivalentan igrac koji treba da uskace na problematicno mjesto u slucaju povreda ili lose forme nekog od prvotimaca.
Dva solidna igraca su dosla, sada trebaju dva WC igraca ili dva igraca koja ce postati WC. Znaci Alberto Moreno i mozda Shakiri ili kako se vec pise.
A da, Belmine ne rise tita ti. Pa vas u sirokom luku zaobilaze.
Po onome sto sam vidio na YT izgleda odlicno, ali svi znamo kako se prave takvi adverti.
Prosao je Bayernovu skolu, prodat Bayeru, ali se Bayern zastitio sa pravom prvo-otkupa.
To ipak nesto znaci.
ja licno i nisam bas odusevljen, ali... Moze igrati lijevog beka, def.veznog i centralnog veznog. Znaci, polivalentan igrac koji treba da uskace na problematicno mjesto u slucaju povreda ili lose forme nekog od prvotimaca.
Dva solidna igraca su dosla, sada trebaju dva WC igraca ili dva igraca koja ce postati WC. Znaci Alberto Moreno i mozda Shakiri ili kako se vec pise.
A da, Belmine ne rise tita ti. Pa vas u sirokom luku zaobilaze.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
ovo je Hypiina preporuka 100% 

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- BeyKopites
- Kontakt:
Emre Can ima 20 godina u BL je odigrao 29 utakmica 3 gola i 3 asistencije.Igrao je na poziciji CM, DM i LB podjednako dobro, pred njim su godine rada i napretka a platili smo ga čini mi se 10m što je na ovakvom tržištu sasvim prihvatljivo.Ja mislim da ovakav igrač nikad ne može propasti i da se za njega u bilo kojem momentu mogu uzeti pa najmanje uložene pare.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
-
- Kontakt:
Dobar igrac i mlad.Gledao sam ga u Leverkuzenu par utakmica i mislio sam da ce se vratit u Bajern i tamo igrati zapazenu ulogu,ali evo ga u Liverpulu.On i Lambert su pristojna pojacanja...ovaj prvi mlad i zeljan dokazivanja,a od Lamberta ocekujem 10+ golova s klupe i da pocinje ove kup utakmice i neke u prvenstvu.Volio bih vidjeti i ovog Morena i jos jednog ofanzivnog igraca Lalanu(max 20 mil) ili Sacirija
spominjao se i Lovren i on nije potreban po meni. Ima onaj iz Sportinga mladi tako da na stoperima ako ne ode Ager( dosta bolji igrac od Sakoa) ne treba tu niko.
Da li Kolo Ture ostaje jos jednu sezonu???

Da li Kolo Ture ostaje jos jednu sezonu???
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
- alan_kardec
- Kontakt:
Ali ako Lazar dođe, to će bit` pos`o. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Re: Odg: Liverpool FC
To bi bilo extra, ali cisto sumnjam. Sada vrijedi oko 32 mil, za 2 godine ce biti 50. Poznajuci amere, ne vjerujem, ali da bi valjalo- valjalo bi.alan_kardec je napisao/la:Ali ako Lazar dođe, to će bit` pos`o.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
10 augusta sa Dortmundom na Anfiledu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Citam malo statistiku za Cana... Medu najboljim je tacklerima u Bundesligi, a dobio je i najvise duela od svih u-21 fudbalera prosle sezone.
Otprilike znamo sta treba ocekivati od njega.
Otprilike znamo sta treba ocekivati od njega.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Odg: Liverpool FC
ackeey je napisao/la:To bi bilo extra, ali cisto sumnjam. Sada vrijedi oko 32 mil, za 2 godine ce biti 50. Poznajuci amere, ne vjerujem, ali da bi valjalo- valjalo bi.alan_kardec je napisao/la:Ali ako Lazar dođe, to će bit` pos`o.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja danas negdje pročitah da Liverpool Benfici za Lazara daje mnogo više nego Čelzi.

Daj Bože.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Emre Can je odlican veznjak 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Can je zrtva Pepovih aspiracija sto se tice nacina igre, te okolnosti da za konkurenciju ima Javi Martineza, zbog toga je u Luis Gustavo otisao iz Bayerna, sta bi onda Emre trebao ocekivati.Bosniacum Lilium je napisao/la:Emre Can je odlican veznjak
Hendy, Joe Allen i Lucas nisu bolji igraci od Emrea. ende.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bitno je da raja vidi da je 10 miliona i automatski je prosjecan igrac. Pogotovo se radi o ovim simpatizerima ostalih klubova koji prate iskljucivo samo svoj klub. Ali eto, u narednim sezonama ce ih gledati samo u par takmicenja, pa mozda uspiju pregledati i koju utakmicu drugog tima.
Sto se tice Cana, doveden je kao igrac koji igra vise pozicija i samim tim nam je potreban. Bitno je da pokriva dvije najpotrebnije pozicije trenutno, a to su pozicija zadnjeg veznog i lijevog beka.
Treba ocekivati i Morena prije prvenstva, mada se mozda i sa Lallanom zavrsi uskoro. Ako je General rekao da ocekuje 3,4 pojacanja prije prvenstva, onda tako mora biti
.............Mignolet.............
Glen....Skrtel.......Sakho.....?
..Henderson.Gerrard......?.....
.................SSS..................
? - Moreno
? - Lallana
Sto se tice Cana, doveden je kao igrac koji igra vise pozicija i samim tim nam je potreban. Bitno je da pokriva dvije najpotrebnije pozicije trenutno, a to su pozicija zadnjeg veznog i lijevog beka.
Treba ocekivati i Morena prije prvenstva, mada se mozda i sa Lallanom zavrsi uskoro. Ako je General rekao da ocekuje 3,4 pojacanja prije prvenstva, onda tako mora biti

.............Mignolet.............
Glen....Skrtel.......Sakho.....?
..Henderson.Gerrard......?.....
.................SSS..................
? - Moreno
? - Lallana
- the scouser
- Kontakt:
Mora se ta odbrana još pojačati, nije samo lijevi bek dovoljan. Za Lallanu mi je manje-više svejedno, ovaj tim je dao preko sto golova i bez njega, odbrana je ta koja nas je koštala titule.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Napad jeste dao dosta golova, ali je vezni red doprinio premalo tom broju, Hendo i Cou po nekih 5-6 golova. Ne racunam Gerradove golove jer je vecina iz penala. Svakako da treba pojacati odbranu, prije svega bekove i naci pravu stopersku kombinaciju. Ja bi volio da to budu Sakho i Ilori.the scouser je napisao/la:Mora se ta odbrana još pojačati, nije samo lijevi bek dovoljan. Za Lallanu mi je manje-više svejedno, ovaj tim je dao preko sto golova i bez njega, odbrana je ta koja nas je koštala titule.
Za Cana ne znam sta bih rekao, nisu prevelike pare, a izgleda kao dobra zamjena u slucaju povrede, suspenzije ili odmora nekih igraca, prije svih Gerrarda i Hende.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Can i Lambert za 14 miliona. Ayre dobio promociju na poslu. Ovo je njegovo ljeto
Mislim da ce jos Moreno doci prije prvenstva i to je to.
Spominje se da je Benfica spustila Lazarovu cijenu na 25 miliona i da je to privuklo Liverpool.

Mislim da ce jos Moreno doci prije prvenstva i to je to.
Spominje se da je Benfica spustila Lazarovu cijenu na 25 miliona i da je to privuklo Liverpool.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.