FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Nakon perioda "black hole" u kojoj se nije znalo ko pije, a ko plaća, Bayern je sa Flickom u potpunosti pogodio. Izbor Kovača, počevši prvog dana, bio je koban na mnogim frontovima. Od izbora igrača, taktike, ponašanja van terena do press-konferencija koja su ličila na priznavanje, u ovom slučaju nepriznavanju grešaka svećeniku (novinarima). Na Hasanu se vidjelo primjer osobe koja je početnik u svome poslu. No dobro za nas, kao navijače Bayerna je činjenica da je imao najbolje učitelje. Kratka digresija, Uli je u pojedinim trenucima pogubio konce, upravo zbog toga su neki i reagirali i kao u filmskim blockbusterima, desila se famozna ostavka. Kasnije je počela priča da se moglo još nastaviti, ali da je došlo vrijeme da "mlađi" preuzmu kormilo.
Uglavnom, priča je dobila epilog sa razvojem Hasana u jako kratkom vremenskom periodu, uz greške, što je logično, te ulaskom Kahna.
Transfer politika se nakon bruke sa Hernandezom okrenula pravim putem. Ciljano se gledaju igrači i nema brzinskih transfera pod svaku cijenu. To je oduvijek bila glavna odlika Bayerna. Upravo se to vidi na primjeru oko transfer sage sa Saneom.
Ovo što danas igra Bayerna je odličan fudbal. Mane su lahko uočljive, a to je prije svega Lewandowski koji nema alternativu. Robert kao svjež i odmoran je top tri napadača na svijetu, ali igrajući u kontinuitetu bez zamjenskog igrača dovodi do umora zbog kojih njegova završnica ispašta. Nevezano za golove, čovjek pravi toliki "nered" na terenu da graniči sa nekim marvelom ili dc herojem. Boateng je enigma. Od svjetske klase do očaja. Pod hitno nam treba stoper koji je konstantan, a ne Hernandeza koji će vremenom zaboraviti igrati fudbal od silnih sitnih povreda. Comanu treba još iskustva, a Gnarby je krađa stoljeća. Svaka čast za Daviesa, što transferom, što novom pozicijom. Eh da su tako na vrijeme prebacili Ze Roberta u vezni red, gdje bi bio kraj.
Uglavnom, Bayern igra odličan fudbal, šteta za situaciju sa virusom. Vjerujem da bi se sa svima mogli nositi ravnpravno u knockout fazi.
Uglavnom, priča je dobila epilog sa razvojem Hasana u jako kratkom vremenskom periodu, uz greške, što je logično, te ulaskom Kahna.
Transfer politika se nakon bruke sa Hernandezom okrenula pravim putem. Ciljano se gledaju igrači i nema brzinskih transfera pod svaku cijenu. To je oduvijek bila glavna odlika Bayerna. Upravo se to vidi na primjeru oko transfer sage sa Saneom.
Ovo što danas igra Bayerna je odličan fudbal. Mane su lahko uočljive, a to je prije svega Lewandowski koji nema alternativu. Robert kao svjež i odmoran je top tri napadača na svijetu, ali igrajući u kontinuitetu bez zamjenskog igrača dovodi do umora zbog kojih njegova završnica ispašta. Nevezano za golove, čovjek pravi toliki "nered" na terenu da graniči sa nekim marvelom ili dc herojem. Boateng je enigma. Od svjetske klase do očaja. Pod hitno nam treba stoper koji je konstantan, a ne Hernandeza koji će vremenom zaboraviti igrati fudbal od silnih sitnih povreda. Comanu treba još iskustva, a Gnarby je krađa stoljeća. Svaka čast za Daviesa, što transferom, što novom pozicijom. Eh da su tako na vrijeme prebacili Ze Roberta u vezni red, gdje bi bio kraj.
Uglavnom, Bayern igra odličan fudbal, šteta za situaciju sa virusom. Vjerujem da bi se sa svima mogli nositi ravnpravno u knockout fazi.
Bezveze si hejter, lik ima more presjecenih lopti. Vratit ce se on dok malo udje u formu a ti placi za nekim razbijacem i dalje ili sanjaj Javija iz 2013.schickeria je napisao/la: ↑10 jun 2020, 23:42Pratis li boatenga, najbolji je i veceras bio. Igra sjajno, praktički bez greške
Meni je fascinantno koliko Thiago igra lose obranu, gle samo alibi pokreta i veceras i kod leverkusenovog 2 gola u subotu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hansi je čak i Neutrala iz mrtvih vratio. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Vratiće se svi kad osvojimo LP 

- bavaracmujo
- Kontakt:
Mislim da je velika vecina forumasa jos uvijek tu samo sto pasivno posmatramo jer osim transfer spekulacija i informacija nemas sta pametno procitat, pojedinci i dalje isti nista im nevalja i drze se samo pljuvanja pa tako i nama koji ponekad procitamo nesto slicno, gadi nam se komentarisat ta misljenja ogromnih strucnjaka sa nasih prostora.
Opet previše otežu sa Cityem daj im 50 mil i još 10 kroz bonus da ne gube vrijeme.Ne znam koliko je realno dovesti Havertza ovo ljeto i da li je Bayern uopšte zagrijan za njega. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neko se ukazao u Minkenu na terminu. Da li je došao na jedno pićence pa da odradi jedan fitnes trening sa Holger Broichom ili bi da odradi novi treble, to ćemo uskoro da vidimo
Sent from my Philips Smart TV.
-
- Kontakt:
Thiago na operaciji
Hansi Flick: "Thiago has had to undergo a groin surgery and will be out for around 3 weeks. He will probably be available again for the DFB Pokal final"
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dobra stavar bi mogla biti sto cemo akbd kada krene liga prvaka imati apsolutno sve igrace spremene i definitivno bi to mogao biti veliki plus
Neznam sigurno za Sulea ali realno i on vec odavno trenira a mislim d asam danas negdje procitao da ce se vratiti i timskim treninzima
Sjajna stvar definivno
Sto se transfera tice,ovo sa Saneom zaista postaje smor,mada realno ima smisla,kako sam cuo City trazi citavih 70mil,sto nema smisla,poslike corone i povrede jos ima samo godinu ugovora
Pa PSG je Ikarrdijaplatio interu 50 mil
Neznam sigurno za Sulea ali realno i on vec odavno trenira a mislim d asam danas negdje procitao da ce se vratiti i timskim treninzima
Sjajna stvar definivno
Sto se transfera tice,ovo sa Saneom zaista postaje smor,mada realno ima smisla,kako sam cuo City trazi citavih 70mil,sto nema smisla,poslike corone i povrede jos ima samo godinu ugovora
Pa PSG je Ikarrdijaplatio interu 50 mil
Vraćaju se sljedeće sedmice i Sule i Coutinho, odradili su jedan test za coronu i moraju drugi. Mozda nece moci cijeli timski trening odraditi ali dijelove sigurno hoce.
Drago mi je za Sule-a, do kada je Coutinho u klubu 01.07?
Doktor zavrsio svoje... Mnogi mu zamijeraju zbog Hernandez-a, ali neupitno je legenda kluba.
Doktor zavrsio svoje... Mnogi mu zamijeraju zbog Hernandez-a, ali neupitno je legenda kluba.
Nur der FCB
Neka je, fala mu za sve. I trebao je nakon ovog sa Hernandezom.
Napokon. Taj je trebao prije 10 godina. Ne znam što ljudi forsiraju stvari kad se vidi da ne idu i da neće ići. I ne mogu da shvatim čovjeka koji ima para i godina i on neće u penziju. Idi jbt te svak, obiđi svijeta nećeš živjeti mlad 200 godina, još malo ćeš se srati u gaće.

Evo šta znači kad nema publike na stadionu 3 mjeseca
Neko je počeo uzgajati travu na AA

Sent from my Philips Smart TV.
glaj Wernera, ja kontam Muller
Mahh jahhhh, svi ste vi veci strucnjaci od ovog doktora,naravno veci stratezi od flika,a menadzeri od uprave Bayerna.Svi sve na forumu a ovako mrka kapa.
Realno samo realno,koliko je nadsih igraca ali i drugih sportista vadio iz ponora.
Mozda je da je neki katalonac ne bi bio problem.
Ono nase bosnjacko, jel nase ne valja,
Sreca u Bayernu stvari tako ne funkcionisu
Realno samo realno,koliko je nadsih igraca ali i drugih sportista vadio iz ponora.
Mozda je da je neki katalonac ne bi bio problem.
Ono nase bosnjacko, jel nase ne valja,
Sreca u Bayernu stvari tako ne funkcionisu

VOLIM BAYERN
Kojem onom velikom stručnjaku nije odgovarao taj doktor? A ni šišači trave?
Možda nisam dobro upućen, ali ova zadnja ozljeda Hernandeza zbog koje je propustio 14 kola bila je na deltoidnom ligamentu gležnja i nema baš nikakve veze sa ranijom ozljedom medijalnog ligamenta koljena, pa ne vidim u čemu bi bila Müller-Wolfahrtova odgovornost. Druga stvar bi bila da se ponovila ranija ozljeda, no ovo je novo i ne znam kako se moglo predvidjeti (ako neko vidi uzročno-posljedičnu vezu između ovih ozljeda neka kaže).
Kad dovedes injury prone igraca svaka ozljeda je povezana, ova nije direktno ali je on staklen, ne mora biti MCL.ledar je napisao/la: ↑12 jun 2020, 23:29Možda nisam dobro upućen, ali ova zadnja ozljeda Hernandeza zbog koje je propustio 14 kola bila je na deltoidnom ligamentu gležnja i nema baš nikakve veze sa ranijom ozljedom medijalnog ligamenta koljena, pa ne vidim u čemu bi bila Müller-Wolfahrtova odgovornost. Druga stvar bi bila da se ponovila ranija ozljeda, no ovo je novo i ne znam kako se moglo predvidjeti (ako neko vidi uzročno-posljedičnu vezu između ovih ozljeda neka kaže).