1:35.00ellaxaz je napisao/la:super kup 1998.
[youtube][/youtube]
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Poslao sam ja poruku na youtube ovom momku što je postavljao ove klipove, pa možda postavi i tu utakmicu ovih dana.tm8782 je napisao/la:Ako neko ima utakmicu kupa kada smo dobili 3:2 na Kosevu da postavi bio bi jako zahvalan?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pozz iz Lukavca,sretno u nastavkuu !!!!!!!!
Hvala!Bianconeri1988 je napisao/la:Poslao sam ja poruku na youtube ovom momku što je postavljao ove klipove, pa možda postavi i tu utakmicu ovih dana.tm8782 je napisao/la:Ako neko ima utakmicu kupa kada smo dobili 3:2 na Kosevu da postavi bio bi jako zahvalan?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- bistrikboy
- Kontakt:
nasao se snimak,bice uskorotm8782 je napisao/la:Ako neko ima utakmicu kupa kada smo dobili 3:2 na Kosevu da postavi bio bi jako zahvalan?
OBAVEZNO POGLEDATI GOL RADONJE NA 1:10:00
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Baljić u Veležu ali samo u slučaju da prodje nove pretrage i ponovo ljekarski i sve bude ok. u protivnom momak završava tek započetu "karijeru" ....domorocki je napisao/la:Pehilj na posudbi u Kozari iz Gradiške!
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Samo golovibistrikboy je napisao/la:nasao se snimak,bice uskorotm8782 je napisao/la:Ako neko ima utakmicu kupa kada smo dobili 3:2 na Kosevu da postavi bio bi jako zahvalan?
OBAVEZNO POGLEDATI GOL RADONJE NA 1:10:00
[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta ti je derbi nekad bio pogledajte sjever samo
Nigdje policije 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
to je bilo dok je derbi iole nosio breme tog imena, danas derbi, takozvani lici na deranje igrača po livadi, zabrana gostujucim navijacima, bojkoti, podjednak broj policije i gostujucih navijaca. SRAMOTA 
EDIN O NASTUPIMA ZA ŽELJEZNIČAR: JOŠ SE SJEĆAM DEBIJA U ŽEPČU!
Napadač Manchester Citya Edin Džeko, uvijek se rado sjeti svojih fudbalskih početaka u Željezničaru. Jedan od najboljih svjetskih napadača prve fudbalske korake napravio je na Grbavici koja je i do danas ostala važan dio njegovog života.
Džeko se rado sjeti prvih nastupa i golova u plavom dresu:
"Za Željezničar sam debitovao u Žepču. Mislim da je rezultat bio 2:1 za Žepče. Trener Amar Osim priliku za igru dao mi je u 80. minuti. Sjećam se da mi je rekao: ''Uđi, zabij dva gola i izađi''. Nikad neću zaboraviti to vrijeme i osjećaj. Neopisivo je bilo nositi dres voljenog kluba. Prvi gol sam postigao u pobjedi protiv Modriče, bilo je 4:1 za Želju a gol koji sam dao vjerovatno je jedan od najdražih koje sam dao u karijeri'', prisjeća se Džeko kojeg Grbavica nikad nije zaboravila.
Ostatak intervjua sa Edinom Džekom pročitajte 10. marta u 3. broju magazina Željezničar.
Pročitajte koliko je Edin naučio na Grbavici, kome je sve zahvalan za svoje znanje i planira li odigrati još jednu sezonu u Želji.

Napadač Manchester Citya Edin Džeko, uvijek se rado sjeti svojih fudbalskih početaka u Željezničaru. Jedan od najboljih svjetskih napadača prve fudbalske korake napravio je na Grbavici koja je i do danas ostala važan dio njegovog života.
Džeko se rado sjeti prvih nastupa i golova u plavom dresu:
"Za Željezničar sam debitovao u Žepču. Mislim da je rezultat bio 2:1 za Žepče. Trener Amar Osim priliku za igru dao mi je u 80. minuti. Sjećam se da mi je rekao: ''Uđi, zabij dva gola i izađi''. Nikad neću zaboraviti to vrijeme i osjećaj. Neopisivo je bilo nositi dres voljenog kluba. Prvi gol sam postigao u pobjedi protiv Modriče, bilo je 4:1 za Želju a gol koji sam dao vjerovatno je jedan od najdražih koje sam dao u karijeri'', prisjeća se Džeko kojeg Grbavica nikad nije zaboravila.
Ostatak intervjua sa Edinom Džekom pročitajte 10. marta u 3. broju magazina Željezničar.
Pročitajte koliko je Edin naučio na Grbavici, kome je sve zahvalan za svoje znanje i planira li odigrati još jednu sezonu u Želji.
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
potpisati ugovor sa najboljim igračem lige na 3 i po godine je za svaku pohvalu... ovo me je iznenadilo! 
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
ne smijem ni da pomislim sta bi sad bilo da nema policije, ali to su te sad neke nove furkeSarajlijc@ je napisao/la:Sta ti je derbi nekad bio pogledajte sjever samoNigdje policije
ps: na ovom klipu samo jos fali promasaj dedica iz penala
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
joooj bolje ne moze fakat hvala Amaru,Ivici svima,prije svega hvala Bogu dragom
sad smo se uvjerili svi da smo se digli iznad nivoa ove lige i da je pocelo se jako ozbiljno o svemu razmisljat
sad se mogu nadati i stadionu i svemu jer to je to napokon 
Ovo za Zebu me pravo obradovalo...samo polako svakim danom, u svakom pogledu, sve vise napredujemo... pocelo popravljanje zapada 
zna li neko sta je sa nijemom?
i kad smo zadnji put potpisali s nekim duze od 2 god
i kad smo zadnji put potpisali s nekim duze od 2 god
Zadnja izmjena: ljiljan89, dana/u 27 feb 2012, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
ma jasta vrijeme naše furke tj. sarajevska furkaSarajlijc@ je napisao/la:Sta ti je derbi nekad bio pogledajte sjever samoNigdje policije
e ovo ja zovem dobrim poslovanjem kluba vezat najboljeg igraca na 3,5 godine nije mala stvar...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Zadnja izmjena: Medixon, dana/u 27 feb 2012, 14:38, ukupno mijenjano 2 puta.
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.