Safet Sušić - Pape

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Monolog » 07 jun 2011, 14:09

*p!p!t@* je napisao/la:Ovako...Ako veceras ne zaigra Ibričić,Sušić će za mene biti čovjek za koga nije pozicija selektora(golovi iz igre uglavnom ili kreću od Ibričića,il'je on sam asistent ili strijelac),a još će gore biti ako Mravca postavi u prvih 11 :?

Selektore dokaži se !
:lol:
Molim? To onaj koji ne može potrčati i koji ne zna šta je presing? Govoriš o Ibričiću, ucjenjivaču selektora, čovječe. Iskren se nadam da si želio napisati neko drugo prezime, jer ovo što si ti napis'o ne bi napis'o ni Senijad himself. Čuj od njega kreće sve. O, nebesa. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 jun 2011, 14:10

Monolog je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Ovako...Ako veceras ne zaigra Ibričić,Sušić će za mene biti čovjek za koga nije pozicija selektora(golovi iz igre uglavnom ili kreću od Ibričića,il'je on sam asistent ili strijelac),a još će gore biti ako Mravca postavi u prvih 11 :?

Selektore dokaži se !
:lol:
Molim? To onaj koji ne može potrčati i koji ne zna šta je presing? Govoriš o Ibričiću, ucjenjivaču selektora, čovječe. Iskren se nadam da si želio napisati neko drugo prezime, jer ovo što si ti napis'o ne bi napis'o ni Senijad himself. Čuj od njega kreće sve. O, nebesa. :lol:
"Iskren se nadam da si želio napisati neko drugo prezime"

Nije nije, eno ga je metno i u formaciju :shock: :)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 jun 2011, 14:11

Po pitanju Ibričića me ništa ne može razuvjeriti ;)

Znam da je bot,al fraer se uvijek nadje u akciji u kojoj padne gol? Kako xD

Zbog toga je u prvih 11 ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 jun 2011, 14:17

Ibricic barem po meni ne zasluzuje da se nalazi u prvih 11,jer covjek je slab skroz,tako da veceras ga ne ocekujem u startnoj postavi,kao ni Mravca,koji nas je kostao par jeftinih golova u ovim kvalifikacijama.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 jun 2011, 14:19

Ibričić nije nikada ni bio za prvih 11. Znam da su ovo puste želje, al' najbolje po naš tim je ukoliko Senijad večerašnju utakmicu odgleda sa tribina (mada, ukoliko bi on bio izostavljen, sigurno bi to značilo da se oprašta od reprezentacije, tako da je ovo nemoguće). Btw, nešto se ne sjećam da nas je Ibro vuk'o protiv Rumunije kada smo dobili 2:1. Da ne govorim o drugim mečevima (ovaj nam je najbliži). Stvarno sam sve više ubijeđen da si ti pomiješao Ibričića s nekim drugim igračem.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 jun 2011, 14:21

Pogledaj kvalifikacije za Svjetsko i golove,svaki gol čovjek je tu negdje,zato Ibričić u prvih 11 da zabijemo bar 1 gol protiv Albanaca :lol: :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 07 jun 2011, 14:23

Trigger je napisao/la:
gollum je napisao/la:....Moramo se boriti za baraž? Stvarno ne znam do kada će trajati ovo dizanje naše reprezentacije, kao da smo mi Francuska. Na nekoj temi sam pročitao kako mi imamo bolju reprezentaciju nego Srbije i Hrvatska. :roll:
Spustimo se na zemlju. Sastav Francuske u zadnjoj utakmici: Lyon, Arsenal, PSG, Lille, Barcelona, Bordeaux, Arsenal, Chelsea, Bayern, Arsenal, Real Madrid.
Naš sastav u zadnjoj utakmici: Istanbul, Freiburg, Westerlo, Montpellier, Young Boys, CSKA, Maccabi, Lyon, Dinamo M., Lokomotiv, Man. City.....
Sviđa mi se ovo što si napisao, kao poređenje, sastave repki prema "klubovima" za koje igraju njihovi igrači. super.
Samo, hajd' napiši isto tako i sastav Rumunije sa ove zadnje utakmice koju smo zijanili ubjedljivo a "vile su nas pronosale" da ne bude prava katastrofa, blamaža teška.....

Strpljenje, sabur, merhamet, biće bolje....sve je to pozitivno i lijepo i tako nas 'zaljuljaju' od bešike (većinu) i zato jesmo gdje jesmo na svim "poljima" života, pa i sporta. :evil:
Da su se toga 'pridržavali' naši heroji ne bi bilo ni polemike ni brige oko reprezentacije - ne bi je ni bilo.... :cry:
Pisao sam sastav Francuske jer @harry90 smatra da je loše to što se "moramo boriti za baraž", kako smo očekivali prvo mjesto, itd.
Što se tiče odnosa Rumunija-BiH, tu smo negdje. Mi možda imamo bolje pojedince, ali loše izbalansiran tim, puno igrača koji nisu u formi i ne igraju važne uloge u svojim klubovima.

Naravno, kritike na Papetov račun nakon utakmice protiv Rumunije su opravdane, ali ja uglavnom ne citiram one sa konstruktivnim kritikama, nego one koji pljuju i vrijeđaju, koji će večeras navijati za Albaniju i u slučaju negativnog rezultata doći ovdje i pisati postove tipa "jesam li ja rekao", "pa ovo se znalo odmah nakon remija protiv Albanije", itd. Razlika između prvih i drugih je ogromna.
Strpljenje spominjem jer su isti ovi počeli sa uvredama već nakon utakmica protiv Gane, Švedske i Njemačke, vjerovatno se nisu bavili sportom nikad pa im nije jasno koliko vremena je potrebno za stvaranje ozbiljne ekipe.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 07 jun 2011, 14:25

*p!p!t@* je napisao/la:Po pitanju Ibričića me ništa ne može razuvjeriti ;)

Znam da je bot,al fraer se uvijek nadje u akciji u kojoj padne gol? Kako xD

Zbog toga je u prvih 11 ;)
Obrisi profil.

Guzeljas nema mjesta ni medju 18. Apsulutno neuotrebljiv igrac i glavni krivac za gol u Portugalu. Uspori svaki napad, jer je svijestan da ne moze preci nijednog igraca.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 jun 2011, 14:27

Baš ću zbog Ibričića obrisati profil,zaboli me vala kako će i on i bilo ko večeras odigrati,pokušavam da se razbudim na ovaj način,jer znam kako god večeras odigrali,da protiv bjelorusa padamo ko ptice bez krila ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 07 jun 2011, 14:28

Idi igraj klikera, dijete. Cuj Ibricic...grohotam se

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 jun 2011, 14:31

:lol: :lol: :lol: Da i ja sam nečije dijete isto ko i ti ;)

Btw ne možeš krivicu prebaciti na jednog čovjeka,i da je Ibričić odigrao da valja protiv Rumuna opet ne bi ništa uradili jer smo u zadnjoj liniji imali dar mar ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 07 jun 2011, 14:34

*p!p!t@* je napisao/la::lol: :lol: :lol: Da i ja sam nečije dijete isto ko i ti ;)

Btw ne možeš krivicu prebaciti na jednog čovjeka,i da je Ibričić odigrao da valja protiv Rumuna opet ne bi ništa uradili jer smo u zadnjoj liniji imali dar mar ;)
Čim sam pročitao zadnji dio tvog potpisa sve mi je bilo jasno.

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 07 jun 2011, 15:25

NK/RK Krivaja je napisao/la:Također i ja isto, moram se palit klipovima po Youtube-u ali nema fajde, od klipova repke došao sam do [youtube][/youtube], svejedno mi, na šta nas Sušić dovede...
:D ti si KRALJ :D

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 07 jun 2011, 15:46

Kakav god rezultat bude večeras ja sam ZA ostavku Safeta Sušića. Ništa lično nemam protiv čovjeka ali ova reprezentacija ne liči na onu iz prošlih kvalifikacija, gdje smo držali nivo i kvalitet igre čak i protiv neugodnih Belgijanaca i Turaka. Igračima vidno fali motiva, a evidentno je da Safet Sušić, ma kakav god igračina on bio u svoje vrijeme, nije sposoban da motiviše igrače i nije vrijedan selektorske pozicije.

Nama treba selektor sa rezultatima i militantnim autoritetom... ili Sergej Barbarez :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 07 jun 2011, 15:54

A jeste vi strucnjaci....kako bi vas volio dovesti pred Safeta i da vidim sta mu imate reci u lice,mangupi....ispljuvaste boga,oca...sve vi znate,ko je prn'o,kakve gace nosi i to,a o taktici da ne govorim mnogi bi vam pozavidjeli,pa jadni ne bili to se fino ode pred hotel i kazes sve u facu kao sto sam prisustvovao jedne prilike poslije Francuza kad se Dzeki sve skrhalo u lice,kao sto neko rece izbjegao je veliku kolicinu pljuvacke koja se nalucila do tog momenta....pa ja.... 8-)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 07 jun 2011, 16:01

padobranac1978 je napisao/la:A jeste vi strucnjaci....kako bi vas volio dovesti pred Safeta i da vidim sta mu imate reci u lice,mangupi....ispljuvaste boga,oca...sve vi znate,ko je prn'o,kakve gace nosi i to,a o taktici da ne govorim mnogi bi vam pozavidjeli,pa jadni ne bili to se fino ode pred hotel i kazes sve u facu kao sto sam prisustvovao jedne prilike poslije Francuza kad se Dzeki sve skrhalo u lice,kao sto neko rece izbjegao je veliku kolicinu pljuvacke koja se nalucila do tog momenta....pa ja.... 8-)
Post ti ti je skroz besmislen... Navedi par činjenica zbog kojih i dalje podržavaš Sušića - insistiram! Nemoj samo počinjat sa time kako mu treba dati više vremena...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 07 jun 2011, 16:06

kokakolas je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:A jeste vi strucnjaci....kako bi vas volio dovesti pred Safeta i da vidim sta mu imate reci u lice,mangupi....ispljuvaste boga,oca...sve vi znate,ko je prn'o,kakve gace nosi i to,a o taktici da ne govorim mnogi bi vam pozavidjeli,pa jadni ne bili to se fino ode pred hotel i kazes sve u facu kao sto sam prisustvovao jedne prilike poslije Francuza kad se Dzeki sve skrhalo u lice,kao sto neko rece izbjegao je veliku kolicinu pljuvacke koja se nalucila do tog momenta....pa ja.... 8-)
Post ti ti je skroz besmislen... Navedi par činjenica zbog kojih i dalje podržavaš Sušića - insistiram! Nemoj samo počinjat sa time kako mu treba dati više vremena...

drug,ti svoje cinjenice u padže,pa pred hotel i pljus na sto...povedi i svoje istomisljenike,mozda ti bude lakse....ne branim ja njega,nego ste mi vi zalosni sa svojim nepoznavanjem granica u blacenju ....haj zdravo....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 07 jun 2011, 16:10

padobranac1978 je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:

drug,ti svoje cinjenice u padže,pa pred hotel i pljus na sto...povedi i svoje istomisljenike,mozda ti bude lakse....ne branim ja njega,nego ste mi vi zalosni sa svojim nepoznavanjem granica u blacenju ....haj zdravo....
Jes vala, gadno i doci na pojedine teme, posebno one usko vezane drzavu nam... Takve depre i bljuvotine covjek ne procita na jednom mjestu ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 jun 2011, 16:22

kokakolas je napisao/la:Kakav god rezultat bude večeras ja sam ZA ostavku Safeta Sušića. Ništa lično nemam protiv čovjeka ali ova reprezentacija ne liči na onu iz prošlih kvalifikacija, gdje smo držali nivo i kvalitet igre čak i protiv neugodnih Belgijanaca i Turaka. Igračima vidno fali motiva, a evidentno je da Safet Sušić, ma kakav god igračina on bio u svoje vrijeme, nije sposoban da motiviše igrače i nije vrijedan selektorske pozicije.

Nama treba selektor sa rezultatima i militantnim autoritetom... ili Sergej Barbarez :D
Tebi je post jos besmisleniji.Militantni autoritet :roll: kakvog djenerala dovesti pa da strojeve korake udaraju i glume diverzante. :lol:
Motivacija???igrati za grb svoje drzave koji klinac imas koga motivirati.Isto kao da gladnog covjeka da motiviras nebili pojeo koji cevap.Jedini problem je ako su se ovi nazderali negdje drugo.
Uostalom sve si na kraju docarao sa besmislenosti kad si sponenuo i covjeka koji ni sekunde raju na male nije vodio.I repci i njemu bi to na nos izaslo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 jun 2011, 16:33

harishp je napisao/la: Tebi je post jos besmisleniji.Militantni autoritet :roll: kakvog djenerala dovesti pa da strojeve korake udaraju i glume diverzante. :lol:
Motivacija???igrati za grb svoje drzave koji klinac imas koga motivirati.Isto kao da gladnog covjeka da motiviras nebili pojeo koji cevap.Jedini problem je ako su se ovi nazderali negdje drugo.
Uostalom sve si na kraju docarao sa besmislenosti kad si sponenuo i covjeka koji ni sekunde raju na male nije vodio.I repci i njemu bi to na nos izaslo.
Ne treba igrace motivisati s nekim nacionalnim pricama ili slicno. Najveca motivavcija im treba biti to da nije veliki igrac onaj koji nije nastupio na velikom takmicenju.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.