Trigger je napisao/la:gollum je napisao/la:....Moramo se boriti za baraž? Stvarno ne znam do kada će trajati ovo dizanje naše reprezentacije, kao da smo mi Francuska. Na nekoj temi sam pročitao kako mi imamo bolju reprezentaciju nego Srbije i Hrvatska.
Spustimo se na zemlju.
Sastav Francuske u zadnjoj utakmici:
Lyon, Arsenal, PSG, Lille, Barcelona, Bordeaux, Arsenal, Chelsea, Bayern, Arsenal, Real Madrid.
Naš sastav u zadnjoj utakmici:
Istanbul, Freiburg, Westerlo, Montpellier, Young Boys, CSKA, Maccabi, Lyon, Dinamo M., Lokomotiv, Man. City.....
Sviđa mi se ovo što si napisao, kao poređenje, sastave repki prema "klubovima" za koje igraju njihovi igrači. super.
Samo, hajd' n
apiši isto tako i sastav Rumunije sa ove zadnje utakmice koju smo zijanili ubjedljivo a "vile su nas pronosale" da ne bude prava katastrofa, blamaža teška.....
Strpljenje, sabur, merhamet, biće bolje....sve je to pozitivno i lijepo i tako nas 'zaljuljaju' od bešike (većinu) i zato jesmo gdje jesmo na svim "poljima" života, pa i sporta.
Da su se toga 'pridržavali' naši heroji ne bi bilo ni polemike ni brige oko reprezentacije - ne bi je ni bilo....

Pisao sam sastav Francuske jer @harry90 smatra da je loše to što se "moramo boriti za baraž", kako smo očekivali prvo mjesto, itd.
Što se tiče odnosa Rumunija-BiH, tu smo negdje. Mi možda imamo bolje pojedince, ali loše izbalansiran tim, puno igrača koji nisu u formi i ne igraju važne uloge u svojim klubovima.
Naravno, kritike na Papetov račun nakon utakmice protiv Rumunije su opravdane, ali ja uglavnom ne citiram one sa konstruktivnim kritikama, nego one koji pljuju i vrijeđaju, koji će večeras navijati za Albaniju i u slučaju negativnog rezultata doći ovdje i pisati postove tipa "jesam li ja rekao", "pa ovo se znalo odmah nakon remija protiv Albanije", itd. Razlika između prvih i drugih je ogromna.
Strpljenje spominjem jer su isti ovi počeli sa uvredama već nakon utakmica protiv Gane, Švedske i Njemačke, vjerovatno se nisu bavili sportom nikad pa im nije jasno koliko vremena je potrebno za stvaranje ozbiljne ekipe.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."