Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Master je kralj, koliko mi je samo puta popravio raspolozenje 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Grdan je napisao/la:Dinamo osvaja Ligu pravaka a onda Brotnjo dovodi od ljeta 2016 kojeg god igrača poželi iz Liga petice,Ameri preko Kolinde i Kujundžića prave Herceg Bosnu tako da nema nikakvog razloga za brigu što se tiče para
.
Pazi ove mašteGrdan je napisao/la:Čujemo se u drugom mjesecu kad Cristiano Ronaldo bude u Dinamo.

- el-fighter
- Kontakt:
Uz Burzinu "salamu u hodniku" i "nedam vise marke za gladne u Africi", Memin "adidas", Envera i Ernada, i scenu kad je ova cura provalila Mandraxa cini mi sevtdgeca je napisao/la:Najjače ikadmaster1015 je napisao/la:aferim coro inace radi se o sea da ne bude nesporazum sead seo rusilac kolasinac nase ga ne vole nesto vise su uz bicakcica najvise ga vole njemice djece i stari ljudi pozivam te curliko na pecenje sa momkom momak ne ujeda jedino voli ponekad da rusi ali oprosteno mu je jer je momak legenda i sivonja mislim na seasekaaleksic je napisao/la:
Aferim, prava je legenda, mislim na sea![]()
![]()

Trebali bi napraviti neki TOP 10 najsmjesnijih postova

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Nedimko
I njegovo dize se i meni i babi, naprijed rejal
I njegovo dize se i meni i babi, naprijed rejal
- JackTheStripper
- Kontakt:
Teme o Arsenalu. Na njima su najsmješniji postovi na forumu.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
De nadji salamu i adidas za te ne znam. A mogao bi i ove za gladne u africi. Za to sam cuo al sam xaboravio kako je bilo 

- el-fighter
- Kontakt:
Nmgu ni ja naci jer je zatrpano negdje na temi, al je burza govorio o danasnjim djevojkama i napisao nesto u fazonu "svaka kaze da je nevina, a kad joj ga stavis ko da si bacio salamu u hodnik".soxx je napisao/la:De nadji salamu i adidas za te ne znam. A mogao bi i ove za gladne u africi. Za to sam cuo al sam xaboravio kako je bilo

Mali Memo je napisao kao "nemaju nasi para da im Adidas pravi dresove", a burza je tokom SP-a 2010 u Juznoj Africi (vuvuzele bile popularne) napisao "nedam vise ni marke za gladne u Africi. Ne moze gladan insan vazdan puhat u ono gov.no"

Velež do groba života mi moga
Lily je napisao/la:Mali Memo legenda
Ne budite smjesni, nemaju nasi para da im adidas pravi dresove , i onako je savez u dugovima preko glave
Future je napisao/la:al znas sta je meni najgore kod ovih cura
svde fine ovo ono cojk bi reko ne zna hljeba jest
a vam kad joj stavis ko da bacis parizer u hodnik
By:don_burza![]()
Evo sve tri.Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
BigBigBang je napisao/la:Matori jarac otkrio cari sredstava za potenciju i uz ogromnu lovu kojom je opeljusio Arsenal skupo naplativsi svoje neuspjehe sada umace u 20 godina mladje sponzoruse. No dobro svaciji privatni zivot ne treba da se tice ikoga samo mene zanima sta na ovo ima reci moralna vertikala Artetitis koji se bas nedavno negativno izjasnjavao o Terryevoj preljubi, mislim da se ovakvo ponasanje voajera kosi sa gospodstinom koju forsira doticni Artetitis?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zar treba pisati koji je topicanell je napisao/la:koji je nama kur.ac
Eto koliko brzo smo primili gol ccc

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
nemoj yebavat ljude, ti misliš da je sad njima do zayebancijeKaunas je napisao/la:Zar treba pisati koji je topicanell je napisao/la:koji je nama kur.ac
Eto koliko brzo smo primili gol ccc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Al najjači su nakon loših rezultata 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
venger je inače gejVirtu4l je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:Matori jarac otkrio cari sredstava za potenciju i uz ogromnu lovu kojom je opeljusio Arsenal skupo naplativsi svoje neuspjehe sada umace u 20 godina mladje sponzoruse. No dobro svaciji privatni zivot ne treba da se tice ikoga samo mene zanima sta na ovo ima reci moralna vertikala Artetitis koji se bas nedavno negativno izjasnjavao o Terryevoj preljubi, mislim da se ovakvo ponasanje voajera kosi sa gospodstinom koju forsira doticni Artetitis?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- JackTheStripper
- Kontakt:
JackTheStripper je napisao/la:Teme o Arsenalu. Na njima su najsmješniji postovi na forumu.

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
- SlevinKelevra
- Kontakt:
A, koja je ono bila legendarna gdje neko kaze kako je uvijek miran i stalozen, a onda dvije minute kasnije sve yebe, razyebe zbog nekog para? 

SlevinKelevra je napisao/la:A, koja je ono bila legendarna gdje neko kaze kako je uvijek miran i stalozen, a onda dvije minute kasnije sve yebe, razyebe zbog nekog para?
legenda reala je napisao/la:hajde CSKA trpajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,yebo vam Zlatan Muslimović mater
legenda reala je napisao/la:yebem ti CSKA što ga odigra ,majku mu yebem
Tema chat nekoliko minuta kasnijelegenda reala je napisao/la:yebem ti CSKA ,yebem ti golmana ,yebem ti Zlatana i **** ,sve vam yebem ,svima što igrate majku vam **** ,dabogda pocrkali
legenda reala je napisao/la:ma samo gledajte na život sa realne strane ,i ne sikirajte se i sve će biti u redu ,psiha je najbitnija , a hvala bogu psihički sam ne jak nego prejak (debele živce imam , i nisam sikirljiv)

This time next year we'll be millionaires.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
To, to....

- Marsal
- Kontakt:
Meni je jači onaj kad čeka hokej za pare na kladionici pa psuje i nervira se i već se pomirio da nema ništa od dobitka i oni daju gol u zadnjoj minuti. Raduje se on, kad likovi uspjeli i primit i onda krene šou, znam da je i bogar'o 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Meni najjaci post otkako pratim forum.Marsal je napisao/la:Meni je jači onaj kad čeka hokej za pare na kladionici pa psuje i nervira se i već se pomirio da nema ništa od dobitka i oni daju gol u zadnjoj minuti. Raduje se on, kad likovi uspjeli i primit i onda krene šou, znam da je i bogar'o
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Ajd iskopajte ga ako je moguce da vidimomoj uzor-S.G je napisao/la:Meni najjaci post otkako pratim forum.Marsal je napisao/la:Meni je jači onaj kad čeka hokej za pare na kladionici pa psuje i nervira se i već se pomirio da nema ništa od dobitka i oni daju gol u zadnjoj minuti. Raduje se on, kad likovi uspjeli i primit i onda krene šou, znam da je i bogar'o

This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Bing [Bot] i 7 gostiju.