Sport i TV
Re: Sport i TV
.
Zadnja izmjena: Miron, dana/u 29 maj 2022, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
.
Zadnja izmjena: Miron, dana/u 29 maj 2022, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
sta trebam da slusam vratnica, zaledje, udarac iz kuta itd jer su ovi debili nesposobni da rijese probleme sa zvukom

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
.
Zadnja izmjena: Miron, dana/u 29 maj 2022, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Stas ti yebat, mozes samo nastaviti Vucicu pusiti qrac
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
Sramota je da ima neko ko brani ovaj amaterluk
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
.
Zadnja izmjena: Miron, dana/u 29 maj 2022, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je najgora organizacija jednog finala ikad + prenos na Areni je za go qrac
Rade ove lise na testu pa gledam na BT. Garant će ugasiti sredinom poluvremena.
41:34
Zalosno svega mi
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- NisamInSajder
- Kontakt:
BunarSport opravdava svoj naziva
.
Treba im to prodložiti za novi naziv kad za par godina budu morali proglasit stečaj. Do tad neka pretplate još koju sportsku manifestaciju (ako može naša Premijer liga na jedno 20tak miliona po sezoni
).

Treba im to prodložiti za novi naziv kad za par godina budu morali proglasit stečaj. Do tad neka pretplate još koju sportsku manifestaciju (ako može naša Premijer liga na jedno 20tak miliona po sezoni

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Telemachovi botovi dragi, ne znam šta pokušavate ovim? Da ljudi kažu, e vala ću se pretplatiti na Telemach, jer na Arenama nije baš najčistiji zvuk kad vrše prijenos sa lica mjesta. Odoh ja na Telemach, da uživam u prijenosima 4. mijanmarske lige u hokeju na travi za djevojčice do 15 godina. 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
.
Zadnja izmjena: Miron, dana/u 29 maj 2022, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
Vjerovatno najgledaniji sportski dogadjaj u godini, 21. stoljece i ti imas ovakve probleme sa zvukom koji traju jos od polufinala (je l' bi?). 

Znaju li ovi na Areni da imaju problema sa zvukom svaki put kada radi prenos sa lica mjesta? Možda im još nisu rekli da svaku utakmicu imaju taj problem.

Momci, sami ste krivi sto imate probleme na Areni. Sad ce vam jedan momcic to pojasniti fino 
Prebacio na HRT, ko drugi mec, 1000 puta bolje.

Prebacio na HRT, ko drugi mec, 1000 puta bolje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.