NK Zvijezda Gradačac

mmmirza
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la mmmirza » 02 maj 2012, 10:40

astra1922 je napisao/la:po svemu sudeci vjerujem da ce danas biti najveca posjeta ove sezone imam osjecaj da ce dosta tuzlaka doci neradni je dan tako da ocekujem mozda 4000.nadam se da ce vrijeme ostati suncano i da nece biti kise.znal neko ko sudi danas
ZVIJEZDA G. - SLOBODA Sudija: Petrović Dragan Banja Luka
Gradačac, 02.05.2012 17:00 A 1: Drašković Dalibor Ist.Sarajevo
Delegat:Kundačina Radislav-Trebinje A 2: Hrstić Dalibor Ljubuški
Posm.suđenja:Škoro Mustafa-Mostar 4: Mujić Elvis Banovići

subota 05.05.2012. u 16.00 BHT1 gosk - zvijezda

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 maj 2012, 10:43

mmmirza je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:po svemu sudeci vjerujem da ce danas biti najveca posjeta ove sezone imam osjecaj da ce dosta tuzlaka doci neradni je dan tako da ocekujem mozda 4000.nadam se da ce vrijeme ostati suncano i da nece biti kise.znal neko ko sudi danas
ZVIJEZDA G. - SLOBODA Sudija: Petrović Dragan Banja Luka
Gradačac, 02.05.2012 17:00 A 1: Drašković Dalibor Ist.Sarajevo
Delegat:Kundačina Radislav-Trebinje A 2: Hrstić Dalibor Ljubuški
Posm.suđenja:Škoro Mustafa-Mostar 4: Mujić Elvis Banovići
sta je ovo prvoligaski sudija i glavni i cetvrti znaci mogla bi jedna greska glavnog arbitra okrenuti tok utakmice ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 02 maj 2012, 10:52

kakve su danas prognoze ?? jel sta dogovoreno nekim slucajem.. :) :)
1947!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 maj 2012, 10:55

Ljumani_Banovici je napisao/la:kakve su danas prognoze ?? jel sta dogovoreno nekim slucajem.. :) :)
dogovoreno 100 % jer Zahirovic im obeco lijekova poslat :lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 02 maj 2012, 10:59

fukara87 je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:kakve su danas prognoze ?? jel sta dogovoreno nekim slucajem.. :) :)
dogovoreno 100 % jer Zahirovic im obeco lijekova poslat :lol: :lol:
znam da ste puni ko brodovi, pa reko da vidim ..mozda se i uplati danas na kladionici u vasu korist.. samo da nije blokirana utakmica ;) :mrgreen:
1947!

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 02 maj 2012, 11:21

Utakmica dogovorena,blokirana je i na kladionicama. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Dzin, dana/u 02 maj 2012, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 maj 2012, 11:24

Dzin je napisao/la:NEMA nista od pustanja,a pogotovo zbog ovih prica.
Jesil siguran, pa druze pricalo se da ce Slavija pobijedit Rudara P prije na sedmicu i sta se desilo ? pa normalnoo svi su znali da ce Slavija pobijedit i to je bilo tako.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 02 maj 2012, 11:25

fukara87 je napisao/la:
Dzin je napisao/la:NEMA nista od pustanja,a pogotovo zbog ovih prica.
Jesil siguran, pa druze pricalo se da ce Slavija pobijedit Rudara P prije na sedmicu i sta se desilo ? pa normalnoo svi su znali da ce Slavija pobijedit i to je bilo tako.
Evo ispravo sam post,upravo sam dobio drugi info,nemojte jarane prosuti ove bodove sto dobijete u Gradaccu.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 maj 2012, 11:35

Sjećam se da se govorilo da će Zvijezda pustiti Orašju, jer je bila napeta situacija kao i danas s Slobodom. Tadašnji a valjda i sadašnji predsjednik Zvijezde Novalić, i tadašnji trener Ratko Ninković su jasno rekli da od puštanja nema ništa, čak šta više sjećam se da su im navijači u oči rekli ako im pustite zaboravit na našu podršku. Ratko Ninković je tada rekao da će napustiti Zvijezdu ako se pusti Orašju. Čak sam našao i podatak da su iz Orašja nudili veliku svotu novca. Na kraju ZVIJEZDA nije pustila bodove, i zahvaljujući tome je stekla velike simpatije u državi. Zato danas napreduje iz dana u dan.....

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 02 maj 2012, 11:37

astra1922 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Zelju je jedini ove sezone nadigrao Gosk. Tu smo imali vise srece nego znanja.
sad bi nas trebalo biti briga ko je vas nadigrao tema je zvijezda a ne zeljo ili gosk imas svoju temu pa pisi sta hoces
Ne mislim da je tebe briga, i sigurno da ti ne mozes pisati u ime "vas" (ko god da ste), samo zato sto si registrovan na forumu i imas vise vremena nego pameti da pises takve dosjetke. Odgovarao sam decku sa nickom "SB.TRN", tebe niko nije spomenuo u mom tekstu, a pogotovo je apsurdno da ti drzis sebe dostojnim da napises "nas".
Sport je lijek za tijelo i duh.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 02 maj 2012, 11:38

AlemC85 je napisao/la:Sjećam se da se govorilo da će Zvijezda pustiti Orašju, jer je bila napeta situacija kao i danas s Slobodom. Tadašnji a valjda i sadašnji predsjednik Zvijezde Novalić, i tadašnji trener Ratko Ninković su jasno rekli da od puštanja nema ništa, čak šta više sjećam se da su im navijači u oči rekli ako im pustite zaboravit na našu podršku. Ratko Ninković je tada rekao da će napustiti Zvijezdu ako se pusti Orašju. Čak sam našao i podatak da su iz Orašja nudili veliku svotu novca. Na kraju ZVIJEZDA nije pustila bodove, i zahvaljujući tome je stekla velike simpatije u državi. Zato danas napreduje iz dana u dan.....
zvijezda je tog dana pokazala postenje,ali za svaki slucaj vi ste se osigurali par kilometara dalje odigravsi nerijeseno,tako da nista ne bi mijenjalo i da ih je zvijezda pustila...znam o cemu pricam :D
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 02 maj 2012, 11:38

AlemC85 je napisao/la:Sjećam se da se govorilo da će Zvijezda pustiti Orašju, jer je bila napeta situacija kao i danas s Slobodom. Tadašnji a valjda i sadašnji predsjednik Zvijezde Novalić, i tadašnji trener Ratko Ninković su jasno rekli da od puštanja nema ništa, čak šta više sjećam se da su im navijači u oči rekli ako im pustite zaboravit na našu podršku. Ratko Ninković je tada rekao da će napustiti Zvijezdu ako se pusti Orašju. Čak sam našao i podatak da su iz Orašja nudili veliku svotu novca. Na kraju ZVIJEZDA nije pustila bodove, i zahvaljujući tome je stekla velike simpatije u državi. Zato danas napreduje iz dana u dan.....
Ja sam zato sto si napisao,ali stvari drugacije stoje,najvjerovatnije posle ove utakmice se necu vise ni na temi o zvijezdi pojavljivati a kamoli na utakmici :mrgreen:

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 02 maj 2012, 12:03

HOCEMO POBJEDU !
NEMA PRODAJE !

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 02 maj 2012, 12:11

Bosanski zmaj je napisao/la:HOCEMO POBJEDU !
NEMA PRODAJE !
Nema prodaje,nemaju ni opreme a kamoli para da kupe,nasi su im neke djelove opreme pripremili,ali ce ih pustiti,jos gore nece prodati vec pustiti

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 02 maj 2012, 12:14

sta sad sloboda ne smije pobjediti? automatski jel znaci da zvijezda pusta :lol: :lol:

kojih pacenika ima boze sacuvaj. ko onda borcevi navijaci kada su se selili u cvajtu :D

simpatisem vas iz gradacca, zvijezda mi je pravo drag klub ali ovaj put navijam za slobodu. cisto zato sto vise volim gledati fukare neko one sto pjevaju nasu himnu nego one bosnjake pravoslavce sto su odbjegli od svoje drzave
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 02 maj 2012, 12:20

AKO DANAS PUSTIMO, PRVI VISE NIKAD NECU DOCI NA BANJU, A MISLIM I 90% SIMPATIZERA ZVIJEZDE.
PA NEKA IGRAJU PRED PRAZNIM TRIBINAMA.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 02 maj 2012, 12:33

Ako danas puste slobodi mislim da bi svi navijaci i simpatizeri trebali da bojkotuju sve domace utakmice do daljneg, nije to zbog slobode i bilo ko da je drugi u pitanju. Vodja RD treba da upozori trenera i upravu na to da i ne pomisljaju na pustanje......

Izgubit cemo i ovo malo publike sto je ostalo ako puste, a sa danasnjom pobjedom mozemo puno dobit na ozbiljnosti kluba mislim da je toga nasa uprava i svjesna.

Uglavnom izgube danas i nema ni mene vise na banji.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 02 maj 2012, 12:37

ljiljan89 je napisao/la:sta sad sloboda ne smije pobjediti? automatski jel znaci da zvijezda pusta :lol: :lol:

kojih pacenika ima boze sacuvaj. ko onda borcevi navijaci kada su se selili u cvajtu :D

simpatisem vas iz gradacca, zvijezda mi je pravo drag klub ali ovaj put navijam za slobodu. cisto zato sto vise volim gledati fukare neko one sto pjevaju nasu himnu nego one bosnjake pravoslavce sto su odbjegli od svoje drzave
Respekt slobodi, ali kvalitet koji posjeduje sloboda prije svega mislim da je ekipa dosta mlada, sa dosta juniora... da u 4 dana odigra dvije vrhunske utakmice i to drugu bez trenera i sa svim ostalim problemima nije u mogucnosti da na legalan nacin pobijedi, bod inekako al uostalom to ce se danas vidjet ko i kako igra uglavnom bice vruce....

KOMITET neka obrati paznju osim ako i oni nisu upetljani

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 02 maj 2012, 12:39

ljiljan89 je napisao/la:sta sad sloboda ne smije pobjediti? automatski jel znaci da zvijezda pusta :lol: :lol:

Smije i Gosk pobijediti u Sarajevu,ali to je nerealno,a ti si malo priglup da bi shvatio o cemu se pise na temi :DI mi volimo vise Fukare nego vas,cak i navijamo snjima :D :Dpa kada volis gledati Fukare,volis i nas i mi smo medu njima,hahah

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 02 maj 2012, 12:46

kvota pala sa 7,5 na oko 3, tako govore :lol: :lol: :lol: :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.