NK Široki Brijeg

neroazzuro
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la neroazzuro » 25 jul 2013, 16:08

Kakvo je ovo naprdjivanje,u vraziju mater? Sve nesto balavo...
Momci,imal dje prenos tekme il makar stream? Poderat veceras guzove ovim Rusima il sta su vec :D
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 25 jul 2013, 16:11

neroazzuro je napisao/la:Kakvo je ovo naprdjivanje,u vraziju mater? Sve nesto balavo...
Momci,imal dje prenos tekme il makar stream? Poderat veceras guzove ovim Rusima il sta su vec :D

Prenosi BHT u 20.30,od 21.00 bit ce kombinirano sa Sarajevom,stream ce biti na Hercegovina live-u,Balkansportsu... ;)
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 25 jul 2013, 16:22

ljutinar je napisao/la:On te loži ti mu objašnjavaš nešto, okanite se ćorava posla nego idi cugaj negdje i podržite ekipu veceras
Ma ja sam objesnio dečku ,kad ga prestane pucat pubertet morat će počet nekad glavom mislit
Što se toga tiče ako je ikad ijedna navijačka skupina nekom "spustila" to je naša njegovoj
slika
:lol:
Oko 18 30 lagano prema Pecari ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 jul 2013, 16:27

felix123 je napisao/la:
ljutinar je napisao/la:On te loži ti mu objašnjavaš nešto, okanite se ćorava posla nego idi cugaj negdje i podržite ekipu veceras
Ma ja sam objesnio dečku ,kad ga prestane pucat pubertet morat će počet nekad glavom mislit
Što se toga tiče ako je ikad ijedna navijačka skupina nekom "spustila" to je naša njegovoj
slika
:lol:
Oko 18 30 lagano prema Pecari ;)
:lol: :lol: ujeda ova pravo
DRUG NEBI TI PUNCA

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 jul 2013, 16:42

Kazu nam "navijaci". :lol: :lol: :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 jul 2013, 16:46

Da, kazu vam navijaci.
Doduse kaze vam se i da zaobidjete, pa opet maloljetni hormoni ne daju mira.

Haj da vas ne citam, oduzimate mi vrijeme, malo konkretnijih info i postova zamolit cu.
...Život za Široki...

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 25 jul 2013, 16:46

Sretno večeras,prolaz bi vam zabetonirao financijsku stabilnost :D

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 25 jul 2013, 16:48

kaze nam 6 organizovani seljaka iz dna hercegovine. ova smijesna poruka je gora od one sto nam je red army poslao. kao pozdrav najboljim simpatizerima u bih pa onda ide a gdje su vam navijaci :lol: iz sirokog nas pohvalili jer nas stvarno ima rulja a sto se tice organizacije ebiga kako kad bitno je da se pokusava a red army nas pohvalio da smo najbolji simpatizeri (naravno) a ne znam kako ne vidise hiljadu i po navijaca tacno prekoputa njihove tribine :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 jul 2013, 16:52

Svi vas hvale, nema sta, ne znam samo kako HZ i TM opstaju uopce pored vas. Dobro, tu i tamo pane udarni trans dok veliki vodja druka za 'ajduka, al to nema veze, rulji to ne smeta, rulji lako udovoljiti, a lako napraviti novi. RA je imao pravu ideju, koliko je smijesna poruka bila pokazao je pljesak na otvorenoj sceni, prevazidjen samo nevjericom i ''bukom'' kad je dignut ostatak parole.
A eto kad ''6 organiziranih seljaka'' moze godinama opstajati na sceni i uciniti da se pravdate i visite po temi k'o kakva djeca. Isti oni koje ste zvali ''repasima'' jer su bili casuala dok je Zenica furala dres style pa eto kao ''neobicno bilo'', isti oni kojima ste trcali kad se oformila liga do autobusa moleci salove i majice ili dolazili na utakmice protiv Zelje i slicnih. Eh, djeca, vidis da nemas ni 16 godina, a pises ovdje.

Haj ne provaljuj se na temi ako nemas sta pametnije napisati, uostalom protiv pravila foruma je uopce o tome diskutirati, imas tribinu pa se dokazuj, dosta vas vise maloljetnih internet navijaca da trollate bas svaku mogucu temu.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 25 jul 2013, 16:57, ukupno mijenjano 2 puta.
...Život za Široki...

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 25 jul 2013, 16:54

Kordić bio mogao donjeti prolaz,nekako odigra najbolje kad je najpotrebnije.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 25 jul 2013, 17:01

ŠB_Fidelis je napisao/la:Svi vas hvale, nema sta, ne znam samo kako HZ i TM opstaju uopce pored vas. Dobro, tu i tamo pane udarni trans dok veliki vodja druka za 'ajduka, al to nema veze, rulji to ne smeta, rulji lako udovoljiti, a lako napraviti novi.
Eto kad ''6 organiziranih seljaka'' moze godinama opstajati na sceni i uciniti da se pravdate i visite po temi k'o kakva djeca.

Haj bolan ne provaljuj se na temi ako nemas sta pametnije napisati, uostalom protiv pravila foruma je uopce o tome diskutirati, imas tribinu pa se dokazuj, dosta vas vise maloljetnih internet navijaca.
ja se isto ne volim svadjat. a upravo u tvom postu ja mogu izvuci nasu velicinu (robijasa) jer ce ti svaki od nas reci da su HZ i TM velike navijacke grupe vrijedne velikog respekta. i skripari su meni sasvim ok. brojka ko brojka oslikava populaciju sirokog al bitno je da postoje i da pokusavaju. meni sta licno smeta je kad neko negira nesto sto je isto kao tvoje a u vecini slucajeva vece i bolje. ko sisa navijanje na ovom forumu smo zbog fudbala/nogometa...

ljubuski
Kontakt:

Post Postao/la ljubuski » 25 jul 2013, 17:04

Igraj Široki volimo te mi... Sretno večeras Ljubušaci dolaze da vas podrže :)

xxzulaxx
Kontakt:

Post Postao/la xxzulaxx » 25 jul 2013, 17:05

Sretno Siroki, nadam se dobrom rezultatu.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 jul 2013, 17:18

KenoRob je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Svi vas hvale, nema sta, ne znam samo kako HZ i TM opstaju uopce pored vas. Dobro, tu i tamo pane udarni trans dok veliki vodja druka za 'ajduka, al to nema veze, rulji to ne smeta, rulji lako udovoljiti, a lako napraviti novi.
Eto kad ''6 organiziranih seljaka'' moze godinama opstajati na sceni i uciniti da se pravdate i visite po temi k'o kakva djeca.

Haj bolan ne provaljuj se na temi ako nemas sta pametnije napisati, uostalom protiv pravila foruma je uopce o tome diskutirati, imas tribinu pa se dokazuj, dosta vas vise maloljetnih internet navijaca.
ja se isto ne volim svadjat. a upravo u tvom postu ja mogu izvuci nasu velicinu (robijasa) jer ce ti svaki od nas reci da su HZ i TM velike navijacke grupe vrijedne velikog respekta. i skripari su meni sasvim ok. brojka ko brojka oslikava populaciju sirokog al bitno je da postoje i da pokusavaju. meni sta licno smeta je kad neko negira nesto sto je isto kao tvoje a u vecini slucajeva vece i bolje. ko sisa navijanje na ovom forumu smo zbog fudbala/nogometa...
Pa onda nemojte dolaziti k'o kakvi padobranci da nicim izazvani pisete gluposti, bez da je itko sta lose napisao za gore navedene da bi se ovi kacili na ''Listicu'' ili sta vec, a svatko je dobrodosao za konstruktivnu i argumentiranu raspravu o bilo cemu.
Svaki pravi navijac ce respektirati navijaca ili grupu za koju vidi konstantan rad, trud, organizaciju, sadrzaj, a u nasem slucaju je to jos deset puta teze jer je rijec od 5 do 10 puta manjoj sredini, pa opet da vidim koliko to ih se jos moze pohvaliti da je vise toga odradio u ovoj drzavi ili da je obisao cijelu BiH uzduz i poprijeko te pola Europe sa svojim voljenim klubom, a da je i iz duplo i vise brojnih sredina od Širokog Brijega, ovo su najobicnije cinjenice, smetale nekome ili ne, omalozavajuci takvo sto samo omalovazavas i obezvrijedjujes sebe samog kao navijaca i vlastitu grupu, ali to djeca i derbi navijaci ne shvacaju i nikad, ali bas nikad nece shvatiti i to za mene nisu ama bas nikakvi navijaci nego samo dio mase, rulje, i stoga su i dobili gore navedeni sarkasticni odgovor, koji si ocito i ti djelomicno pogresno shvatio.

Nitko ne negira nista, nego pojedini likovi ovdje sebi uzimaju za pravo kojekakve teze povlaciti i paralele povlaciti koje nemaju veze s vezom i samo se dovode u situaciju da ih se poklopi jer je redom rijec o balavcima.

To na stranu, tema je NK Široki Brijeg.
...Život za Široki...

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 25 jul 2013, 18:11

Dosadni ste i jedan i drugi. Jel utakmica počinje u 21.00h, da se uštelim na BHT? Sretno večeras iz Zenice. Da barem jedan od četiri kluba iz naše zemlje prođe u ova dva dana.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 25 jul 2013, 18:11

revan je napisao/la:Dosadni ste i jedan i drugi. Jel utakmica počinje u 21.00h, da se uštelim na BHT? Sretno večeras iz Zenice. Da barem jedan od četiri kluba iz naše zemlje prođe u ova dva dana.
20:30
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 25 jul 2013, 18:22

Sretno veceras Sirokom,nadan se dobrom rezultatu.

Send from my Digitron FCB
Keep walking.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 25 jul 2013, 18:31

ljubuski je napisao/la:Igraj Široki volimo te mi... Sretno večeras Ljubušaci dolaze da vas podrže :)
Ista ekipa ko u kupu ??? Momci šta drugo nego dobrodošli i poderite glasove kao i uvijek

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 25 jul 2013, 18:36

´oće li ovo kiša past...opasno grmi...

19UM94
Kontakt:

Post Postao/la 19UM94 » 25 jul 2013, 18:39

york je napisao/la:´oće li ovo kiša past...opasno grmi...
U Mostaru ozbiljno počela padat !

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: rishovski i 25 gostiju.