PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
eu2, pass: huntelar 
Unica igraj iz zabave nemoj igrat da pobjediš bolji je osjećaj dok igraš,a i kad izgubiš nećeš doživjet nervni slom 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Hoće li itko da bacimo koju?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
-
jasko_juve
- Kontakt:
hocu ja..Toxicity je napisao/la:Hoće li itko da bacimo koju?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
evo i ja ...ajd jos neko pa 2 na 2 
Eu 2, toxicity, 123jasko_juve je napisao/la:hocu ja..Toxicity je napisao/la:Hoće li itko da bacimo koju?
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Još malo i sve je spremno za PO
! Evo sredjena je i LS i ova tabela gdje ćete moći pratiti rezultate! Sve će biti na ovom topicu, takodjer i ss-ove postavljati na ovaj topic, ali od 08.06.2011 godine! http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 9#p1126049

Cavani (23 gola) vs Falcao (23 gola)
..ko ce nastaviti golgeterski niz,a ko ce se vratiti kuci praznih ruku

Dabogda slavio titulu s njima.Goalgetter je napisao/la:Da sam vec namjestao, izabrao bih sebi Barcu, jer navijam za njihjasko_juve je napisao/la:eto Goalgetter da nisi ti obavio ovo izvlacenje klubova rekao bi da je taj neko sebi namjestio Real M. al posto si ti...![]()
![]()
![]()
![]()
HALA MADRID
BHF Bosanska Krajina!
- Marseille84
- Kontakt:
Jadni vi, kad vam je to najvece nerviranjeIbrahimović_God je napisao/la:jooj apocalyps koje si ti nafakali covjek, idi igraj Bingo dobit će 100% aaaaaaaaaaaaaaaa da ti samo znas kolko sam se ja izpsovo aaaaaaaaaaaaa opsovo sam 3000000x Allaha, Dzamiju, Kur'an sve zivo aaaaaaaaaaaaaaaa jesam se nanerviro ja 25 šuteva ti 6 šuteva, rezultat 1:1 na produzetcima 30' minuta znaci kraj treba svirat ono ubaci nekako i gol dade aaaaaaaaaaaaaaaaaa SVE znači sve vjere na svijetu sam psovo dzamiju munaru, kurbanske kesice aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nikad se vako nisam nanerviru u zivotu
nisam ja kriv kad ne znas jbgIbrahimović_God je napisao/la:jooj apocalyps koje si ti nafakali covjek, idi igraj Bingo dobit će 100% aaaaaaaaaaaaaaaa da ti samo znas kolko sam se ja izpsovo aaaaaaaaaaaaa opsovo sam 3000000x Allaha, Dzamiju, Kur'an sve zivo aaaaaaaaaaaaaaaa jesam se nanerviro ja 25 šuteva ti 6 šuteva, rezultat 1:1 na produzetcima 30' minuta znaci kraj treba svirat ono ubaci nekako i gol dade aaaaaaaaaaaaaaaaaa SVE znači sve vjere na svijetu sam psovo dzamiju munaru, kurbanske kesice aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nikad se vako nisam nanerviru u zivotu
PS: nista uci i samo uci, bit ce nekad revans
BHF Bosanska Krajina!
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
apocalyps...
cestitke na pobjedi,bilo je vise neko dosadna tekma (sa moje strane) haha...
Kad cemo ?
cestitke na pobjedi,bilo je vise neko dosadna tekma (sa moje strane) haha...
Kad cemo ?
ala debila igrao atletico madridom a ja evertonom i on se hvali sutevima...hahahhaha, koji debil majko mojaIbrahimović_God je napisao/la:ma loš si, priznaj da sam te karo' čitavu utakmicu, dao si mi golove na nafaku, ali eto mozemo i revans kad hoces ...apocalyps je napisao/la:nisam ja kriv kad ne znas jbgIbrahimović_God je napisao/la:jooj apocalyps koje si ti nafakali covjek, idi igraj Bingo dobit će 100% aaaaaaaaaaaaaaaa da ti samo znas kolko sam se ja izpsovo aaaaaaaaaaaaa opsovo sam 3000000x Allaha, Dzamiju, Kur'an sve zivo aaaaaaaaaaaaaaaa jesam se nanerviro ja 25 šuteva ti 6 šuteva, rezultat 1:1 na produzetcima 30' minuta znaci kraj treba svirat ono ubaci nekako i gol dade aaaaaaaaaaaaaaaaaa SVE znači sve vjere na svijetu sam psovo dzamiju munaru, kurbanske kesice aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nikad se vako nisam nanerviru u zivotuja sam tebi rekao da ces jednom naletiti, i evo prva utakmica imas poraz vec
![]()
PS: nista uci i samo uci, bit ce nekad revans![]()
![]()
Da ti nije Allaha i njegove nafake rastavio bi te na proste faktore al' viša sila je presudila, trebo si malo pogledat onu statistiku ...
becki kad god oces, cekam te
BHF Bosanska Krajina!
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
ajd
eu2
soba: tito
password: caput

eu2
eto me caputaneBečki Kongres je napisao/la:ajd
eu2
BHF Bosanska Krajina!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Nek si ti psovao pa nek gori sve 
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
FUJ!!!!!
Maloprije igram sa Zoleom, vodim 1 - 0 on uputi šut sa strane dotaknu lopta golmana pa stativu izvana i on svira gol ma daj jbt nevjerovatno..... Pa ovo se samo meni može desiti.....
ŽALOSNO I FUJ!!!!!
Maloprije igram sa Zoleom, vodim 1 - 0 on uputi šut sa strane dotaknu lopta golmana pa stativu izvana i on svira gol ma daj jbt nevjerovatno..... Pa ovo se samo meni može desiti.....
ŽALOSNO I FUJ!!!!!
jadni vi nebili....idite hodzama, popovima, dalaj-lami nek vas lijeci....psovati allaha i kur`an radi igre.....
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Unica jesi živ 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
jasko_juve
- Kontakt:
iznerviram se i ja nekad,al mislim da nije vrijedna igrica da se psuje i ponizava onaj odozgo..ĆeMa je napisao/la:jadni vi nebili....idite hodzama, popovima, dalaj-lami nek vas lijeci....psovati allaha i kur`an radi igre.....
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.