Od svih jedini mi po dizajnu zapao za oko, specifikacije dobre.
A znam da su potonuli, zato se i dvoumim između navedenih, ili eto z5 ako je takva situacija.
A za sve ostalo tu su 2 Nokia Lumie rezerve
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
QUARESMA 18<<< je napisao/la:Kako mozete covjeku preporuciti telefon star 3 godine?
Za te pare moze ici lg g4
Covjek trazi da mu sluzi telefon naredne dvije tri godine, sto iphone 5s nikako ne moze, moze ali ce biti slicna situacija kao sa iphone 4s
Ili ako vec trazi striktno te telefone sto je naveo onda htc one m8 i cyanogenmod majka.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Jbg z5 skuplja otprilike 200KM, a nesto mi zao dati toliko kesa, u bh telecomu preskupa 1300...QUARESMA 18<<< je napisao/la:.
odi na xda, i upitaj kakva je situacija sa z3+ sa marshmallow, da li su uspjeli rijesiti problem sa pregrijavanjem.R32 je napisao/la:Jbg z5 skuplja otprilike 200KM, a nesto mi zao dati toliko kesa, u bh telecomu preskupa 1300...QUARESMA 18<<< je napisao/la:.
Ne isplati mi se ni na pretplatu.
Bit ce jedino ako naletim sta povoljno...
Da li zna iko riješenje? Svašta sam probao, nestalo mi skoro 1 gb memorije. Ponovo sam ubacio foldere sa kompa koji nedostaju, i sad imam 9 gb slobodno umjesto 10 kao što je bilo ranije.Imam problem sa SD karticom, možda je neko imao sličan problem ili zna do čega je? Danas slušao muziku i primijetim da nema folder domača muzika i još dva foldera. Priključim tel. na komp. da vidim hoće li ih očitati, ali ništa.
Slična situacija sa 50tak slika, tu su ali ne mogu ih otvoriti.
Ja sam kontao uzeti Zenfone 2 dok nisam na gsmareni procitao mnogo losih iskustava sa njim.Poslije toga sam odustao, zale se na svasta, na slab touch, na probleme sa aplikacijama, valjda i apdejt kasni po toliko, svacega sam se nacitaone_znam_ko_sam je napisao/la:Kakvo je stanje sa Asus telefonima?
Isplati li se Zenfone 2, 4gb verziju kupiti?
To me zanima jer sad ima dobra ponuda, cijena je 280€, dodje Zenfone 2 (4gb) + Zenpad 10.
Po specifikacijama se ne cini lose...
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Amazon [Bot], Sheyi, VensanKasel, zemuntrg i 18 gostiju.