Drži se ti tenisaFederer17 je napisao/la:Odvadi malo.dadoprso je napisao/la: Upravu si. Ipak mislim da je više zaslužio poziv od Sunjića i Cocalića zajedno. Trenutno nemamo boljeg štopera od Samira, pomenutih nisu mu ni do koljena.
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: RE: Re: RE: Re: Sead Kolašinac
Re: RE: Re: Sead Kolašinac
Ma šuplje, Seo nije najoštriji ali nije vala ni glup. Nude mu ugovor od €2M godišnje što je mizerno za igrača poput njegaElddar je napisao/la:Ode Seo u Milan ?
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Igrali momak danas protiv Dortmunda cini mi se da ima kartone?
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Jel ovo stvarno neka zayebancija za Milan ili sta? Wtf...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Jašta jesajo10 je napisao/la:Jel ovo stvarno neka zayebancija za Milan ili sta? Wtf...
Ne igraNerminovic je napisao/la:Igrali momak danas protiv Dortmunda cini mi se da ima kartone?
Seo u Everton, on i Besic da dominiraju engleskom
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Hoće li igrati sada za vikend, vidim nije bio u konkurenciji za meče protiv Dortmunda i Bremena.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Goalgetter
- Kontakt:
Vjerovatno da nece, i dalje povreda.Raonffa je napisao/la:Hoće li igrati sada za vikend, vidim nije bio u konkurenciji za meče protiv Dortmunda i Bremena.
Koja je povreda u pitanju?Goalgetter je napisao/la:Vjerovatno da nece, i dalje povreda.Raonffa je napisao/la:Hoće li igrati sada za vikend, vidim nije bio u konkurenciji za meče protiv Dortmunda i Bremena.
Hoće li makar onda za EL biti spreman?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima nekih problema sa misicem. Trener je rekao da su male sanse da bude spreman protiv Wolfsburga, ali mislim da bi u EL trebao zaigrati.Raonffa je napisao/la:Koja je povreda u pitanju?Goalgetter je napisao/la:Vjerovatno da nece, i dalje povreda.Raonffa je napisao/la:Hoće li igrati sada za vikend, vidim nije bio u konkurenciji za meče protiv Dortmunda i Bremena.
Hoće li makar onda za EL biti spreman?
Vidio sam i ja da je neka povreda mišića u pitanju, mislio sam da ti znaš nešto konkretnije al' nebitnoGoalgetter je napisao/la: Ima nekih problema sa misicem. Trener je rekao da su male sanse da bude spreman protiv Wolfsburga, ali mislim da bi u EL trebao zaigrati.
Vjerovatno onda neće rizikovati sa njim protiv Wolfsburga, puno im je potrebniji u četvrtak protiv Ajaxa. Mada eto i u BL nikako da riješe to pitanje opstanka, iako će oni u konačnici opstati al' je puno timova u 4,5 bodova razlike od zone ispadanja do sredine tabele.
Mislim na Sea. 

gdje seo 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
elvis270178
- Kontakt:
Povrijedzen
-
elvis270178
- Kontakt:
Aduktori
Na zagrijavanju se povrijedio.
I nastavak ispod.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, kakarut i 29 gostiju.