Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Ulazak Wayne Rooneya je definitivno značio da nemamo šanse za 3 boda. Nadam se da ga nećemo gledati iduće sezone.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Zato brate sto si jako nerealan,nesto pun samopouzdanja kao da ima 20 kola da kraja,t 2 tekme pominjes nesto kao neki bitan faktor i nadas se necemu protiv Citya koji je i ovakav za bar 2 klase jaci od nas,Sautemptom je ta dr tekma i tu tesko do 3 bodaAsteriks je napisao/la:Ma ne, bolje je odmah upisati poraz, jos bolje obje zaostale predat il najbolje - zakljuciti sezonu, msm cemu nerviranje ak ste sigurni da cemo izvisit iz ove borbe za lp.
Volio bi da se ne nerviram al jbg kad ih volim al i ne vjerujem da mozemo do 4 mjesta poslije ovakvog kixa a imas jos utakmice protiv Citya,Chelsea,Totenhema,Arsennala pa i Everton nije za bacit utorak,tako dosta si nerealan
Pa eto Pool krci sve redom, najbolji napad epl-a i opet sest boba zaostatka uz dvije tekme manje.
Ljudi su gubili od Burnleya, Bournemoutha, Swansea, Lestera i Hulla. Do kraja imaju upravo Bournemouth, gostoju nezgodnom WBA, Watfordu, Cekicarima itd.
Da su u pitanju City il Spursi, rekao bih da je ovo zavrsena trka ali ovako ipak ne.
Znaci nasa amaterska realizacija vs njihova nestabilna defanziva i los ucinak protiv iole organizovanijeg underdoga, pa da vidimo ko ce na kraju poentirati.
U svakom slucaju imamo i plan b (el) tak da nema mjesta za panikom.
Tek kada i ako izgubimo taj min cilj tek onda imate pravo kukat a apelirat cu da ovaj pdf promjeni naziv u kukavicije gnijedzo.
Ljudi su gubili od Burnleya, Bournemoutha, Swansea, Lestera i Hulla. Do kraja imaju upravo Bournemouth, gostoju nezgodnom WBA, Watfordu, Cekicarima itd.
Da su u pitanju City il Spursi, rekao bih da je ovo zavrsena trka ali ovako ipak ne.
Znaci nasa amaterska realizacija vs njihova nestabilna defanziva i los ucinak protiv iole organizovanijeg underdoga, pa da vidimo ko ce na kraju poentirati.
U svakom slucaju imamo i plan b (el) tak da nema mjesta za panikom.
Tek kada i ako izgubimo taj min cilj tek onda imate pravo kukat a apelirat cu da ovaj pdf promjeni naziv u kukavicije gnijedzo.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
Meni se sve nešto čini kao da se Mourinho lagano predaje što se tiče Premiershipa i da će sve karte baciti na Evropa Ligu,što mislim da je jako dobra odluka.
Do kraja te jako zeznute 2 zaostale utakmice,te gostovanja Arsenalu,Tottenhamu i doček Chelseaja.Koliko god neko bio optimističan,nije realno očekivati TOP4 poslije ovog danas.Dok je realno očekivati trofej EL jer stvarno ne vidim dovoljno jaku ekipu koja Unitedu može pomrsiti račune.
Do kraja te jako zeznute 2 zaostale utakmice,te gostovanja Arsenalu,Tottenhamu i doček Chelseaja.Koliko god neko bio optimističan,nije realno očekivati TOP4 poslije ovog danas.Dok je realno očekivati trofej EL jer stvarno ne vidim dovoljno jaku ekipu koja Unitedu može pomrsiti račune.
You'll never walk alone.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Moguće je da završe čak i ispod neugodnog Evertona na kraju, imaju i tu utakmicu pa treba sačekati i vidjeti. Mislim da je EL rješenje ipak jer su ostali sve tanki protivnici. 

Ma jok ba mi smo sila 3 boda protiv Citya i Sautemtona upisana i eto nas kod vasAmsterdam1312 je napisao/la:Moguće je da završe čak i ispod neugodnog Evertona na kraju, imaju i tu utakmicu pa treba sačekati i vidjeti. Mislim da je EL rješenje ipak jer su ostali sve tanki protivnici.

Ne mozes na svom terenu dobit ove mucenika tipa Bourmonta,Wba,Barnya itd sklji ppp al smo upisali bodove protiv Citya jbt istino i realno gledanje,mozemo i do titule jbg sto da ne
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Loša utakmica prema naprijed, mislim da smo izgubili sve šanse za LP kroz PL. Patnja za gledanje.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Tanki protivnici u EL, a protiv jos tanjih se mucimo kuci citavu sezonu u Premu.Amsterdam1312 je napisao/la:Moguće je da završe čak i ispod neugodnog Evertona na kraju, imaju i tu utakmicu pa treba sačekati i vidjeti. Mislim da je EL rješenje ipak jer su ostali sve tanki protivnici.
Bas comforting

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Drugo poluvrijieme sam ovako hvatao pogledom sto znog posla sto zbog igre ali sam tek pred kraj primjetio da je Rooney usao i imam sta vidjeti: kretanje bez lopte isto kao da ja igram, mrtva statika i bezvolja; a onda i onaj moment kad je dobio zuti. Sramotno ponašanje fakat, nadam se da ce ici.Nitro je napisao/la:Ulazak Wayne Rooneya je definitivno značio da nemamo šanse za 3 boda. Nadam se da ga nećemo gledati iduće sezone.
Ekipa se trudila ali attacking movement je bio standardno los i u prvih pola sata dalo se vidjeti kako ce tekma i završiti. Idemo dalje.
Mislim da se UTD I prije ovog kiksa mogao komotno presaltati na EL. Sve kada pogledas previse se totalno moronskih kikseva nakupilo, pogotovo kuci. Do kraja dosra teskih utakmica. Gostuje se Arsenalu, Tottenhamu, Sotonama, Cityu a doma sa Chelsea I Evertonom. Da su pobjedjivali kuci ove manje, gdje su I trebali dobijati realno, problema ne bi ni bilo ali sama realizacija je klub ostavila bez TOP4. Fokusiranje na EL nikada nije dobra opcija jer MORAS nesto osvojiti protiv timova gdje si veliki favorit a takve je dosta tesko dobijati kada si pod velikim pritiskom. Ali ako ti je jedina opcija onda nema puno prostora za filozofiju. Liga otpala, jedino ostaje EL.Believe je napisao/la:Meni se sve nešto čini kao da se Mourinho lagano predaje što se tiče Premiershipa i da će sve karte baciti na Evropa Ligu,što mislim da je jako dobra odluka.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ljudi lagano, pricamo o velikom progresu na polju igre pocev od defanzive do samog stvaranja zicera. Mislite da ce Pep imati lagan zadatak, mislite da Jozo nece izaci sa tim visokim presingom.
Takve meceve odlucuju finese i tesko da se ponovi onaj raspad iz prvog meca. Zatim, Arsenal vec odavno van kolosjeka pogotov po pitanju psihe, itd.
Vecina gleda npr na dva zaostala meca kao potencijalni kiks gdje ce se izvuci bod, a niko ne pomislja na realna 4. Trebam li pominjati da smo u gostima top 3 uz dva meca manje (znaci 6 boba ispod plavaca).
Koliko god nisu u stanju zavrsiti servirane utakmice zbog mase promasaja toliko i ne gubimo iste, msm niko da pomene kak je ova defanziva u stanju ustopati topovske nalete pogotov sa Anderom kao potporom.
Niko ne kaze da ce biti otvoren autoban ali nema potrebe ni za ovom zalopoljkom...
Ko zna, mozda jesam staromodan po tom pitanju, jasno da nema oca svih managera koji ce nas vaaditi u zadnjim trenutcima al taj pobjednicki mentalitet uz koji sam odrastao, te tekme gdje sam kao klinac gledao potop bavaraca jednostavno mi ne dopustaju drugacije da tikujem sve dok ima i promil sanse (a ovdje je garant vise od tog promila).
Takve meceve odlucuju finese i tesko da se ponovi onaj raspad iz prvog meca. Zatim, Arsenal vec odavno van kolosjeka pogotov po pitanju psihe, itd.
Vecina gleda npr na dva zaostala meca kao potencijalni kiks gdje ce se izvuci bod, a niko ne pomislja na realna 4. Trebam li pominjati da smo u gostima top 3 uz dva meca manje (znaci 6 boba ispod plavaca).
Koliko god nisu u stanju zavrsiti servirane utakmice zbog mase promasaja toliko i ne gubimo iste, msm niko da pomene kak je ova defanziva u stanju ustopati topovske nalete pogotov sa Anderom kao potporom.
Niko ne kaze da ce biti otvoren autoban ali nema potrebe ni za ovom zalopoljkom...
Ko zna, mozda jesam staromodan po tom pitanju, jasno da nema oca svih managera koji ce nas vaaditi u zadnjim trenutcima al taj pobjednicki mentalitet uz koji sam odrastao, te tekme gdje sam kao klinac gledao potop bavaraca jednostavno mi ne dopustaju drugacije da tikujem sve dok ima i promil sanse (a ovdje je garant vise od tog promila).
Sve to ima smisla sto si napisao i ja bi iskreno volio da tako mogu smireno gledat kao ti sto gledas al po meni su one utakmice bile kljucne da se dobiju i sad da imas prostora na ovim derbijima gubit bodove,al ovako ti je svaka tekma na noz,ne znam u teskoj smo situacijiAsteriks je napisao/la:Ljudi lagano, pricamo o velikom progresu na polju igre pocev od defanzive do samog stvaranja zicera. Mislite da ce Pep imati lagan zadatak, mislite da Jozo nece izaci sa tim visokim presingom.
Ono sto mi se svidja i Jozina izjava da stavlja doznanja ovoj 4ci u napadu da se moraju prilike koristit i da moraju biti konstantni jer je ovo klub gdje svaku tekmu moras biti u dobrom izdanju a ne kao sto on rece da jednu utakmicu odigras dobro pa te nema naredne 2 i tako,naravno tu je mislio na ove omladince tkz talente i sve vise mislim ako Marso ovako nastavi da ga Mou nece trpit a i Rasha jer sam ubjedjen da i ako narednu sezonu Ibra ne bude nece se smjet kockat da se osloni na njega jer ce mu druga sezona biti mozda ili ostat il otic
Tako je zlaja,nastavi sa zicerima,opet prilika rano povest i otvorit utakmicu al jok sad se pati
Raja moze li neki low quality stream link? Brzina interneta mi je losa skroz a nemam gdje drugo da gledam. Hvala!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Jada
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- theboss_RD07
- Kontakt:
DDG dimije, kakvi amateri.
-
- Kontakt:
Sramotna postava mourinha
Ovaj kiks ce biti njegova krivica
Nevjerojatno da su martial i mikhi na klupi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovaj kiks ce biti njegova krivica
Nevjerojatno da su martial i mikhi na klupi
Sent from my iPhone using Tapatalk
E moj golmane tvoja lopta,krenes pa stanes,bolje i ovo nego 0:0 smjesno za sada
987543467899900--- lopti vraceno na nasu polovicu pi,ke jedne
987543467899900--- lopti vraceno na nasu polovicu pi,ke jedne
Zadnja izmjena: tajger, dana/u 04 apr 2017, 21:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.