Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ta 22mil eura je zapravo odsteta koju ce Liverpool platiti Sevilli i nema nikakve veze sa platom koju ce primati. To jos niko ne zna, pogotovo ne jedan srpski portal. Visina transfera je davno dogovorena.
Potpis je kasnio zbog neslaganja oko nacina isplate. Nudili su cca polovinu odmah, jedan fiksni dio i ostatak zavisno od njegovog ucinka. Isto tako, sa samim igracem je davno dogovoreno.
Potpis je kasnio zbog neslaganja oko nacina isplate. Nudili su cca polovinu odmah, jedan fiksni dio i ostatak zavisno od njegovog ucinka. Isto tako, sa samim igracem je davno dogovoreno.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Mene ovo sve brine, nekako je presavršeno za Liverpool.
Niko se ne pojačava zvanično osim nas u Engleskoj, stadion se renovira... Nešto čudno se dešava.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Carragher23
- Kontakt:
fine stvari se desavaju u Liverpoolu jos Moreno i Markovic ili Sanchez prije prvenstva a poslije jedan stoper i desni bek pa da spremni docekamo sledecu sezonu nisam ja bez razloga vjerovao Brendanu i Ianu samo neka ovako nastave 

LIVERPOOL FC
Ayre dobio unaprijedjenjeHenderson je napisao/la:Mene ovo sve brine, nekako je presavršeno za Liverpool.Niko se ne pojačava zvanično osim nas u Engleskoj, stadion se renovira... Nešto čudno se dešava.

Navodno je Brendan zainteresovan za Sancheza, ali jos uvijek nema nista konkretno. Neki dan je Ayre slikan u avionu za Barcelonu, vjeruje se da ide da se raspita za Alexisa da li je na prodaju i kolika je cijena.
Zadnjih dana se utisalo oko Lallane, vjerovatno se ceka konacan odgovor Southamptona s tim da nasi ne zele dugo cekati. Ako se uskoro ne dogovore okrenuce se alternativi, najvjerovatnije Shaqiri.
Svidja mi se sto se ovako puno posla vec obavilo, i obavlja se prije SP. Svi igraci koji su dosli ili bi mogli doci su dobri, kvalitetni ili imaju potencijal da budu odlicni igraci.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Vise od svega bi voleo Alexisa da dovedemo, ako je istina da je na prodaju, i da ovi hoce da ga daju za tipa slicnu cenu kao sto hocemo da damo za Lallanu.
Izgleda meni da cemo mi najvise mirovati od spekulacija poslije prvenstva. Sve pokupovase u 2 sedmice luđaci, sta cu pratiti do kraja roka? 

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
@Fera izvini se Ayreu,covjek je genije u pregovaranju 

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Welcome Moreno 

Pala noćas proslava u čast potpisivanja

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:

I idemo dalje

Ocito se Ian spametovao. Desavalo se da skoro zavrsimo transfer, a onda se recimo kokosi ubace i popusimo. Zaista sam prijatno iznenadjen sa do sada odradjenim poslom, jos ako i Moreno dodje na vrijeme bice to super.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Ništa čudno, ovo je BRevolucija!Henderson je napisao/la:Nešto čudno se dešava.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Španski mediji su pisali da je navodno na prodaju, izmišljali nešto, ko će im znat'. Al' u zadnje vrijeme ništa, više se piše kako bi Messi mogao otići.Paradajz je napisao/la:Vise od svega bi voleo Alexisa da dovedemo, ako je istina da je na prodaju, i da ovi hoce da ga daju za tipa slicnu cenu kao sto hocemo da damo za Lallanu.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne znam bas koliko je to do Ayrea.ackeey je napisao/la:Ocito se Ian spametovao. Desavalo se da skoro zavrsimo transfer, a onda se recimo kokosi ubace i popusimo. Zaista sam prijatno iznenadjen sa do sada odradjenim poslom, jos ako i Moreno dodje na vrijeme bice to super.
Liverpool je ove godine uz Atletico Madrid najvise skrenuo paznju, izborio ligu prvaka i samim tim smo u odlicnoj poziciji da lako dogovaramo transfere.
Razlika je kada Pjetlici, recimo, nemaju ni 1% sansi i kada bi se umjesali u ovaj transfer.
Rakitić u Barci za 20 milja,a mi pregovaramo za Lallanu 25-30 za kojeg je Raketa avion 

YNWA!
76ERS!
76ERS!
Dobrodošao u BRevoluciju.Tona je napisao/la:Rakitić u Barci za 20 milja,a mi pregovaramo za Lallanu 25-30 za kojeg je Raketa avion

Lallana je Englez, a Raketa Hrvat i tu staje sva prica jaro. Ybg, tako je danas.Tona je napisao/la:Rakitić u Barci za 20 milja,a mi pregovaramo za Lallanu 25-30 za kojeg je Raketa avion
jesam to samo ja bio nezadovoljan njegovim radom. btw nema izvinjavanja jer greske i proslosti niko nece obrisati.LiverpoolREDS je napisao/la:@Fera izvini se Ayreu,covjek je genije u pregovaranju
nek se okane ovog lallane to je gubljenje vremena i novca.
za sad lambert, can i mozda moreno... ne izgleda lose u odnosu na prosle prelazne rokove.
You are someone else I am still right here
Ja sam i dalje nezadovoljan njegovim radom. Toliko odugovlacenja, ugl oko nacina isplate tako da se cesto desavalo da neko uleti i pokupi igraca. Ove godine je Liverpool privlacnija opcija, stabilniji, bolja igra, konkurentniji i igra LP. Jedino sto dobro radi je dogovaranje sponzorskih ugovora, mada mi se cini da i za to ima drugi covjek.
Dajte ba ljudi budimo realni. Niko nije želio Lamberta, bili smo jedini klub zainteresovan za njegovo dovođenje i došao je. Za Cana smo znali njegovu klauzulu jer je to vjerovatno Hypia prenio i doveli smo ga jer nijedan drugi klub nije za njega bio zainteresovan.
Nikakav Ayr posao nije napravio. I za Morena imamo sreće jer je evidentno da niti Barceloni niti Real netreba lijevi bek.
Ofišli za meč sa Dortmundom.
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... t-friendly" onclick="window.open(this.href);return false;
Nikakav Ayr posao nije napravio. I za Morena imamo sreće jer je evidentno da niti Barceloni niti Real netreba lijevi bek.
Ofišli za meč sa Dortmundom.
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... t-friendly" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.