Hahahahhhhhhaazgmiky je napisao/la:BABADZO je napisao/la:Fram-Stjarnan 7+ 14.00 Info od tetkovog prijatelje sa Islanda.
GL![]()
i 1/2 info od pradjeda iz Tađikistana

Steta uplate,al **** ga,nisam vjerovao da ce doci,nego onako iz zajebancije
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hahahahhhhhhaazgmiky je napisao/la:BABADZO je napisao/la:Fram-Stjarnan 7+ 14.00 Info od tetkovog prijatelje sa Islanda.
GL![]()
zgmiky je napisao/la:BABADZO je napisao/la:Fram-Stjarnan 7+ 14.00 Info od tetkovog prijatelje sa Islanda.
GL![]()
Kod: Označi sve
Status: Nije obrađen
Pin: ..............
28.6.2014. clock 12:57:25
Uplata 124,00 kn
Bonus 0,00 kn
5% MT 6,20 kn
Eventualni dobitak 282,72 kn
Ulog 117,80 kn
Eventualni porez 0,00 kn
Koeficijent 2,40
Eventualna isplata 282,72 kn
111811 Balestier K. - Geylang 28.06. 13:30
Raspon golova 4+ (2,40) -
Broj događaja: 1
Ja mislim da dobija to Vesely 3-0flagrantus je napisao/la:![]()
Nick Kyrgios-Jiri Vesely 1
Mislim da ovo dobija mladi Australijanac Kyrgios,ove sezone dobar na travi 10-1.U prošlom kolu napravio preokret protiv Gasqueta od 0-2 do pobjede 3-2.
Vesely je naravno dobar i talentovan igrac koji je izbacio Monfilsa ,u prvom kolu mu je Estrella predao.
Za razliku od Kyrgiosa on se nimalo ne raduje kada ugleda travu,u zivotu je odigrao samo 3 zvanicna meca na ovoj podlozi.
Nece to sigurno biti lagan posao za Kyrgiosa ,ali mislim da je ovdje ipak sve na njegovoj strani!
mislim da Zvonareva dobiva ovoflagrantus je napisao/la:Jedan tiket za slucaj da Kyrgios omane![]()
Diyas-Zvonareva 1
Ramos-Samper Montana 1
Gonzalez-Cacic 1
Peya,Soares-Klizan,Thiem 1
Gonzalez - Cacic -2zgmiky je napisao/la:flagrantus je napisao/la:Jedan tiket za slucaj da Kyrgios omane![]()
Diyas-Zvonareva 1
Ramos-Samper Montana 1
Gonzalez-Cacic 1
Peya,Soares-Klizan,Thiem 1
al pronalazis ove prelazezgmiky je napisao/la:B.Khalsa-Geylang Utd. 4+ 2.35
ulog visoki, treba li šta reći osim singapurci, mogu oni i do 6 ili 7 al bit će dosta i ova 4
Ispratiti cu,, imam osjecaj da ce proci,, samo da mi ovi kukavci iz Danske zavrsezgmiky je napisao/la:Sundsvall-Ostersund 3+ 1.65
ulog extra jak
Sundsvall-Ostersund oba daju i 3+ 2.25
i probati ću sa 4+ 2.65 te 2/1 na sitno
REZULTAT: 1:1gonzales je napisao/la:Idemo loviti, nismo odavno![]()
14:00 Odense - Vestsjaelland - X @3,10
premier
bravo majstore i hvalagonzales je napisao/la:REZULTAT: 1:1gonzales je napisao/la:Idemo loviti, nismo odavno![]()
14:00 Odense - Vestsjaelland - X @3,10
premier
Uvijek se vikendom lovilo![]()
http://bima-shop.hr/upload/catalog_prod ... 8848-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.