Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

LiverpoolREDS
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la LiverpoolREDS » 06 jun 2014, 14:23

Henderson je napisao/la:Dajte ba ljudi budimo realni. Niko nije želio Lamberta, bili smo jedini klub zainteresovan za njegovo dovođenje i došao je. Za Cana smo znali njegovu klauzulu jer je to vjerovatno Hypia prenio i doveli smo ga jer nijedan drugi klub nije za njega bio zainteresovan.
Nikakav Ayr posao nije napravio. I za Morena imamo sreće jer je evidentno da niti Barceloni niti Real netreba lijevi bek.

Ofišli za meč sa Dortmundom.
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... t-friendly" onclick="window.open(this.href);return false;
Nikom nije trebao ni Konop,pa ga nismo doveli iako smo bili jedini zainteresovani.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 jun 2014, 14:39

Moreno potpisuje naredne sedmice nakon što se obavi vjenčanje Luisa Alberta. :salut:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 06 jun 2014, 15:13

Lambert nije ni bio na prodaju ali je on trazio da ga puste. Meni odlican backup za 4mil, pouzdaniji od Borinija i pogotovo Aspasa.
Predsjednik Leverkuzena je izjavio da su zeljeli zadrzati Cana ali nisu mogli zbog klauze u ugovoru. Igrac tipa Hendersona, moze igrati vise pozicija i ima snage da trci svih 90min. Vrijeme ce pokazati da li ce se isplatiti, uglavnom jos je rano da ga nazivamo flopom.
Moreno je navijac Reala i da Coentrao nije odigrao dobro kraj sezone 100% bi tamo zavrsio. To ipak nesto govori o njegovom kvalitetu.
Ne branim Ayrea, vec sam napisao svoje misljenje o njemu da ne ponavljam.
Ocekujem jos dva pojacanja, krilo i kreativca za prvu postavu.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 06 jun 2014, 15:52

Belmin6 je napisao/la:
Tona je napisao/la:Rakitić u Barci za 20 milja,a mi pregovaramo za Lallanu 25-30 za kojeg je Raketa avion :roll:
Lallana je Englez, a Raketa Hrvat i tu staje sva prica jaro. Ybg, tako je danas.
Nije toliko presudna cinjenica da je Englez, koliko cinjenica da je Raketa usao u poslednju godinu ugovora, dok ovaj ima jos 3 godine.
Raketa bi meni bio idealan za poziciju koju Gerrard igra npr.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 06 jun 2014, 17:21

LFC Fans Corner @LFCFansCorner · 18h

Liverpool have lost academy coaches Steve Torpey and Darren Hughes to City - Liverpool didn't want to let them go. [Independent]
:thumbdown:
Kike Marin** @Kike_Marin_ · 7h

Desde Inglaterra apuntan que Agger podría entrar en alguna operación entre el #Liverpool y el #Barcelona Alexis Sánchez o Pedro, objetivos.
:thumbup:
John Cullinane @JohnCullTLW · 6h

One of our chief scouts was in Chile last week according to Matt Ladson so it's quite clear Liverpool are after Sanchez.
:thumbup:

slika
:clap: :salut: :kralj:
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 06 jun 2014, 17:24

A mene najviše interesuje kako će se riješiti pitanje stabilnosti odbrane, ako to Rodgers dobro odradi mislim da ćemo sljedeće sezone biti veoma,veoma ozbiljni na svim frontovima.
Rezervni napadač, polivalentni veznjak i lijevi bek su očito riješeni i to su bile pozicije bez kojih se jednostavno nije moglo ući u sljedeću sezonu.Ovo je bilo za očekivati, znači jasno ko dan da moraju doći igrači na tim pozicijama.Eh sad da vidimo na koji će način još Rodgers pojačati ekipu u defanzivnom smislu :roll:

Štoper, desni bek ? :think:
Ne sviđa mi se povezivanje sa Lovrenom, imao je jednu dobru sezonu a i skup je za njegov kvalitet.Znači li dolazak novog štopera odlazak Aggera :roll:
To mene najviše brine i zanima, a ovo hoće li doći Lallana, Marković, Sanchez, Shaqiri to mi je posve nebitno jer smo i ove sezone sa manjim napadačkim arsenalom dali preko 100 golova.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 jun 2014, 19:01

slika

:urnebes:

[youtube][/youtube]

:rol:
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 06 jun 2014, 20:43

Super igrac Emre Can, 20 godina sigurno moze vise pruziti od Alena i Lukasa. Mislim da smo za male pare doveli veliko pojacanje i potencijal.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 06 jun 2014, 23:44

maloprije gledam Lazara i lik se poigrava sa odbranom Brazila,uz Brendanov trud i rad momak bi postao klasa 100%,vise bih volio njega u dresu Liverpoola nego Alexisa i Adema ;)
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 jun 2014, 00:03

LiverpoolREDS je napisao/la:maloprije gledam Lazara i lik se poigrava sa odbranom Brazila,uz Brendanov trud i rad momak bi postao klasa 100%,vise bih volio njega u dresu Liverpoola nego Alexisa i Adema ;)
Markec je takav potencijal da bi mogao dostici klasu Messia ili Ronalda! ;)

Problem je sto je on jos tek samo potencijal (doduse dokazao se u Portugalu) koji mora jos dosta da napreduje, kako fizicki, tako i psihicki i takticki... ;)

Gledajucu ga kako leprsa po terenu i prolazi Brazilce kao cunjeve - neprocjenjivo :clap:
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 07 jun 2014, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 07 jun 2014, 00:03

Kad vec govorimo o tim ogromnim ciframa za Markovica i Lallanu zasto ne bi pokusali dovesti Barkleya ili Reusa :p
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 07 jun 2014, 00:22

marconato je napisao/la:
LiverpoolREDS je napisao/la:maloprije gledam Lazara i lik se poigrava sa odbranom Brazila,uz Brendanov trud i rad momak bi postao klasa 100%,vise bih volio njega u dresu Liverpoola nego Alexisa i Adema ;)
Markec je takav potencijal da bi mogao dostici klasu Messia ili Ronalda! ;)

Problem je sto je on jos tek samo potencijal (doduse dokazao se u Portugalu) koji mora jos dosta da napreduje, kako fizicki, tako i psihicki i takticki... ;)

Gledajucu ga kako leprsa po terenu i prolazi Brazilce kao cunjeve - neprocjenjivo :clap:
Realno 25 mil za njega je malo,ne bih propustio takvu priliku nikad,za nadati se da ce ga dovesti,ne smijem ni pomisliti sta bi bilo kad bi u napadu imali S-S-S-lazar ( najvjerovatnije bi protivnici :guz: ,osim Moua :mrgreen: )
lafo neki Silva,Luiz,Alves :rol:

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 07 jun 2014, 00:28

Henderson je napisao/la:
[youtube][/youtube]

:rol:
Sa Allenom i Leivom u timu,majke mi meni ih zao :rol: :rol:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 07 jun 2014, 00:58

BigAndy je napisao/la:Kad vec govorimo o tim ogromnim ciframa za Markovica i Lallanu zasto ne bi pokusali dovesti Barkleya ili Reusa :p
Ne bi nam ga Everton dao ni za 70m.

Neka Markeca jos u Benfici, neka se razvija, samo bi se ugusio ovde u Liverpoolu, prerano je za njega da ide bilo gde.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 07 jun 2014, 09:22

Sretan rođendan iskonskoj legendi ove teme. Nadam se da će ti Sarajevo doći do trećeg pretkola EL, Liverpool osvojiti barem ligu, Roma Seriu A i da će Bosna doći do 1/4. :salut:

ackeey
Kontakt:

Re: Odg: Liverpool FC

Post Postao/la ackeey » 07 jun 2014, 09:54

Paradajz je napisao/la:
BigAndy je napisao/la:Kad vec govorimo o tim ogromnim ciframa za Markovica i Lallanu zasto ne bi pokusali dovesti Barkleya ili Reusa :p
Ne bi nam ga Everton dao ni za 70m.

Neka Markeca jos u Benfici, neka se razvija, samo bi se ugusio ovde u Liverpoolu, prerano je za njega da ide bilo gde.
Ma ne bih ja cekao sa Markovicem. Ako imamo pare, a navodno imamo, pod hitno ga dovesti. Za 2 godine za njega uzeti duplu lovu, osim toga, treba nam netko tako brz.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 07 jun 2014, 13:15

Henderson je napisao/la:Sretan rođendan iskonskoj legendi ove teme. Nadam se da će ti Sarajevo doći do trećeg pretkola EL, Liverpool osvojiti barem ligu, Roma Seriu A i da će Bosna doći do 1/4. :salut:
Kome je to rođenda kad i meni? :D

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 07 jun 2014, 13:20

I od mene sve najbolje za druga feru .

Nerko sve najbolje i tebi.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 07 jun 2014, 13:24

I od mene sve najbolje za kolege @Feru i @nerkolfc :bih:

Kod nas na temi je sve dobra raja, nema nekih većih konflikta (od kad se i hodža popravio :mrgreen: ).
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 07 jun 2014, 13:30

BeyKopites je napisao/la:I od mene sve najbolje za kolege @Feru i @nerkolfc :bih:

Kod nas na temi je sve dobra raja, nema nekih većih konflikta (od kad se i hodža popravio :mrgreen: ).

I od mene sve najbolje :bih:
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.